قیمت طلا امروز




 سایت مجله آلامتو / ۶ ساعت قبل

لکه چمن روی لباس و شلوار جین با چی پاک میشه؟ روش های خانگی

لکه چمن روی لباس و شلوار جین با چی پاک میشه؟ روش های خانگی:لکه چمن روی لباس و شلوار جین با چی پاک میشه؟ روش های خانگی حتماً شما هم تجربه ی لک شدن لباس و شلوار جین را در حین انجام فعالیت هایی مثل ورزش کردن در فضای
 لکه چمن روی لباس و شلوار جین با چی پاک میشه؟ روش های خانگی

لکه چمن روی لباس و شلوار جین با چی پاک میشه؟ روش های خانگی

حتماً شما هم تجربه ی لک شدن لباس و شلوار جین را در حین انجام فعالیت هایی مثل ورزش کردن در فضای باز، بازی کودکان روی چمن و یا در حین پیک نیک کردن تجربه کرده اید. لک چمن درواقع همان رنگدانه های طبیعی چمن است و به دلیل نفوذ عمیقی که داشته به الیاف پارچه نفوذ پیدا کرده و لک سبز رنگی را از خود بر روی لباس برجای می گذارد. جالب است بدانید که لک چمن بر روی لباس هایی همچون شلوار جین به دلیل بافت ضخیم آن ها نفوذ بیشتری داشته و همین امر موجب می شود تا پاک کردن چنین لکلی از روی شلوار جین به دلیل جذب بالای آن کاری سخت و دشوار محسوب شود. حوشبختانه باید گفت که روش های متنوعی برای پاک کردن لک چمن از روی لباس وجود داشته اند که شما می توانید بسته به نوع شرایط خود از هر یک از این روش ها استفاده کرده و ریسک باقی ماندن این لک ها را از روی لباس های خود به حداقل برسانید.

امروز ما در آلامتو پستی را به بررسی بیشتر این روش ها تحت عنوان لکه چمن روی لباس و شلوار جین با چی پاک میشه؟ روش های خانگی اختصاص داده ایم و امیدواریم که این پست مورد توجه شما قرار بگیرد و از مطالعه ی آن لذت ببرید.همچنین بخوانید: تمیز کردن لکه زنگ زدگی از روی لباس؛ روش های کاربردی و آسانروش های خانگی پاک کردن لک چمن از روی لباس و شلوار جین

همانطور که گفته شد روش های بسیاری برای پاک کردن لک سبز رنگ چمن از روی لباس و شلوار جین وجود داشته که شما می توانید با استفاده از این روش ها به پاک کردن اصولی چنین لک هایی از روی لباس های خود کمک کنید. در ادامه ما به برخی از مهم ترین و کاربردی ترین این روش ها برای شما اشاره کرده ایم، مثل:استفاده از مایع ظرفشویی با سرکه ی سفید

برای استفاده از این روش ابتدا روی لک مورد نظر را کمی با آب خیس کرده و بعد روی ناحیه ی لک شده ی لباس کمی مایع ظرفشویی بریزید و سپس مسواک و یا دستمالی نرم را روی لک مورد نظر شروع به کشیدن کنید. در این حین داخل ظرفی کمی آب گرم به همراه مقداری سرکه …



 بهروزآذر: دولت چهاردهم، بیشترین میزان انتصاب زنان را داشت
۵۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بهروزآذر: دولت چهاردهم، بیشترین میزان انتصاب زنان را داشت

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت چهاردهم، بیشترین میزان انتصاب زنان را در میان دولت‌های گذشته داشته و این انتصابات هم در بدنه دولت و هم در سطوح عالی اجرایی کشور انجام شده است.

 هزینه نگهداری خودروی فرسوده؛ 1.7 برابر خودروی نو
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

هزینه نگهداری خودروی فرسوده؛ 1.7 برابر خودروی نو

دنیای اقتصاد: دولت به‌تازگی از بسته تسهیلاتی خود برای خروج خودروهای فرسوده از ناوگان حمل‌ونقل رونمایی کرده است. جزئیات آن نشان می‌دهد که سقف تسهیلات برای تاکسی‌های برقی 1.2‌میلیارد، تاکسی‌های دوگانه‌سوز یک‌میلیارد و اتوبوس 15‌میلیارد تومان است. در ضمن تسهیلات 400 تا 500‌میلیون‌تومانی برای خروج موتورسیکلت‌های فرسوده از چرخه تردد در نظر گرفته شده است.

 ضرورت «مذاکره بزرگ»
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ضرورت «مذاکره بزرگ»

حملات ایالات متحده به مناطق جنوبی ایران این پرسش را در میان افکار عمومی مطرح کرد که چرا باید مذاکره کنیم؟ چرا نباید به جنگ ادامه دهیم؟ چرا در جایی که ایالات متحده عهدشکنی کرده، ما باید مذاکره کنیم؟ و غیره. در این میان، اگر کسی از «مذاکره» سخن بگوید از او به‌شدت انتقاد می‌شود. باز برخی می‌گویند مگر ظریف با کری مذاکره نکرد؟ پس مذاکره برای چه؟ با که؟ و چرا؟ پیش از ورود به بحث، ابتدا لازم است نکته‌ای را مطرح کنم، به تشریح آن بپردازم و سپس از آن نتیجه‌گیری کنم.

