قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳ ساعت قبل

زیست شرافتمندانه و رفاه کارکنان، اولویت جدی وزارتخانه است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه برنامه‌های سفر به استان لرستان، با مدیران و کارکنان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان دیدار و گفت‌وگو کرد و با تشریح رویکردهای وزارتخانه در حوزه‌های میراث‌فرهنگی، گردشگری، سرمایه‌گذاری و صنایع‌دستی، سرمایه انسانی را یکی از ارکان اصلی تحقق سیاست‌های توسعه‌ای وزارتخانه دانست و بر ضرورت توجه هم‌زمان به ماموریت‌های تخصصی، ارتقای کارآمدی و بهبود وضعیت رفاهی کارکنان تاکید کرد.
 زیست شرافتمندانه و رفاه کارکنان، اولویت جدی وزارتخانه است

ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در ادامه برنامه‌های سفر به استان لرستان، با مدیران و کارکنان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، وزیر میراث‌فرهنگی ضمن شنیدن دیدگاه‌ها، مسائل و دغدغه‌های مدیران و کارکنان، درباره مهم‌ترین رویکردهای وزارتخانه در سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و همچنین سیاست‌های مرتبط با سرمایه‌گذاری و توسعه فعالیت‌های این بخش‌ها سخن گفت.

صالحی‌امیری با تاکید بر اینکه وزارت میراث‌فرهنگی مجموعه‌ای تخصصی، ماموریت‌محور و متکی بر سرمایه انسانی است، اظهار کرد: در حوزه میراث‌فرهنگی، سرمایه‌گذاری، گردشگری و صنایع‌دستی سیاست‌های مفصلی داریم که باید در فرصت مناسب تبیین شود؛ اما در حوزه داخلی، مهم‌ترین دغدغه من دغدغه معیشت کارکنان است.

او افزود: قلبا شما را دوست داریم و شما اعضای خانواده ما هستید. وظیفه وزیر، مدیران استان‌ها و مدیران ستادی این است که دغدغه کارکنان را داشته باشند.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به پیگیری مستمر مسائل کارکنان در سطح وزارتخانه تصریح کرد: کمتر روزی است که مسائل حقوق، معیشت و مشکلات کارکنان را پیگیری نکنم. شرایط شما را در استان‌ها و شهرستان‌ها و هزینه‌های زندگی را درک می‌کنم.

صالحی‌امیری با تاکید بر ضرورت ایجاد تناسب میان مسئولیت‌ها، انتظارات سازمانی و وضعیت رفاهی کارکنان گفت: اگر قرار است از کارکنان انتظار داشته باشیم در خط مقدم ماموریت‌های وزارتخانه فعالیت کنند، باید دغدغه‌های معیشتی و رفاهی آنان نیز در سیاست‌گذاری‌های مدیریتی مورد توجه قرار گیرد.

او با اشاره به پیگیری موضوعات رفاهی کارکنان در دولت افزود: در ماه‌های گذشته جلسات متعددی برای بهبود وضعیت رفاهی کارکنان برگزار کرده‌ایم و این مسیر را ادامه خواهیم داد. هدف ما این است که به‌صورت مرحله‌ای سطح دریافتی و حمایت‌های رفاهی کارکنان ارتقا پیدا کند.

وزیر میراث‌فرهنگی …



 نامزد نقش پدر زیزی‌گولو بودم/نسلی که مادرانشان نگران سیگارکشیدنشان بود - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نامزد نقش پدر زیزی‌گولو بودم/نسلی که مادرانشان نگران سیگارکشیدنشان بود - تسنیم

حسین رفیعی ضمن اشاره به اهمیت جشنواره فیلم کودک گفت نامزد ایفای نقش پدر زی‌زی‌گولو بوده است.

 خواننده افسانه‌ای آمریکا درگذشت
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

خواننده افسانه‌ای آمریکا درگذشت

دالی پارتون، خواننده افسانه‌ای کانتری آمریکایی در ۸۰ سالگی به علت مشکلات جسمی درگذشت.

 و این‌گونه هواپیما به ایران آمد
۸ ساعت قبل / سایت عصرایران

و این‌گونه هواپیما به ایران آمد

با وقوع کودتای انگلیسی سوم اسفند ۱۲۹۹ شمسی و تشکیل قشون متحدالشکل، رضاخان به فکر خریداری چند فروند هواپیما برای پشتیبانی از نیروهای زمینی افتاد. وی تصمیم گرف...

