قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

حفظ کیفیت نتایج آزمایشگاهی در شرایط جنگ و تحریم

بیش از ۷۰ درصد تصمیمات بالینی که پزشکان می‎گیرند، بر اساس داده‎های آزمایشگاهی است و این نشان از اهمیت فعالیت آزمایشگاه‎ها به‌عنوان قلب تپنده تشخیص بیماری‎ها در نظام سلامت دارد.
 حفظ کیفیت نتایج آزمایشگاهی در شرایط جنگ و تحریم

محدثه جعفری، گروه اجتماعی:  به گفته مسئولان انجمن علوم آزمایشگاهی، تحریم‎هایی که از گذشته بوده و با جنگ‎های تحمیلی اخیر به کشور بیشتر هم شده است، چالش‎هایی را برای تأمین کیت‎های تشخیصی ایجاد کرده و همین موضوع می‌تواند حوزه سلامت را دچار چالش کند. حدود پنج هزار آزمایشگاه در کشور فعالیت می‎کنند که اگر به نیازهای آنها رسیدگی نشود، فعالیت بیشتر این آزمایشگاه‎ها با مشکل مواجه می‎شود.

فریبا شایگان، رئیس انجمن علمی دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران در نشست خبری با بیان اینکه علوم آزمایشگاهی یکی از زیرساخت‎های مهم نظام سلامت در تشخیص بیماری و درمان است، گفت:«هر روز میلیون‌ها تصمیم تشخیصی و درمانی بر پایه آزمایش‌ها گرفته می‌شود، به‌طوری‎که ۷۰ درصد تصمیمات درمانی بر پایه نتایج آزمایش‌ بیماران گرفته می‎شود. اگرچه بسیاری از فعالیت‌های آزمایشگاهی در پشت صحنه انجام می‌شود، اما نتایج آن به‌طور مستقیم بر تصمیم پزشک و سلامت بیماران اثر می‌گذارد، به همین دلیل آزمایشگاه‌ها گنج پنهان نظام سلامت محسوب می‎شوند.»

او با بیان اینکه آزمایشگاه صرفاً یک خدمت جانبی یا تأمین‌کننده اطلاعات برای پزشک نیست، بلکه یکی از ارکان اصلی تشخیص، درمان و مدیریت سلامت جامعه محسوب می‌شود، توضیح داد:«پزشکی آینده بر پیشگیری و پیش‌بینی استوار است، به همین دلیل شعار امسال کنگره را «از دقت تا پیش‌بینی؛ نقش آزمایشگاه در آینده سلامت» در نظر گرفتیم؛ چون این شعار بازتاب‌دهنده تحول بزرگی است که در پزشکی جهان در حال رخ دادن است. با این اوصاف، پزشکی آینده فقط به درمان بیماری محدود نمی‎شود، بلکه بر پیشگیری، پیش‌بینی، تشخیص زودهنگام و درمان‌های شخصی‌سازی ‌شده استوار خواهد بود. در این مسیر، فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، تشخیص‌های مولکولی، بیومارکر‌های نوین، پزشکی دقیق و تحلیل داده‌های سلامت، آینده نظام سلامت را شکل خواهند داد.»

 

نتیجه آزمایش، مسیر درمان بیماری را تغییر می‌دهد

شایگان با تأکید بر اینکه کیفیت آزمایشگاه، مسئولیتی در برابر جان بیماران است، گفت:«هدف این کنگره‎ها صرفاً ارائه تازه‌ترین دستاورد‌های علمی نیست، بلکه ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی است، چون هر نتیجه آزمایشگاهی می‌تواند مسیر درمان و حتی زندگی یک بیمار را تغییر دهد. کیفیت در آزمایشگاه یک انتخاب نیست، بلکه مسئولیتی حرفه‌ای در برابر جان انسان‌ها و سلامت شهروندان است.»

رئیس انجمن علمی دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران با بیان اینکه آزمایشگاه‌های کشور طی سال‌های اخیر با افزایش هزینه تجهیزات، مواد مصرفی، مشکلات تأمین کیت‌ها و محدودیت در واردات کالا پس از جنگ اخیر روبه‌رو شده‌اند، توضیح داد:«دشواری تأمین قطعات یدکی دستگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی و تأخیر در پرداخت مطالبات از سوی سازمان‌های بیمه‌گر، از دیگر چالش‎های این حوزه است که تأثیر مستقیمی بر نظام سلامت دارد. با وجود تمام مشکلاتی که در این حوزه داریم، جامعه علوم آزمایشگاهی همواره تلاش کرده کیفیت خدمات را در بالاترین سطح حفظ کند؛ موضوعی که سرمایه بزرگی برای نظام سلامت کشور محسوب می‎شود. این انتظار را از مسئولان و متولیان سلامت داریم که مشکلات آزمایشگاه‌ها را جدی بگیرند، زیرا اگر این مراکز با اختلال مواجه شوند، فرآیند تشخیص و درمان در کشور نیز دچار مشکل خواهد شد.»

