قیمت طلا امروز




 سایت سوره سینما / ۳ ساعت قبل

مدیران دومین جشنواره فیلم فضای باز معرفی شدند - سوره سینما

سوره سینما-مدیران دومین جشنواره فیلم فضای باز معرفی شدند-در آستانه برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران، مدیران این رویداد معرفی شدند.
 مدیران دومین جشنواره فیلم فضای باز معرفی شدند - سوره سینما

تاریخ انتشار:۵ شهریور ۱۴۰۵ در ۱:۲۲ ب.ظ می پسندم0 مدیران دومین جشنواره فیلم فضای باز معرفی شدند

در آستانه برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران، مدیران این رویداد معرفی شدند.

به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی جشنواره؛ مدیران دومین جشنواره بین‌المللی فیلم فضای باز ایران در بخش‌های مختلف معرفی شدند.

بر اساس این خبر زهره زمانی مدیر امور بین‌الملل، رکسانا قهقرایی مدیر روابط عمومی، مهتاب ابراهیمی مدیر دبیرخانه، مهدیه غلامحسینی مدیر مستندسازی، مریم سادات فاضلی مدیر تشریفات، مریم قاسمی مدیر فناوری اطلاعات، سمیرا واحد مدیر خانه جشنواره، فردین انصاری مدیر کمپینگ، پویان باغنده مدیر هنری، عرفان قاسم‌پور مدیر اجرایی، میثم کریمی مدیر ارتباطات، ابراهیم مظاهری مدیر فنی و حمیدرضا منتظری مدیر آموزش و رویدادهای جشنواره هستند.

زهره زمانی متولد ۱۳۴۸ در بندرانزلی فیلمساز، نویسنده فیلمنامه و داستان کوتاه است. وی مدیر انجمن سینمای جوان بندرانزلی، رییس برنامه‌ریزان جشنواره بین‌المللی فیلم داکا، برنامه‌ریز جشنواره‌های فیلم «رنگین کمان» و جشنواره «مذهب امروز» ایتالیا بوده و تاکنون بالغ بر ۱۰ فیلم کوتاه ساخته است. این فیلمساز اهل انزلی همچنین برنامه‌ریزی جشنواره مذهب امروز و رنگین کمان لندن را نیز عهده‌دار است.

رکسانا قهقرایی متولد ۱۳۷۰ در تهران مشاور رسانه و مدیر روابط عمومی آثار سینمایی، تئاتر، تلویزیون و رویدادهای فرهنگی و هنری است. وی دارای مدرک کارشناسی علوم ارتباطات اجتماعی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد ارتباطات فرهنگی از دانشگاه سوره و دانش‌آموخته انجمن سینمای جوانان ایران است.

مهتاب ابراهیمی کارگردان و تدوینگر متولد ۱۳۶۴ و دارای مدرک …



 دلنوشته المیرا عبدی در نخستین تولد بدون «عمو اکبر» + عکس
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دلنوشته المیرا عبدی در نخستین تولد بدون «عمو اکبر» + عکس

در اولین سالروز تولد اکبر عبدی پس از درگذشت‌ این بازیگر سرشناس، دخترش از دلتنگی‌ برای پدر نوشت و گوهر خیراندیش نیز با انتشار خاطراتی از روزهای پایانی هم‌نشین...

 رکوردی که هالیوود را شوکه کرد؛ «مرد عنکبوتی» از «انتقام‌جویان» انتقام گرفت
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رکوردی که هالیوود را شوکه کرد؛ «مرد عنکبوتی» از «انتقام‌جویان» انتقام گرفت

«مرد عنکبوتی: روزی کاملا نو» با عبور از «انتقام‌جویان: پایان بازی» به دومین فیلم پرفروش تاریخ سینمای آمریکا تبدیل شد و حالا تنها یک فیلم برای رسیدن به صدر جدول داخلی باقی مانده است.

 «اسپایدرمن» در آستانه غرق کردن «تایتانیک»
۱۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«اسپایدرمن» در آستانه غرق کردن «تایتانیک»

آرمان امروز : فیلم «اسپایدرمن: روزی کاملا نو» در آستانه حذف «تایتانیک» از جمع پنج فیلم پرفروش تاریخ سینما در گیشه جهانی قرار گرفته و این فیلم در آخر هفته گذشته ۳۹ میلیون دلار دیگر در آمریکا (و ۱۰۹ میلیون دلار در سطح جهانی) فروخت و مجموع فروش داخلی آن به ۸۵۴.۹ میلیون دلار و فروش [ ]

 یک میلیون کلمه در انتظار جنگ
۱۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