 نمایشگاه دستاوردهای اتمی و چند خبر خوب دیگر
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نمایشگاه دستاوردهای اتمی و چند خبر خوب دیگر

اولین خبر خوب امروز، چهارم شهریور ۱۴۰۵، مربوط به دستاورهای اتمی کشور است. نمایشگاهی که امروز گشایش یافت.

 نگاهی به زیباترین و تکان‌دهنده‌ترین تصاویر اعماق اقیانوس در رقابت عکاسی ۲۰۲۶
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نگاهی به زیباترین و تکان‌دهنده‌ترین تصاویر اعماق اقیانوس در رقابت عکاسی ۲۰۲۶

چه می‌شود اگر یک عکس، تنها یک لحظه‌ منجمد در زمان نباشد، بلکه پیامی باشد از دنیایی که بیش از دو سوم سیاره‌مان را پوشانده، اما همچنان برایمان یک راز است؟ این جوهر اصلی رقابت عکاسی اقیانوس در سال ۲۰۲۶ است.

 «ناموجود شدن» کالاها ناموجود می شود | اینفوگرافیک
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

«ناموجود شدن» کالاها ناموجود می شود | اینفوگرافیک

ترفند «ناموجود» کردن کالاها در فروشگاه‌های اینترنتی برای گران‌فروشی، با هشدار جدی سازمان تعزیرات حکومتی مواجه شده است. این سازمان اعلام کرده با فروشگاه‌هایی که به بهانه نوسانات ارز اقدام به احتکار و اختلال در توزیع می‌کنند، قاطعانه برخورد خواهد کرد. در اینفوگرافیک پیش رو، با جزئیات جرائم، مجازات‌ها



روزنامه هفت صبح

سخنگوی دولت: چرا که نه؟ معین هم شهروند ایران است

روایت تغییر مسیر بازیگران ایرانی/  از ستاره سینما تا بیوتی بلاگر و چهره شبکه‌های اجتماعی
سایت خبرآنلاین

روایت تغییر مسیر بازیگران ایرانی/ از ستاره سینما تا بیوتی بلاگر و چهره شبکه‌های اجتماعی

ستاره‌های سینما همیشه در قاب دوربین نمی‌مانند؛ برخی مهاجرت کرده‌اند، برخی سراغ مشاغل دیگری رفته‌اند و عده‌ای نیز از بازیگری به اینفلوئنسری، نیکوکاری یا فعالیت‌های تازه روی آورده‌اند؛ تغییر مسیری که سرنوشت حرفه‌ای آنها را دگرگون کرده است.
پاسخ کارگردان به منتقدان «رویای نیمه‌شب»؛ ریتم کند نیست؛ تعریف شما از ریتم اشتباه است! | مجموعه رسانه ای صبا
سایت صبانیوز

پاسخ کارگردان به منتقدان «رویای نیمه‌شب»؛ ریتم کند نیست؛ تعریف شما از ریتم اشتباه است! | مجموعه رسانه ای صبا

پگاه زارعی/ صبا، «رؤیای نیمه‌شب» روایتی عاشقانه در دل تاریخ است؛ داستانی که عشق، اختلاف عقیده، خانواده و سیاست را در مسیری پرچالش به هم گره می‌زند. این مجموعه که اقتباسی از رمان شناخته‌شده مظفر سالاری است، مخاطب را به سال‌های دور می‌برد؛ جایی که سرنوشت فتاح و تلما، دو جوان عاشق از دو خانواده
برنامه علی ضیاء تا کجا می‌خواهد مرزهای اخلاقی را جابه‌جا کند؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

برنامه علی ضیاء تا کجا می‌خواهد مرزهای اخلاقی را جابه‌جا کند؟ - تسنیم

اظهارات جنجالی نوید کلهرودی درباره حجاب در «با ضیاء» بار دیگر علی ضیاء را درجایگاه تابوشکنی رسانه‌ای قرار داد.
زنجیره رکود
سایت روزنامه سازندگی

زنجیره رکود

گزارشی درباره‌ بحران‌های پی‌در‌پی صنعت نشر؛ از گرانی کاغذ تا معضل انبار
بانک وعده‌های ناتمام نمایش خانگی
سایت عصرایران

بانک وعده‌های ناتمام نمایش خانگی

در سال‌های اخیر بارها شاهد بوده‌ایم که پلتفرم‌ها از پروژه‌هایی رونمایی کرده‌اند که ماه‌ها بعد به مرحله پخش رسیده یا اساسا خبری از تولید و انتشار آن‌ها نشده است.