قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

خروج ۹۰۰ همت سرمایه از بخش کشاورزی؛ خودکفایی ممکن است

عضو کمیسیون کشاورزی با انتقاد از مدیریت واردات نهاده‌های دامی، از خروج 900 همت سرمایه از بخش کشاورزی خبر داد.
 خروج ۹۰۰ همت سرمایه از بخش کشاورزی؛ خودکفایی ممکن است

به گزارش اقتصاد معاصر؛ نادر ابراهیمی، عضو هیئت تحقیق و تفحص و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، در نشست ارائه عملکرد هیئت تحقیق و تفحص مجلس در خصوص واردات و توزیع نهاده‌های دامی، با بیان اینکه ما قرار نیست به صورت مستمر و دائم واردکننده نهاده‌های دامی باشیم، گفت: «در برنامه هفتم تاکید شده که باید در تامین بخشی از کالاهای اساسی مانند گوشت به 90 درصد از خودکفایی برسیم. در نهاده باید 25 درصد از وابستگی را کاهش دهیم اما همواره افزایشی بوده است؛ وزارت جهاد کشاورزی مکلف بوده است تا شرایط را به گونه‌ای رقم بزند که ما حداقل وابستگی را داشته باشیم.» هدررفتِ میلیاردها دلار؛ وقتی نظارت، مانعِ تولید می‌شود

وی با اشاره به اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد که ظرف 15 سال آینده کشورها حاضر به فروش کالاهای اساسی نخواهند بود، افزود: «ظرفیت جبران در این زمینه وجود دارد؛ 30 درصد اضافات کشاورزی که می‌تواند به عنوان نهاده استفاده شود و ما 13 میلیون لیتر صرف آن می‌کنیم هدر می‌رود. برخی کشت‌ها باید به مهر ماه منتقل شود و باید الگوی کشت را متناسب با نیاز منطبق کنیم.»

ابراهیمی با بیان اینکه ما منابع ارزی را دادیم اما در عین حال روش تدبیرمان صحیح نبوده است، ادامه داد: «ما نظارت را از ابتدای زنجیره به انتهای آن برده‌ایم و این مسائل سبب گرانی شده است. دیوان محاسبات 12 شرکت را مشخص کرده که طی 403 و 404، 3.5 میلیون تن نهاده وارد کردند که هیچگاه وارد بازارگاه نشده است. برآوردهای قیمت نشان می‌دهد که قیمت این موارد براساس بازارگاه 43 همت بوده است و این رقم براساس ارزش بازار(غیر یارانه‌ای) 143 همت بوده است.»

وی افزود: «با …



 هشدار بارندگی و خسارت به کشاورزان در جنوب شرق - تسنیم
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار بارندگی و خسارت به کشاورزان در جنوب شرق - تسنیم

سازمان هواشناسی نسبت به بارش باران و خسارت به کشاورزان برخی مناطق از جمله در جنوب شرق هشدار نارنجی صادر کرد.

 افزایش ۶۴ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم؛ نرخ جدید ۴۹,۶۵۰ تومانی ابلاغ شد + جدول و تحلیل
۷ ساعت قبل / سایت نبض قیمت

افزایش ۶۴ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم؛ نرخ جدید ۴۹,۶۵۰ تومانی ابلاغ شد + جدول و تحلیل

قیمت خرید تضمینی گندم امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. جدول نرخ جدید، علت افزایش ۶۴ درصدی و تأثیر آن بر بازار و کشاورزان را در این خبر بخوانید.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.