قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۴۶ ساعت قبل

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ - اکونیوز

اقتصاد ایران: گزارش نیویورک تایمز نشان می دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه ه
 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ - اکونیوز

به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران  ،   روزنامه «نیویورک‌تایمز» در گزارشی درباره وضعیت روابط ایران و آمریکا نوشت: ۲ کشور نه در حال مذاکره جدی هستند و نه در جنگ تمام عیار، بلکه در وضعیتی ناپایدار و بینابینی قرار گرفته‌اند که می‌تواند یا به بازگشت درگیری نظامی منجر شود یا به یک بن‌بست طولانی تبدیل شود.

به نوشته این روزنامه آمریکایی، مقام‌های ایرانی معتقدند مقاومت در برابر فشار اقتصادی آمریکا و حفظ کنترل بر تنگه هرمز، بیش از دادن امتیازات بزرگ در یک توافق مذاکره‌شده برای تهران منفعت دارد. در مقابل، واشنگتن ظاهراً شرط بسته است که تشدید فشار اقتصادی بتواند کاری را انجام دهد که حملات نظامی از انجام آن عاجز مانده‌اند.

آتش‌بسی که ۲ ماه پیش میان طرفین برقرار شد، قرار بود مسیر دستیابی به توافقی گسترده‌تر ظرف ۶۰ روز را باز کند؛ توافقی که برنامه هسته‌ای ایران و رفع تحریم‌های آمریکا را در بر بگیرد. اما این مهلت در هفته جاری به پایان رسید و ترامپ روز سه‌شنبه اعلام کرد هیچ «مذاکره یا گفت‌وگویی» در جریان نیست و برنامه‌ای نیز برای آن وجود ندارد.

نیکول گراجوسکی استادیار مرکز مطالعات بین‌المللی ساینس‌پو در پاریس وضعیت موجود را «برزخی دائمی» توصیف کرد و گفت در چند ماه گذشته، جز «تثبیت بیشتر موضع ایران و تلاش‌های مکرر و تاکنون ناموفق آمریکا برای یافتن نوعی راه خروج»، تغییر بنیادین چندانی رخ نداده است. شروط ایران برای تنگه هرمز

نیویورک‌تایمز نوشت تهران در ماه جاری فهرستی از مطالبات خود از واشنگتن برای بازگشایی تنگه هرمز ارائه کرده است؛ از جمله لغو تحریم‌ها، آزادسازی دارایی‌های مسدودشده ایران و پرداخت غرامت جنگی.

شرایط مشابهی پیش از این نیز به‌عنوان بخشی از یک توافق احتمالی میان طرفین مطرح شده بود و در تفاهم‌نامه‌ای که ماه ژوئن مورد توافق قرار گرفت اما خیلی زود از هم پاشید، به آنها اشاره شده بود.

طبق این گزارش، ایران طی هفته‌های گذشته با عمان نیز درباره نحوه مدیریت آینده تنگه هرمز مذاکره کرده است.

مهرزاد بروجردی رئیس کالج هنر، علوم و آموزش دانشگاه علوم و فناوری میزوری گفت: «تهران پس از عبور از شوک اولیه جنگ، اکنون مصمم است قدرت خود را نشان دهد. استفاده ایران از تنگه هرمز به‌عنوان یک سلاح و چانه‌زنی سخت آن در مذاکرات موازی با …





 دعوای رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر قالیباف؛ چرا اختلافات بالا گرفت؟
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

دعوای رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر قالیباف؛ چرا اختلافات بالا گرفت؟

جدال تازه رضا رشیدپور و وحید اشتری بر سر «سیسمونی‌گیت» از یک کنایه در فضای مجازی فراتر رفته و به تقابل دو روایت درباره سبک زندگی مسئولان، ساده‌زیستی و ریاکاری سیاسی تبدیل شده است؛ تقابلی که در آن، پرونده‌های قدیمی و اختلافات جناحی بار دیگر به سطح آمده‌اند.

 تشدید جنگ اقتصادی
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

تشدید جنگ اقتصادی

ایران تهدید به مقابله کرد

 سرلشکر صفوی: پاسخ ایران پیش‌دستانه است!
۳ ساعت قبل / سایت روزنو

سرلشکر صفوی: پاسخ ایران پیش‌دستانه است!

سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به مناسبت ۳۱ مردادماه، روز صنعت دفاعی پیامی منتشر کرد.

 درخواست نماینده مجلس برای سرمایه‌گذاری ۱۰۰ درصد ایرانی در عراق
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

درخواست نماینده مجلس برای سرمایه‌گذاری ۱۰۰ درصد ایرانی در عراق

نماینده شیراز در مجلس از ارسال نامه خود به عراقچی درباره چالش‌های سرمایه گذاران ایرانی در کشور عراق، خبر داد.

 فیلم/ جابری انصاری: دیپلماسی و رسانه‌ آنگونه که باید در ایران فهم نشده است
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

فیلم/ جابری انصاری: دیپلماسی و رسانه‌ آنگونه که باید در ایران فهم نشده است

”سیاست و دیپلماسی” و ”فرهنگ و رسانه”، منبع اساسی قدرت ملی و متنِ متنِ رویدادها و رویارویی ها در جهان معاصر هستند و در کنار ”قدرت نظامی و امنیتی” و ”قدرت اقتصادی و بازرگانی” اضلاع چهارگانه ”مربّع قدرت ملی” را شکل می دهند... مراسم روز خبرنگار، وزارت امور خارجه، سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷

 مأموریت در بغداد
۵ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

مأموریت در بغداد

رئیس مجلس ایران، پاسخ شیطنت همتای عراقی را داد