قیمت طلا امروز




 مجله پیوست / ۲ ساعت قبل

لژیونرهای کوچک در راه شانگهای - پیوست

جنگ آغاز اردوی آماده‌سازی رقابت‌کنندگان ایرانی مسابقات جهانی مهارت ۲۰۲۶ را از بهمن ۱۴۰۴ به تیر ۱۴۰۵ موکول کرد؛ تاخیری که فرصت آماده‌سازی آنها را به حدود سه ماه محدود کرد. سه ماه برای جوانانی که قرار است در شانگهای نه فقط دانش، بلکه سرعت، دقت و مهارت عملی‌شان را در برابر رقبایی از سراسر
 لژیونرهای کوچک در راه شانگهای - پیوست

جنگ آغاز اردوی آماده‌سازی رقابت‌کنندگان ایرانی مسابقات جهانی مهارت ۲۰۲۶ را از بهمن ۱۴۰۴ به تیر ۱۴۰۵ موکول کرد؛ تاخیری که فرصت آماده‌سازی آنها را به حدود سه ماه محدود کرد. سه ماه برای جوانانی که قرار است در شانگهای نه فقط دانش، بلکه سرعت، دقت و مهارت عملی‌شان را در برابر رقبایی از سراسر جهان محک بزنند. با این حال، برای بسیاری از کسانی که وارد این مسیر شده‌اند، رسیدن به شانگهای تنها هدف نیست. برگزارکنندگان و مربیان می‌گویند قرار است از این مسیر نیروی ماهری بیرون بیاید که حتی اگر به مسابقات جهانی نرسید، چیزی برای بردن به بازار کار داشته باشد.

میان هیاهو و ترافیک همیشگی چهارراه جهان کودک، در ساختمانی حوالی خیابان دیدار شمالی، هشت جوان پشت مانیتورهایشان نشسته‌اند. بیشترشان از تهران نیامده‌اند و بعضی تا پیش از ورود به مسابقات حتی نمی‌دانستند WorldSkills چیست.شرکت‌کنندگان مسابقات جهانی مهارت هر روز از هفت صبح تا ۱۲ شب برای مسابقات آماده می‌شوند.

حالا روزشان از هفت صبح شروع می‌شود و گاهی تا ۱۲ شب ادامه دارد.

آنها بخشی از تیمی هستند که برای چهل‌وهشتمین دوره مسابقات جهانی مهارت یا WorldSkills آماده می‌شود؛ بزرگ‌ترین رقابت بین‌المللی مهارت که هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود. ایران که از سال ۲۰۰۰ عضو WorldSkills International است، سابقه بیش از دو دهه حضور در این رقابت‌ها را دارد.

دوره امسال از ۳۱ شهریور تا ۵ مهر ۱۴۰۵، برابر با ۲۲ تا ۲۷ سپتامبر ۲۰۲۶، در شانگهای چین برگزار می‌شود و رقابت‌کنندگان در ۶۴ رشته مهارتی با یکدیگر مسابقه خواهند داد. تیم ایران نیز بنا بر اطلاع مسئولان پروژه، برای حضور در ۲۰ رشته آماده می‌شود.از مسابقه‌دهنده تا مربی

شرکت اسپارا، همان ساختمان حوالی چهارراه جهان کودک، یکی از محل‌هایی است که اردوی آموزشی رشته‌های فناوری اطلاعات تیم ایران در آن برگزار می‌شود.

امید پاراله، مدیرعامل اسپارا، خودش از دل همین مسابقات آمده است. او سال ۱۳۹۰ در مسابقات کشوری WorldSkills مدال طلا گرفت و به گفته خودش، دو سال بعد در مسابقات ۲۰۱۳ آلمان در رشته مدیریت سیستم‌های تحت شبکه چهارم شد و دیپلم افتخار گرفت.

حالا او گوشه‌ای از سالن تمرین تیم ملی مهارت نشسته و جوانانی را نگاه می‌کند که مسیری شبیه مسیر خودش را طی می‌کنند.