 سپاه: جنگ اقتصادی در میدان نبرد اصلی امروز با دشمن است
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سپاه: جنگ اقتصادی در میدان نبرد اصلی امروز با دشمن است

آرمان امروز : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با گرامیداشت یاد و نام شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی و پاسداشت «هفته دولت»، با اعلام آمادگی همه‌جانبه برای همکاری راهبردی با دولت علیه جنگ اقتصادی دشمن، هم افزایی سپاه و دولت را رمز عبور کشور از تحریم‌های چندلایه و تقویت تاب‌آوری ملی دانست. در بخشی [ ]

 نبض بازار - ۱۴۰۵/۰۶/۰۳
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض بازار - ۱۴۰۵/۰۶/۰۳

k: نبض | بازار

 مکث دلار با امید به دیپلماسی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مکث دلار با امید به دیپلماسی

دنیای اقتصاد: نرخ اسکناس دلار در بازار آزاد در سومین روز هفته وارد کانال ۲۰۰هزار تومان شد. نرخ‌های اعلامی دلار در بازار اسکناس روز دوشنبه بین ۱۹۸ تا ۲۰۲هزار تومان قرار داشت و نرخ تتر نیز همسو با دلار تا ۲۰۱هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافت. کارشناسان معتقدند اخبار دیپلماتیک در افزایش احتیاط معامله‌گران موثر بوده است. روز گذشته دو مقام عالی‌رتبه پاکستان به تهران آمدند و امروز نیز موعد سفر وزیر امور خارجه عمان به ایران است.



خبرگزاری برنا

حال خوب، ارزان‌تر از آن است که فکر می‌کنید!

جاذبه‌های زیبای هوراند ، طبیعت بکر و سرسبز
خبرگزاری ایرنا

جاذبه‌های زیبای هوراند ، طبیعت بکر و سرسبز

تهران- ایرنا- هوراند، شهری سرسبز در شمال استان آذربایجان شرقی، با جنگل‌های بکر ارسباران، قلعه‌های تاریخی، محوطه‌های باستانی و روستاهای چشم‌ نواز، یکی از مقاصد کمتر شناخته‌شده گردشگری ایران به شمار می‌رود. این شهر که پیشینه آن به دوران پیش از اسلام بازمی‌گردد، با طبیعت کم‌نظیر و آثار تاریخی ارزشمند، فرصتی متفاوت برای علاقه‌مندان به تاریخ، طبیعت‌گردی و سفرهای آرام فراهم کرده است.
موفقیت اتفاقی نیست
خبرگزاری ایرنا

موفقیت اتفاقی نیست

ایرنا- تهران- بسیاری از ما در مقطعی از زندگی، هنگامی که با وجود تلاش بسیار توانسته‌ایم به موفقیتی دست یابیم، این فکر در ذهنمان عبور می‌کند که من لایق رسیدن به این موفقیت نبوده‌ام و به زودی دستم برای دیگران رو می‌شود. این احساس که روان‌شناسان آن را سندرم ایمپاستر یا پدیده فریبکار می‌نامند، موفقیت‌های واقعی فرد را در ذهن او به شانس و اتفاق تقلیل می‌دهد، پدیده‌ای که اگر مدیریت نشود، می‌تواند سدی بزرگ در مسیر رشد و سلامت روان باشد.
کشف جدید مریخ‌نورد کنجکاوی؛ میدانی از اَشکال چندضلعی در مریخ
خبرگزاری ایرنا

کشف جدید مریخ‌نورد کنجکاوی؛ میدانی از اَشکال چندضلعی در مریخ

تهران- ایرنا- مریخ‌نورد کنجکاوی ناسا تصاویر جدیدی از سطح مریخ ارسال کرده که میدانی وسیع از ساختارهای چندضلعی را نشان می‌دهد. این اَشکال که اندازه‌ای بین ۴ تا ۸ سانتی‌متر دارند، ممکن است نشانه‌ای از چرخه‌های شدید خشک و مرطوب در گذشته مریخ باشند.
صادرکنندگان، قربانی اختلاف میان دولت و بخش خصوصی
خبرگزاری ایرنا

صادرکنندگان، قربانی اختلاف میان دولت و بخش خصوصی

در حالی که اختلاف بر سر تعهدات چند میلیارد دلاری دولت‌های گذشته به واردکنندگان کالاهای اساسی وارد مرحله تازه‌ای شده است، یکی از مهم‌ترین نگرانی‌های فعالان اقتصادی، تأثیر مستقیم این وضعیت بر صادرکنندگان و بازگشت ارز حاصل از صادرات است؛ موضوعی که می‌تواند هزینه تجارت خارجی را افزایش داده و انگیزه صادرات را بیش از گذشته کاهش دهد.
فشار اقتصادی بر ایران، بحران انرژی برای جهان؛تنگه هرمز چگونه معادلات را تغییر داد؟
خبرگزاری ایرنا

فشار اقتصادی بر ایران، بحران انرژی برای جهان؛تنگه هرمز چگونه معادلات را تغییر داد؟

تهران- ایرنا- «ذخایر نفت خام آمریکا تنها برای ۴۱ روز دیگر باقی مانده که پایین‌ترین سطح در نیم قرن اخیر است» این جمله فقط یک مفهوم دارد: چراغ قرمز اقتصاد جهانی در حالی روشن شده که وزیر خزانه داری کشور متخاصم آمریکا مدعی است روز تسویه حساب و بزرگترین تهاجم اقتصادی علیه ایران آغاز شده است.