  برش

کمبود کیت‎های وارداتی به دلیل بسته بودن مسیر ورود کالا

شایگان در پاسخ به سؤال «ایران» مبنی بر اینکه تحریم‎ها چقدر روی ارائه خدمات آزمایشگاهی اثرگذار بوده است، گفت: «یکی از مشکلات ما با تحریم‌ها که بعد از جنگ‌های تحمیلی اخیر شدت بیشتری هم گرفته است، عدم ورود یا کاهش ورود کیت‌های تشخیص بعضی از بیماری‎هاست که عمدتاً وارداتی هستند. برای نمونه، ممکن است آزمایشگاهی برای تشخیص یک بیماری اورژانسی قلبی به چند کیت نیاز داشته باشد، اما فقط یک کیت در اختیارش قرار گیرد و در ادامه کار با کمبود مواجه ‎شود. بسیاری از تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی با هزینه شخصی بخش خصوصی یا با بودجه مراکز دولتی خریداری شده‌اند، اما در حال حاضر به دلیل نبود کیت، این دستگاه‌ها بلااستفاده مانده‌اند. بیش از پنج هزار آزمایشگاه در سراسر کشور فعالیت می‌کنند و تجهیزات میلیاردی این مراکز در صورت نبود کیت، از چرخه خدمت خارج می‌شوند.»

رئیس انجمن علمی دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران با بیان اینکه همه کیت‌های آزمایشگاهی در داخل کشور تولید نمی‌شوند، توضیح داد:«ما کیت‎های تولید داخل هم داریم اما تولیدات داخلی هم وابسته به واردات مواد اولیه هستند. اگر مسیر ورود کالا‌ها و تجهیزات به کشور تسهیل نشود، فقط آزمایشگاه‌ها آسیب نمی‌بینند، بلکه کل نظام سلامت با چالش روبه‌رو خواهد شد و این موضوع می‎تواند سلامت را دچار چالش کند.»

دکتر شایگان درباره مطالبات آزمایشگاه‌ها از بیمه هم گفت:«آزمایشگاه‌ها امروز با مشکلات بسیار جدی مواجه هستند. مطالبات بسیاری از آزمایشگاه‌ها از سازمان‌های بیمه‌گر ماه‌هاست پرداخت نشده و ‌طلب ما به ۱۱ ماه رسیده است. اگرچه رقم مطالبات هر آزمایشگاه متفاوت است، اما در مجموع بدهی بیمه‌ها به آزمایشگاه‌ها به میلیارد‌ها تومان می‌رسد. بر اساس وعده‌ای که به ما داده شده بود، قرار بود از ابتدای تیرماه تمام مطالبات تا پایان سال تسویه شود، اما چند روز پیش فقط ۴۰ درصد مطالبات مربوط به مهرماه سال ۱۴۰۴ پرداخت شد.»

او با اشاره به اینکه برگزاری کنگره‎های علمی اهمیت زیادی دارد، گفت:«بسیاری از سیاست‌های مهم آزمایشگاهی کشور از دل همین کنگره‎ها شکل گرفته است؛ از جمله اجرای برنامه غربالگری نوزادان برای تشخیص کم‌کاری مادرزادی تیروئید که بعد‌ها به برنامه رسمی وزارت بهداشت تبدیل شد و نقش مهمی در پیشگیری از عقب‌ماندگی ذهنی کودکان دارد. کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، فرصتی برای گفت‌وگوی مستقیم میان مسئولان، دانشگاهیان، صنعت، فعالان حوزه سلامت، متخصصان هوش مصنوعی و رسانه‌هاست تا چالش‌ها و راهکار‌های توسعه نظام آزمایشگاهی کشور مورد بررسی قرار گیرد. این کنگره در روز‌های ۱۰ تا ۱۳ شهریور سال ‌جاری در محل برج میلاد تهران برگزار خواهد شد.»

 

انتهای پیام/



۱۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

کنکور ۱۴۰۵ رسما وارد مرحله حساس شد / داوطلبان گروه‌های ریاضی و علوم انسانی پای جلسه آزمون رفتند / جزئیات مهم امروز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ آزمون سراسری ۱۴۰۵ برای پذیرش دانشجوی دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی که روز گذشته، پنجشنبه ۲۹ مردادماه در نوبت صبح با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی و در نوبت بعد از ظهر با حضور داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های برگزار شد، از ساعت ۸ صبح امروز؛ جمعه ۳۰ مردادماه با رقابت برای داوطلبان گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی و علوم انسانی ادامه یافت.

از مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار داوطلب آزمون سراسری امسال، تعداد ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر برای رقابت در گروه آزمایشی ریاضی و فنی و ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر برای شرکت در آزمون گروه علوم انسانی نام‌نویسی کرده‌اند.