یک میلیون کلمه در انتظار جنگ

آرمان امروز : ماه‌هایی که سارتر در جریان ملالِ اضطراب‌آورِ «جنگ عجیب» در آلزاس مستقر بود، پرشورترین دوران خلاقیت در زندگی او به شمار می‌رود: علاوه بر ۱۴ دفترچه فلسفی انباشته از پیش‌نویس‌های اولیه کتاب «هستی و نیستی»، سیل روزانه‌ای از نامه‌ها به مادرش، به سیمون دو بووار و به معشوقه‌اش «تانیا» و همچنین پیش‌نویس [ ]

 دلتنگی‌های المیرا و گوهر خیراندیش برای اکبر عبدی
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دلتنگی‌های المیرا و گوهر خیراندیش برای اکبر عبدی

در اولین سالروز تولد اکبر عبدی پس از درگذشت‌ این بازیگر سرشناس، دخترش از دلتنگی‌ برای پدر نوشت و گوهر خیراندیش نیز با انتشار خاطراتی از روزهای پایانی هم‌نشینی‌شان، یاد این هنرمند خاطره‌ساز را گرامی داشت.

 مرگ بازیگر سینما در سن ۸۰ سالگی
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

مرگ بازیگر سینما در سن ۸۰ سالگی

تیم کوری، بازیگر نقش دکتر فرانک ان فورتر، دانشمند دیوانه‌ی عجیب و غریب و مرد-زن در فیلم کلاسیک و کالت «نمایش فیلم ترسناک راکی»، در سن ۸۰ سالگی درگذشت.



راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!
خبرگزاری ایسنا

راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!

یک گردشگر وارد موزه‌ای در فلورانس می‌شود، مقابل یک شاهکار می‌ایستد و چند دقیقه بعد دیگر حالش خوب نیست. قلبش تند می‌زند، سرش گیج می‌رود و جهان اطرافش شکل عادی خود را از دست می‌دهد. این صحنه آن‌قدر در فلورانس تکرار شد که یک روان‌پزشک شروع به ثبت پرونده‌هایشان کرد؛ ماجرایی که بعدها با نام «سندرم استاندال» مشهور شد.
قاب‌های کوچکی از ایران + عکس
خبرگزاری ایسنا

قاب‌های کوچکی از ایران + عکس

قلمدان‌های لاکی، از ظریف‌ترین جلوه‌های هنر ایرانی، روزگاری وسیله‌ای برای نگهداری قلم بودند اما به‌تدریج به بوم‌های کوچکی برای نمایش نقاشی، تذهیب و روایت‌های تاریخی و ادبی از ایران تبدیل شدند؛ هنری که در دوره قاجار به اوج ظرافت رسید و امروز نمونه‌هایی از آن در موزه‌های معتبر جهان، بخشی از نبوغ و مهارت استادکاران ایرانی را روایت می‌کند.
چرا مهدی اخوان‌ثالث موسیقی را کنار گذاشت؟
سایت عصرایران

چرا مهدی اخوان‌ثالث موسیقی را کنار گذاشت؟

«اخوان» پیش از شعر، به موسیقی روی آورد که با منع جدی پدر روبرو شد و برخلاف میل خود، موسیقی را کنار گذاشت.
شهر سوخته؛ تمدنی که ۵ هزار سال جلوتر از زمان خود بود/ رازهای تمام شهر؛ از پروتز چشم تا جراحی مغز
سایت خبرآنلاین

شهر سوخته؛ تمدنی که ۵ هزار سال جلوتر از زمان خود بود/ رازهای تمام شهر؛ از پروتز چشم تا جراحی مغز

«شهر سوخته» سال‌هاست با عنوان «شهری که از زمان خود جلوتر بود» معرفی می‌شود؛ اما آیا این توصیف واقعاً بر پایه شواهد علمی است یا حاصل بزرگ‌نمایی رسانه‌ای؟ برای پاسخ باید به حدود پنج هزار سال پیش، در حاشیه دلتای رود هیرمند بازگردیم.
چرا ونیز امسال مردانه‌تر از همیشه شده است؟/  سهم زنان از بخش مسابقه فقط یک فیلم
سایت خبرآنلاین

چرا ونیز امسال مردانه‌تر از همیشه شده است؟/ سهم زنان از بخش مسابقه فقط یک فیلم

جشنواره فیلم ونیز امسال با یک آمار غیرمنتظره در بخش مسابقه اصلی روبه‌روست؛ از ۲۱ فیلم حاضر در رقابت برای شیر طلایی، تنها یک فیلم به کارگردانی یک زن دیده می‌شود؛ آماری که سهم زنان را به حدود ۵ درصد می‌رساند.
افول ستاره
سایت روزنامه سازندگی

افول ستاره

چرا سینما، محمدرضا گلزار را پس زد و او به ستاره فضای مجازی تبدیل شد؟