قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۳۸ ساعت قبل

فشارهای اقتصادی و نظامی دشمن را پشت سر میزاریم - اکونیوز

اقتصاد ایران: سید علی مدنی زاده گفت: فشارهای اقتصادی و نظامی دشمن، بی نتیجه خواهد ماند.
 فشارهای اقتصادی و نظامی دشمن را پشت سر میزاریم - اکونیوز

  به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران  ، س ید علی مدنی زاده وزیر اقتصاد گفت: دشمن ما تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با استفاده از دو ابزار فشار اقتصادی و نظامی، مردم ما را از پا درآورد. هدف آن‌ها ایجاد ناامیدی و فروپاشی است، اما من این نوید را به مردم عزیزمان می‌دهم که ما تسلیم نخواهیم شد.

ما مسئولان، با تکیه بر حمایت‌های بی‌دریغ مردم و با استعانت از قوه الهی، تمام توان خود را برای مقابله و عبور از این بحران‌ها به کار خواهیم بست. 

همان‌طور که پیش‌تر نیز گفته بودم، این دشمن با تمام توانش تلاش می‌کند، اما در نهایت این آرزوی خرابکارانه آن‌ها را به گور خواهیم برد و پیروز میدان خواهیم بود.



 کارگران از مالیات مزایای رفاهی معاف شدند
۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

کارگران از مالیات مزایای رفاهی معاف شدند

اقتصادایرانی:

با رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، امور رفاهی و انگیزشی شامل (حق مسکن، بن ارزاق کارگری، حق اولاد، حق تأهل، هزینه ایاب و ذهاب، پاداش افزایش تولید و ...) از پرداخت مالیات معاف شدند.

در نتیجه این رای، فقط مزد پایه کارگران مشمول مالیات بر درآمد است و برای احتساب مالیات، بایستی مزایای رفاهی از حقوق ماهانه کسر و سپس سطوح مالیاتی محاسبه شود.

گفتنی‌ست نرم‌افزارهای سازمان امور مالیاتی بایستی براساس این رای اصلاح و بازبینی شود. 



 خبر مهم برای مشمولان کالابرگ
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

خبر مهم برای مشمولان کالابرگ

اقتصادایرانی:

سیدجلیل میرمحمدی در نطق میان‌دستور خود در جلسه علنی وبیناری اظهار کرد: در برابر ملت فهیم، مظلوم و مقتدر ایران سر تعظیم فرود می‌آورم؛ مردمی که در تمام این روز‌ها با غیرت و هوشیاری مثال‌زدنی در میدان حاضر شدند و طرح‌های پیچیده و ترکیبی دشمنان قسم‌خورده یعنی آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی را نقش بر آب کردند.

وی افزود: این حضور حداکثری و هوشمندانه مردم دقیقا همان برگ برنده‌ای است که متاسفانه در برهه حساس تاریخی، دکتر مصدق از آن غفلت کرد. او در حالی که اتکای خود را بر جریان‌های سیاسی قرار داده بود، از ظرفیت عظیم قاطبه مردم برای پشتیبانی از نهضت ملی غافل شد و همین مسئله زمینه را برای دشمنان آمریکایی و انگلیسی فراهم کرد تا با کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، بساط یک جنبش مردمی را برچینند و ایران را سال‌ها در دیکتاتوری و خفقان فرو ببرند. باید دست مردم را بوسید

میرمحمدی با بیان اینکه باید دست مردم را بوسید، تصریح کرد: مردم در میدان جهاد در برابر دشمن ایستادند و در کنار نیرو‌های مسلح و تحت رهبری رهبر معظم انقلاب، توطئه‌های دشمن را خنثی کردند. دشمن می‌خواست مردم را در برابر نظام قرار دهد، اما به لطف خدا مردم در کنار و پشت سر نظام ایستادند.

نماینده تفت و میبد در ادامه با اشاره به موضوع حجاب و پوشش، گفت: متأسفانه باید اذعان کنم که بی‌تفاوتی دولت و سایر دستگاه‌های متولی در قبال مسئله حجاب و پوشش، کشور را با رشد افسارگسیخته و بی‌سابقه ناهنجاری‌های اجتماعی و تبعات ناشی از آن مواجه کرده است.