در مجموع ۶۵ درصد شرکت‌کنندگان خانم و ۳۵ درصد آقا هستند. این سهم در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۰ درصد برای خانم‌ها و ۴۰ درصد برای آقایان بود و طی چند سال اخیر سهم زنان ۵ درصد افزایش یافته است.

داوطلبان آزمون گروه آزمایشی ریاضی و فنی در جلسه آزمون امروز دو دفترچه اختصاصی شامل ۱۰۵ سوال دریافت می‌کنند که ۱۴۵ دقیقه برای پاسخگویی به آنها در نظر گرفته شده است.

دفترچه اول این گروه شامل ۴۰ سوال ریاضیات با ۷۰ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه دوم شامل ۶۵ سوال فیزیک و شیمی با ۷۵ دقیقه زمان پاسخگویی است. همچنین دفترچه سوم ویژه متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شامل ۴۰ سوال با ۶۰ دقیقه زمان پاسخگویی خواهد بود.

آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی صبح جمعه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود. برای این گروه ۱۶۰ سوال در مدت ۱۶۰ دقیقه پیش‌بینی شده است.

دفترچه اول علوم انسانی شامل ۸۰ سوال ریاضی، زبان و ادبیات فارسی، علوم اجتماعی و روان‌شناسی با ۸۵ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه دوم شامل ۸۰ سوال زبان عربی، تاریخ و جغرافیا، فلسفه و منطق و اقتصاد با ۷۵ دقیقه زمان پاسخگویی است.

همچنین دفترچه سوم ویژه دارندگان مدرک علوم و معارف اسلامی شامل ۸۰ سوال با ۷۵ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه ویژه متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شامل ۴۰ سوال با ۶۰ دقیقه زمان پاسخگویی خواهد بود.

آزمون سراسری ۱۴۰۵ برای پذیرش دانشجوی دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی در ۴۱۵ شهرستان، ۵۸۶ حوزه اصلی و یک هزار و ۷۱۴ حوزه فرعی برگزار می‌شود.

نتایج اولیه کنکور در شهریورماه اعلام می‌شود

در حالی که همه ساله، کنکور سراسری در تیرماه برگزار می‌شد، امسال به دنبال حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونسیتی به کشورمان، برگزاری این آزمون به تعویق افتاد و به روزهای ۲۹ و ۳۰ مردادماه موکول شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره زمان اعلام نتایج کنکور امسال گفت: پس از برگزاری آزمون تلاش بر این است نتایج اولیه ۲۶ و ۲۷ شهریور اعلام شود و در ادامه بازه زمانی چند روزه (حدود یک هفته) برای انتخاب رشته خواهیم داشت و نتایج نهایی آبان ماه اعلام خواهد شد تا نیمسال تحصیلی اول شروع شود.

محمدی درباره ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها گفت: ظرفیت‌های لازم لحاظ شده است تا تمام شرکت‌کنندگان بتوانند در رشته‌های مختلف امکان قبولی داشته باشند. در رشته پزشکی حدود ۱۸ هزار ظرفیت داریم که این رقم در مرحله پذیرش ممکن است بالا یا پایین شود.

وی افزود: امسال در حوزه پزشکی افزایش ظرفیت خیلی زیادی نداریم. باید توجه داشت که ما در دفترچه یک ظرفیت داریم، اما تعداد قبولی‌ها معمولاً در برخی رشته‌ها بیشتر می‌شود.

وی توضیح داد: ظرفیت اسمی به این معناست که برای مثال در رشته پزشکی ۱۸ هزار ظرفیت افزایش یافته و این ظرفیت در دفترچه درج شده است، اما در مرحله گزینش و زمانی که افراد را جذب می‌کنیم، ممکن است این رقم به ۱۸ هزار و ۲۰۰ نفر برسد.

محمدی ادامه داد: نسبت به سال قبل در حوزه ظرفیت‌ها نیز تغییرات خاصی نداشته‌ایم و تغییرات ملموس نیست. تعداد متقاضیان نیز در حد چند ده هزار نفر تغییر خواهد داشت. در سال ۱۴۰۴ حدود ۴۵۰ هزار نفر متقاضی گروه آزمایشی علوم تجربی داشتیم و در سال ۱۴۰۵ نیز تقریباً همین تعداد متقاضی خواهیم داشت.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین درباره تسهیلات در نظر گرفته شده برای داوطلبانی که در جریان جنگ آسیب دیده‌اند، گفت: برای این داوطلبان امتیازات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. ما یک‌سری سهمیه‌ها را داریم و قوانین مربوط به افرادی که شهید یا مجروح شده‌اند، برای آنها اجرا می‌شود.

