قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

اردوغان وارد جده شد

تسنیم/رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه، برای یک سفر رسمی به عربستان سعودی وارد جده شد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
 اردوغان وارد جده شد



۱ ساعت قبل / سایت جماران

دفتر اردوغان به تهدیدهای جدید نتانیاهو واکنش نشان داد

دفتر ریاست جمهوری ترکیه به تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

به گزارش جماران، تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ترکیه‌، واکنش دفتر رئیس جمهوری این کشور را به دنبال  داشته است.

دفتر ریاست جمهوری ترکیه به تهدیدهای جدید نخست وزیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.

در بیانیه دفتر ریاست جمهوری ترکیه آمده است: اظهارات دفتر نتانیاهو علیه اردوغان در چارچوب سیاست بی ارزشی قرار دارد که هدف از آن کسب دستاوردهای انتخاباتی است.

در این بیانیه آمده است: این اظهارات باطل دلیلی بر عجز و ناتوانی رژیمی است که از بازخواست به خاطر جنایات جنگی فرار می کند.

خاطر نشان می شود که دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد : اردوغان برای گسترش تجاوز خود به اسرائیل از سمت سوریه تلاش می کند و اسرائیل هرگز با این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

در بیانیه دفتر نتانیاهو ادعا شده است : با قدرت به تحرکات خود علیه تلاشهای ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه! و علیه هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهیم داد.


۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار عراق درباره تنگه هرمز؛ بغداد: اجازه سوءاستفاده به دشمنان را نمی‌دهیم

کد خبر: 787427 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۲:۵۱:۲۹ اعتمادآنلاین |

نخست وزیر عراق در هشتمین دوره کنفرانس بین‌المللی «گفت‌وگوی بغداد» اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، علی فالح الزیدی، نخست وزیر عراق امروز -جمعه- گفت: کشور در حال گذر از یک دوره دشوار است و ما بیش از یک راه حل برای مشکلات اقتصادی داریم.

نخست وزیر عراق اعلام کرد: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند.

وی افزود: دولت در حال کار بر فعال‌سازی گذرگاه‌های مرزی و اتخاذ راه‌هایی برای مقابله با چالش‌های اقتصادی است.

نخست وزیر عراق اظهار داشت: دولت به زودی پیش‌نویس قانون بودجه را به پارلمان ارسال خواهد کرد.

وی تاکید کرد: برای مقابله با چالش‌های اقتصادی، برنامه‌های اصلاحی در نظر گرفته شده است.

نخست وزیر عراق اظهار داشت: دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور، بیش از یک راهکار در اختیار دارد و ما در حال کار بر اتخاذ اقدامات لازم برای مدیریت شرایط جاری و حفظ ثبات اقتصاد عراق هستیم.

وی گفت: ما توانستیم پرداخت حقوق کارکنان را تضمین و مسیرهای جایگزینی برای صادرات نفت ایجاد کنیم.

الزیدی همچنین اشاره کرد: ما برنامه بودجه را که نقشه راه آینده اقتصادی عراق خواهد بود، ارائه خواهیم کرد.

الزیدی افزود: همه نیروهای سیاسی بر سر ادامه انحصار دولت در استفاده از زور توافق دارند. کار بر روی سازوکارهای تحویل سلاح در حال انجام است.

نخست وزیر عراق درباره موضوع انحصار سلاح در دست دولت تاکید کرد: تمام نیروهای سیاسی کاملا بر ضرورت پیشبرد عملیات انحصار سلاح در دست دولت توافق دارند و کار برای تدوین سازوکارهای تحویل سلاح و پایان دادن کامل به این وضعیت در جریان است.

الزیدی در ادامه تاکید کرد: هیچ نیت یا احتمالی برای هیچ‌گونه وقوع درگیری نظامی وجود ندارد و به دشمنان عراق اجازه نمی‌دهیم که از هیچ فرصتی استفاده کنند.

وی بیان کرد: هیچ‌گونه عقب‌نشینی و بازگشتی از موضوع مبارزه با فساد وجود ندارد و دولت از حمایت گسترده نیروهای سیاسی برخوردار است.

نخست وزیر عراق تاکید کرد: ما در حال کار بر توسعه صادرات نفت از طریق بندر جیهان ترکیه هستیم و کار بر صادرات از طریق بانیسان و العقبه در جریان است.

الزیدی گفت: ما در حال تلاش برای افزایش سهمیه صادراتی عراق از طریق اوپک هستیم و می‌کوشیم تا ظرف ۶ سال، آن را به هشت تا ۱۰ میلیون بشکه در روز برسانیم.

نخست وزیر الزیدی اظهار داشت که عراق هیئتی را برای مذاکره در مورد افزایش سهمیه تولید خود در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به عربستان سعودی فرستاده است، که بخشی از برنامه‌های عراق برای افزایش تولید نفت خود به بین هشت تا ۱۰ میلیون بشکه در روز ظرف ۶ سال است.

الزیدی در کنفرانس گفتگوی بغداد افزود که روز جمعه هیئتی را به ریاست وزرای نفت و دارایی به عربستان سعودی اعزام کرده است تا در مورد افزایش سهمیه عراق در این سازمان مذاکره کنند.

نخست وزیر عراق در ادامه اشاره کرد: عراق به نمایندگی از منطقه و جهان با داعش تروریستی مبارزه کرد و منصفانه است که این کشور، سهمی از صادرات نفت خام را دریافت کند که با جمعیت و ذخایر نفتی‌اش متناسب باشد.