وی ادامه داد: دولت نه‌تنها اعتقادی به تنظیم‌گری و ایفای نقش حاکمیتی در این عرصه حیاتی ندارد، بلکه عملا هیچ برنامه ایجابی و عملیاتی برای مواجهه با این پدیده فراهم نکرده است. این وضعیت بهانه را به دست هنجارشکنان داده تا سوءاستفاده کنند و امروز شاهد گسترش عریانی و بی‌حجابی در سطح کشور و فضای عمومی باشیم؛ موضوعی که خانواده‌ها را به‌شدت مضطرب کرده و احساس ناامنی اجتماعی ایجاد می‌کند.

میرمحمدی تأکید کرد: ضرورت دارد همان‌گونه که برخی موافقان همین دولت نیز امروز تذکر می‌دهند، در این زمینه دولت اقدامات جدی‌تری انجام دهد و با افرادی که به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده قوانین را نقض می‌کنند، برخورد قانونی داشته باشد و اجازه ندهد حریم …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد
سایت هم میهن

منشا دود غلیظ جنوب تهران مشخص شد

روابط عمومی شرکت پالایش نفت تهران در توضیح علت انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران اعلام کرد: این دود ناشی از وقوع سانحه برای 2 دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 ۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران  | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست بود نه موفقیت مطلق!
سایت اقتصادنیوز

۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست …

اقتصادنیوز: وقایع ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ فقط یک تحول سیاسی نبود، بلکه با بازگشت درآمد نفت، مسیر توسعه اقتصادی ایران را هم تغییر داد. پس از قرارداد کنسرسیوم و تقویت سازمان برنامه، دولت توانست پروژه‌های عمرانی را گسترش دهد، اما هم‌زمان وابستگی اقتصاد و دولت به نفت نیز بیشتر شد.
 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده
سایت اکوایران

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.
 قیمت رمزارزها روز دوشنبه؛ اتریوم بالای ۱۹۰۰ دلار، ریپل و سولانا در مسیر نزولی
سایت اقتصادنیوز

قیمت رمزارزها روز دوشنبه؛ اتریوم بالای ۱۹۰۰ دلار، ریپل و سولانا در مسیر نزولی

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در معاملات چهارشنبه با موجی از رشد همراه شد؛ اتریوم بالای ۲ هزار دلار ماند، سولانا و ریپل صعود قابل‌توجهی ثبت کردند و بیشتر آلت‌کوین‌های بزرگ در محدوده مثبت معامله شدند.
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 برنامه بانک مرکزی برای مهار تورم، مدیریت بازار ارز، حمایت از تولید و اصلاح نظام بانکی
سایت ایبنا

برنامه بانک مرکزی برای مهار تورم، مدیریت بازار ارز، حمایت از تولید و اصلاح نظام بانکی

رئیس کل بانک مرکزی، در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» به تشریح آخرین وضعیت اقتصاد کشور، اقدامات بانک مرکزی در شرایط جنگ و تحریم، سیاست‌های ارزی و پولی، برنامه‌ه...
 کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما
سایت نفت ما

کالا برگ در محاصره گرانی تورم چه بلایی بر سر کالابرگ یک میلیون تومانی آورد؟ | نفت ما

دی ماه سال گذشته بود که همزمان با حذف ارز ترجیحی، کالابرگ یک میلیون تومانی به همه مردم ایران داده شد. کالابرگی که قرار بود با تغییر نرخ کالاهای اساسی نیز اعتبار آن افزایش یابد اما نه تنها این رقم ثابت مانده بلکه برخی فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ نیز به دنبال لغو قرارداد هستند و برخی از آنها نیز فروش با اعتبار کالابرگ را متوقف کردند.
 پیام هاوکیش فدرال رزرو؛ افزایش نرخ بهره همچنان روی میز است
سایت اکوایران

پیام هاوکیش فدرال رزرو؛ افزایش نرخ بهره همچنان روی میز است

صورت‌جلسه آخرین نشست فدرال رزرو نشان می‌دهد نگرانی از تداوم تورم بالا همچنان میان بسیاری از اعضای کمیته بازار آزاد وجود دارد و احتمال افزایش نرخ بهره در صورت کاهش نیافتن تورم، همچنان مطرح است.