محمدی ادامه داد: حسب تأکید وزیر علوم، قرار بود برای متقاضیانی که خانه آنها در جریان جنگ دچار تخریب شده و امکان سکونت نداشته‌اند و کتاب‌ها و جزوه‌های آنها نیز زیر آوار مانده است، تسهیلاتی ارائه کنیم.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: در این زمینه چند جلسه با نهادهای مختلف از جمله هلال احمر و شهرداری برگزار کردیم تا جامعه هدف شناسایی و تسهیلات لازم ارائه شود، اما این طرح هنوز به طور کامل انجام نشده است. تلاش کرده‌ایم در زمینه جمع‌آوری اطلاعات اقداماتی را انجام دهیم تا بتوانیم این موضوع را به آزمون سال ۱۴۰۵ برسانیم.

منبع: ایرنا


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

انتشار کلید اولیه آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم ۱۴۰۵ از اول شهریور

رقابت داوطلبان آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵، در دو نوبت صبح و عصر دیروز؛ پنجشنبه ۲۹ مرداد و صبح امروز؛ جمعه ۳۰ مردادماه در حوزه‌های امتحانی سراسر کشور برگزار شد.

دفترچه سوالات گروه‌های آزمایشی پنجگانه آزمون سراسری امسال هم اکنون بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org قابل مشاهده و دریافت است.

کلید اولیه سوالات دفترچه آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ نیز از عصر یکشنبه، اول شهریورماه بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد و داوطلبان می‌توانند از آن تاریخ، هرگونه مطلبی در خصوص سوالات و کلید آزمون دارند، منحصرا"از طریق سیستم پاسخگویی الکترونیکی به این سازمان اعلام کنند.

انتهای پیام/


۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

ایران آنلاین:

  به گزارش ایران، امیر سرتیپ دوم دکتر امید اردلان معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی روز جمعه ۳۰ مردادماه در آخرین نیم روز آزمون سراسری ۱۴۰۵ در بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن تشکر از رئیس سازمان سنجش آموزش کشور و همکاران پر تلاش و خدوم این سازمان در برگزاری آزمونی ملی در کمال صحت و سلامت، درباره روند پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های وابسته به ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: با تدبیر فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران امیرسرلشکر حاتمی امسال از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ همچون سال‌های گذشته اما در ابعاد وسیعتر و جامع، پذیرش دانشجو در رشته‌های

مختلف گروه‌های آزمایشی علوم تجربی، ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری را خواهیم داشت.

او گفت: تلاش می‌کنیم در کنار متقاضیان و خانواده گرامی آنان که تمایل به طی مراحل علمی و نظامی فرزندانشان در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران را دارند چون راهنما باشیم تا دغدغه‌ای برای تحصیل در این حوزه را نداشته باشند چراکه نسل جدید از نسل‌های گذشته متفاوت هستند و با فناوری‌های پیشرفته و شالوده شکن سروکار دارند و انتظار دارند آینده شغلی و تحصیلی خودشان را با این تحولات رقم بزنند.

 امیر اردلان توضیح داد: همانطور که امام شهید فرمودند ما نباید مصرف کننده صرف فناوری باشیم و باید خوداتکا باشیم. لذا این بستر برای جوانان و نخبگان فراهم شده است که در حوزه‌های فنی، علمی و مدیریتی نقش‌آفرینی کنند تا روزبه روز شاهد پیشرفت ایران عزیز باشیم همانطور که در ۳ جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، جنگ رمضان و نبرد هرمز ثابت کردیم هر چه به فناوری‌ها و توانمندی‌های خودمان وابسته باشیم پیروز میدان هستیم لذا رشته‌های مرتبط با فناوری در دانشکده‌های افسری در اولویت هستند.

او با اشاره به پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلف در دانشگاه های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ گفت: به عنوان مثال دانشگاه‌های امام خمینی (ره) و شهید ستاری در رشته‌های علوم ریاضی و فنی نظیر رباتیک، سایبر، پهپاد، علوم شناختی، هوش مصنوعی، برق، مکانیک، الکترونیک پذیرش دانشجو دارند و دانشگاه امام علی (ع) در رشته‌های علوم انسانی اولویت جذب دانشجو دارد و دانشکده‌های پزشکی نیز متناسب با نیاز خود پذیرش دانشجو خواهند داشت.

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی توضیح داد: به طور کلی ۷ دانشگاه وابسته به ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند که در تمام رشته‌ها و مقاطع تحصیلات عالی که مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و درمان هستند دانشجو می‌پذیرند و اعضای هیئت علمی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشکده‌های افسری حضور دارند.

 

انتهای پیام/




 میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟
۱۳ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟

در این مقاله با بررسی علائم پنهان، تفاوت‌های رشدی، علائم جسمی و رفتاری و همپوشانی با اختلالات دیگر، این موضوع را بررسی می‌کنیم.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 تهران خنک می شود
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.