الزیدی گفت: ما آنقدر که به فکر ساختن دولت و اقتصاد هستیم، به ساختن دولت فکر نمی‌کنیم. عراق فرصت‌ها، منابع و اراده لازم برای غلبه بر چالش‌ها را دارد.

وی تاکید کرد: متعهد شدم که برای دوره دوم نخست وزیری نامزد نشوم و برنامه‌های اصلاحی ما برای دولت‌های آینده ثمربخش خواهد بود.

نخست وزیر عراق بیان کرد: اگر از بخش خصوصی حمایت نکنیم، توسعه‌ای حاصل نخواهد شد و ما به دنبال ایجاد سازوکارهایی برای انتقال نیروی کار از بخش دولتی به بخش خصوصی هستیم.

وی در ادامه اشاره کرد: صندوق توسعه ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه خواهد داشت و سرمایه این صندوق از طریق مشارکت بانک مرکزی، عرضه عمومی سهام و همچنین مشارکت موسسات مالی بین‌المللی و منطقه‌ای انجام خواهد شد.

نخست وزیر عراق تاکید کرد: ما از تبدیل نقش عراق از صحنه‌ای برای منازعه به پل ارتباطی برای مذاکره و تفاهم حمایت کردیم و جایگاه و وزن کشورمان، نقشی تاثیرگذار و تعیین‌کننده در ثبات منطقه دارد.

نخست وزیر عراق اظهار داشت: هیچ قصد یا امکانی برای رویارویی نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

نخست وزیر عراق افزود: هیچ عقب‌نشینی از مبارزه با فساد وجود نخواهد داشت و دولت از حمایت نیروهای سیاسی برخوردار است.

علی فالح الزیدی بار دیگر تعهد خود را برای عدم نامزدی برای دوره دوم تکرار و تأکید کرد که دولت او بر سازندگی کشور، توسعه اقتصادی و اجرای برنامه‌های اصلاحی متمرکز است که مزایای آن به دولت‌های آینده نیز خواهد رسید. اخبار مرتبط رویترز: فروش نفت ایران ادامه دارد تانکر ترکرز: ایران در یک هفته ۳۶ میلیون بشکه نفت صادر کرد


۲ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

واکنش ترکیه به تهدید جدید نتانیاهو علیه اردوغان

صفحه سیاست-

در بیانیه دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه آمده است: اظهارات دفتر نتانیاهو علیه اردوغان در چارچوب سیاستی بی‌ارزش قرار دارد که هدف آن کسب دستاوردهای انتخاباتی است. واکنش آنکارا به تهدیدهای تل‌آویو

در این بیانیه تأکید شده است: این اظهارات باطل، دلیلی بر عجز و ناتوانی رژیمی است که از بازخواست به خاطر جنایات جنگی فرار می‌کند.

پیش از این دفتر بنیامین نتانیاهو اعلام کرده بود که اردوغان برای گسترش تجاوز خود به اسرائیل از سمت سوریه تلاش می‌کند و اسرائیل هرگز با این مسئله مسامحه نخواهد کرد.

دفتر نتانیاهو همچنین مدعی شده بود که این رژیم با قدرت به اقدامات خود علیه تلاش‌های ترکیه برای برهم زدن ثبات منطقه و هرگونه تهدید علیه امنیت اسرائیل ادامه خواهد داد.




 بازگشت برنامه قدیمی رادیو
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت برنامه قدیمی رادیو

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶شهریور به رادیو بازمی‌گردد. فصل جدید این برنامه در حالی کلید می‌خورد که تیم تولید آن دستخوش تغییرات اساسی شده است. بر اساس تصمیم مسوولان رادیو، ساخت این برنامه که مدتی متوقف شده بود، با رویکردی تازه و گروهی جدید از سر گرفته می‌شود.

 بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

بزرگانی همچون آقای خاتمی مورد تکریم قرار گیرند / باید تغییرات جدی صورت گیرد/ خدا نیامرزد کسی را که «بگم‌بگم» راه انداخت

ردصلاحیت ها نباید باعث شود که افراد از خدمت کردن منع شوند / کشور بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند

 زنگ هشدار تجارت از امارات
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنگ هشدار تجارت از امارات

هفته گذشته امارات اعلام کرد همه روابط تجاری و مالی با ایران را متوقف می‌کند. این خبر از آنجا اهمیت دارد که این کشور در طول سالیان گذشته یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران بوده و نقشی اساسی در دور زدن تحریم‌ها به‌خصوص در بخش مبادلات بانکی را برای ما بر عهده داشته است. قطع مسیر تجاری امارات، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ‌هاب‌های لجستیک، مالی و صادرات مجدد ایران، می‌تواند هزینه و ریسک تجارت خارجی کشور را افزایش دهد؛ اگرچه فعالان اقتصادی از امکان جایگزینی این مسیر سخن می‌گویند، اما پراکندگی مقاصد، افزایش مسافت و محدودیت‌های ناشی از جنگ و تحریم، جایگزینی سریع این شریک تجاری را با تردید مواجه کرده است.

 جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

جهش خیره‌کننده قیمت طلا و نقره

آرمان امروز : بازار فلزات گران‌بها شاهد حرکت‌های صعودی قدرتمندی بود؛ به‌طوری که قیمت طلا با رشد حدودا ۳ درصدی تا نزدیکی مرز ۴,۴۹۰ دلار پیشروی کرد. به گزارش بازار، نقره نیز با جهشی چشمگیرتر، رشد ۴ درصدی را تجربه کرد و تا ۶۵.۶ دلار صعود کرد. این جهش قیمتی در حالی رخ داد که [ ]

 فرصت نفتی برای ایران
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.