پاراله می‌گوید: …



 ربات‌هایی که رکورد انسان‌ها را شکستند؛ شاهکارهای تکنولوژی در حال شکست انسان هستند؟
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

ربات‌هایی که رکورد انسان‌ها را شکستند؛ شاهکارهای تکنولوژی در حال شکست انسان هستند؟

اکوایران: یک ربات چینی دوی ۱۰۰ متر را سریع‌تر از رکورد جهانی اوسین بولت دوید.

 لژیونرهای کوچک در راه شانگهای - پیوست
۲ ساعت قبل / مجله پیوست

لژیونرهای کوچک در راه شانگهای - پیوست

جنگ آغاز اردوی آماده‌سازی رقابت‌کنندگان ایرانی مسابقات جهانی مهارت ۲۰۲۶ را از بهمن ۱۴۰۴ به تیر ۱۴۰۵ موکول کرد؛ تاخیری که فرصت آماده‌سازی آنها را به حدود سه ماه محدود کرد. سه ماه برای جوانانی که قرار است در شانگهای نه فقط دانش، بلکه سرعت، دقت و مهارت عملی‌شان را در برابر رقبایی از سراسر

 تهران در فهرست ۱۴۸ شهر هوشمند جهان جایی ندارد - پیوست
۸ ساعت قبل / مجله پیوست

تهران در فهرست ۱۴۸ شهر هوشمند جهان جایی ندارد - پیوست

تهران در فهرست ۱۴۸ شهر شاخص شهر هوشمند IMD در سال ۲۰۲۶ جایی ندارد. نه فقط تهران، بلکه هیچ شهری از ایران در این ارزیابی دیده نمی‌شود؛ در حالی که دوبی، ابوظبی، ریاض، دوحه، جده، مکه، مدینه، کویت، مسقط، امان، بیروت و چندین شهر دیگر منطقه در آن حضور دارند. این غیبت به خودی خود

 الکامپ هنوز ایستاده است - پیوست
۳ ساعت قبل / مجله پیوست

الکامپ هنوز ایستاده است - پیوست

رئیس‌جمهور آمریکا در توییت اخیر خود از آغاز یک «جنگ اقتصادی بی‌سابقه» علیه ایران سخن گفته و از قطع مسیرهای مالی و تجاری و اعمال فشار بر کشورهایی که به ادامه فعالیت اقتصادی ایران کمک کنند، خبر داده است. در این ادبیات، هدف روشن است: افزایش فشار تا جایی که اقتصاد ایران امکان ادامه فعالیت

 دارایی تحت مدیریت کیان از ۱۰۰ همت عبور کرد - پیوست
۸ ساعت قبل / مجله پیوست

دارایی تحت مدیریت کیان از ۱۰۰ همت عبور کرد - پیوست

گروه مالی کیان در گزارش عملکرد سال ۱۴۰۴ خود از رشد ۱۳۵ درصدی درآمد عملیاتی و رشد ۳۰۰ درصدی سود خالص خبر داده است. درآمد عملیاتی این گروه در این بازه زمانی یک هزار و ۹۳۵ میلیارد تومان و سود خالص آن نیز در پایان سال ۱۴۰۴ معادل یک هزار و ۲۴ میلیارد تومان بوده

 بانک مرکزی پرداخت‌های خرد را به سمت کیف پول می‌برد - پیوست
۲ ساعت قبل / مجله پیوست

بانک مرکزی پرداخت‌های خرد را به سمت کیف پول می‌برد - پیوست

شبکه پرداخت ایران زیر بار روزانه بیش از ۱۵۰ میلیون تراکنش خرید کارتی، قرار است بخشی از پرداخت‌های خرد را به مسیر دیگری بفرستد. بانک مرکزی با راه‌اندازی «کیف پول ایران» می‌خواهد وابستگی شدید پرداخت‌ها به کارت بانکی و شبکه آنلاین را کاهش دهد و همزمان یک مسیر جایگزین برای زمان اختلال شبکه ایجاد کند.



پزشکان آینده قربانی وابستگی به هوش مصنوعی می‌شوند؟
سایت هم میهن

پزشکان آینده قربانی وابستگی به هوش مصنوعی می‌شوند؟

گسترش استفاده از هوش مصنوعی در آموزش پزشکی، نگرانی‌هایی درباره تاثیر این فناوری بر توانایی دانشجویان و پزشکان آینده برای استدلال مستقل و تصمیم‌گیری بالینی ایجاد کرده به‌طوری‌که کارشناسان هشدار دادند اتکای بیش از حد به ابزارهای هوش مصنوعی ممکن است باعث شود دانشجویان پزشکی برخی مهارت‌های اساسی را که برای تشخیص و درمان بیماران ضروری است، به‌درستی فرا نگیرند.
روزنامه هفت صبح

چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟

لازم نیست اقدامی کنید!  | نوآوری‌ها شغل‌های جدید ایجاد می‌کنند | چرا نباید ابراز نگرانی‌ها درباره هوش مصنوعی را الان جدی گرفت؟
سایت اقتصادنیوز

لازم نیست اقدامی کنید! | نوآوری‌ها شغل‌های جدید ایجاد می‌کنند | چرا نباید ابراز نگرانی‌ها درباره هوش مصنوعی را الان جدی …

اقتصادنیوز: ما ۳۰۰ سال شاهد نوآوری‌های شگفت‌انگیزی بوده‌ایم که در آنها ماشین‌ها جایگزین انسان‌ها شده‌اند. نرخ بیکاری ۴ درصد است. هر ماه ۲.۵‌ میلیون نفر در آمریکا شغل خود را از دست می‌دهند و ۲.۶‌ میلیون نفر شغل جدید پیدا می‌کنند. فناوری‌های جدید شغل‌های جدید ایجاد می‌کنند.
دایناسور خراسان یک هشدار بود / چشم‌ها دیگر کافی نیستند؛ چطور عکس جعلی را تشخیص دهیم؟
سایت خبرآنلاین

دایناسور خراسان یک هشدار بود / چشم‌ها دیگر کافی نیستند؛ چطور عکس جعلی را تشخیص دهیم؟

یک تصویر در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود؛ موجودی شبیه دایناسور در میان بیابان‌های خراسان رضوی ایستاده و همه‌چیز در نگاه اول شبیه یک عکس واقعی به نظر می‌رسد. تصویر دست‌به‌دست می‌شود، درباره محل ثبت آن گمانه‌زنی شکل می‌گیرد و حتی به سوژه خبری تبدیل می‌شود؛ اما خیلی زود مشخص می‌شود که خبری از دایناسور نیست. اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی اعلام کرده تصویر منتشرشده مصنوعی و تولیدشده با هوش مصنوعی است و هیچ واقعیت میدانی پشت آن وجود ندارد.
جوانان و وسوسه واگذاری فکر به هوش‌مصنوعی/ در ستایش تردید در عصر پاسخ‌های آماده / هراس از واگذاری حق اندیشیدن به ماشین
سایت خبرآنلاین

جوانان و وسوسه واگذاری فکر به هوش‌مصنوعی/ در ستایش تردید در عصر پاسخ‌های آماده / هراس از واگذاری حق اندیشیدن به ماشین

نسلی که از هوش مصنوعی استفاده نکند، احتمالا بخشی از فرصت‌های آموزشی و شغلی آینده را از دست می‌دهد. اما نسلی که هر پرسش، تصمیم و نوشته‌ای را به آن بسپارد، ممکن است توانایی مهم‌تری را فراموش کند: ایستادن بر پای قضاوت خود. مساله بر سر انتخاب میان انسان و ماشین نیست. مساله این است که پس از دریافت پاسخ ماشین، آیا هنوز ذهنی مستقل برای تردید کردن، سنجیدن و مخالفت‌ کردن باقی مانده است؟
احیای گذشته یا ساختن آینده؛ فرصتی برای تحول در نظام آموزش عالی - پیوست
مجله پیوست

احیای گذشته یا ساختن آینده؛ فرصتی برای تحول در نظام آموزش عالی - پیوست

کشورها پس از جنگ معمولا آنچه را که از دست داده‌اند بازسازی می‌کنند؛ جاده‌ها، پل‌ها، کارخانه‌ها، نیروگاه‌ها و ساختمان‌ها. با این‌حال، تجربه تاریخی نشان می‌دهد که تفاوت کشورهایی که صرفا احیا می‌شوند با کشورهایی که در مسیر توسعه قرار می‌گیرند، در میزان تحولی است که در نهادهای آنها رخ می‌دهد. جنگ‌ها تنها زیرساخت‌ها را تخریب