قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۱۵ ساعت قبل

وضعیت هوای فردا گلستان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا گلستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی گلستان

وضعیت هوای فردا گلستان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده میکنید.
 وضعیت هوای فردا گلستان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا گلستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی گلستان

به گزارش اینتیتر،  براساس آخرین داده‌ها و الگوهای پیش‌یابی هواشناسی، آسمان گلستان از امروز چهارشنبه تا صبح شنبه نیمه‌ابری تا ابری خواهد بود و در برخی ساعات نیز بارش باران در نقاط مختلف استان پیش‌بینی می‌شود.

بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد از عصر و شب فردا ( پنجشنبه) با تقویت جریانات مرطوب شمالی، بر میزان و شدت بارش‌ها در گلستان افزوده خواهد شد و این شرایط تا روز شنبه ادامه خواهد داشت.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، مناطق کوهپایه‌ای و کوهستانی و همچنین نواحی شرقی استان بیش از سایر مناطق تحت تأثیر فعالیت سامانه بارشی قرار می‌گیرند و احتمال وقوع بارش‌های شدیدتر در این مناطق وجود دارد.

با توجه به افزایش شدت بارش‌ها، احتمال آبگرفتگی برخی معابر و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد و از شهروندان و روستاییان استان درخواست شده است از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مستعد آبگرفتگی خودداری کنند.

همچنین طی روزهای پنجشنبه و جمعه، دمای هوا در گلستان حدود 3 تا 5 درجه کاهش خواهد یافت و هوای خنک‌تری در استان حاکم می‌شود.

از سوی دیگر، با تقویت جریانات شمالی، دریای خزر نیز از شب پنجشنبه تا روز شنبه مواج پیش‌بینی شده است؛ بر همین اساس توصیه می‌شود شهروندان و گردشگران در این مدت از شنا و انجام فعالیت‌های دریایی خودداری کنند.

هواشناسی گلستان با تأکید بر ضرورت توجه به هشدارهای هواشناسی از مردم خواسته است با توجه به احتمال تشدید بارش‌ها در برخی نقاط استان، از حضور در مناطق پرخطر، حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها پرهیز کرده و در زمان فعالیت سامانه بارشی، توصیه‌های دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان را جدی بگیرند.



۲ ساعت قبل / سایت آوش

پیش‌بینی هواشناسی تهران امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

 آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

منبع: ایسنا


۶ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا اردبیل جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا اردبیل در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی اردبیل

به گزارش اینتیتر به نقل از شرق، مدیرکل هواشناسی اردبیل با اشاره به ۳۱ درجه اختلاف دمای مرکز استان با گرم‌ترین نقطه ایران (اهواز)، از اردبیل به عنوان خنک‌ترین مرکز استان در کشور نام برد.

مجید کوهی روز دوشنبه اظهار کرد: بر اساس داده‌های ایستگاه‌های سینوپتیک در حالی که اهواز دیروز با ثبت دمای بیشینه ۵۰ درجه سانتی‌گراد عنوان گرم‌ترین مرکز استان را به خود اختصاص داد، اردبیل با ثبت دمای ۱۹ درجه سانتی‌گراد در جایگاه خنک‌ترین مرکز استان ایستاد.

وی افزود: گزارش‌های جوی حاکی از آن است که دمای ۱۹ درجه اردبیل نه‌ تنها خنک‌ترین روز هفته برای این مرکز استان محسوب می‌شود، بلکه رکورد خنک‌ترین روز مرداد سال جاری را نیز به نام خود ثبت کرد و این وضعیت، فرصتی ویژه برای شهروندان و مسافران ایجاد کرد تا در میانه مرداد از خنکای مطبوع هوای آن بهره‌مند شوند.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: این شرایط بار دیگر اهمیت موقعیت جغرافیایی، سامانه‌های جوی و تاثیر توپوگرافی در تنوع اقلیمی ایران را نشان داد؛ در حالی که جنوب کشور به دلیل استقرار سامانه‌های کم‌فشار ترمال و نفوذ توده‌های هوای گرم با شرایط دمایی بحرانی دست‌ و پنجه نرم می‌کند، استان اردبیل به دلیل ارتفاع زیاد و نفوذ جریان‌های شمالی، جوی متفاوت را تجربه کرده است.

وی در مورد پیش‌بینی هواشناسی برای هفته جاری گفت: در تداوم این شرایط جوی امروز در برخی نقاط شرقی استان اردبیل احتمال تشکیل مه و وقوع بارش خفیف و پراکنده همچنان وجود خواهد داشت و از فردا روند افزایش دما آغاز می‌شود، به طوری که هوایی به نسبت گرم در بیشتر مناطق استان حاکم خواهد شد.

کوهی ادامه داد: وزش باد در ساعت‌های پیش از ظهر با سرعت ملایم تا متوسط از امروز تا پایان هفته مورد انتظار است که بعد از ظهرها بر سرعت آن افزوده خواهد شد؛ آسمان در این مدت بیشتر صاف تا کمی‌ ابری خواهد بود و پدیده قابل توجه جوی پیش‌بینی نمی‌شود.

وی عنوان کرد: روز پنجشنبه با تقویت جریان‌های شمالی، روند افزایشی دما تغییر می‌کند و دوباره هوایی به نسبت خنک به‌ ویژه ناحیه مرکزی و جنوبی استان را در بر خواهد گرفت؛ وزش باد نیز در ساعت‌های بعد از ظهر گاهی به آستانه شدید خواهد رسید که در برخی مناطق می‌تواند محسوس‌تر باشد.


۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

دمای هوا خنک تر می شود

به گزارش تجارت نیوز، صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت:  امشب در برخی مناطق شرق گیلان، مازندران و گلستان و همچنین در ارتفاعات شمال غرب کشور، وقوع گاه با ابر و رگبارهای پراکنده  را شاهد هستیم.

او گفت: امشب در برخی مناطق شرق گیلان، مازندران و گلستان و همچنین در ارتفاعات شمال غرب کشور، وقوع گاه با ابر و رگبارهای پراکنده پیش‌بینی می‌شود. از بعدازظهر امروز و نیمه‌شب نیز در ارتفاعات هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس، احتمال وقوع رگبار همراه با رعدوبرق وجود دارد.

وی افزود: در مناطق شرق و جنوب شرق کشور، پدیده گرد و غبار همچنان فعال است؛ به طوری که برای فردا، افزایش شدت گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده است. رانندگان در این مناطق ضمن توجه به کاهش دید، نسبت به وضعیت جاده‌های مواصلاتی حساس باشند. سایر نقاط کشور وضعیت آرامی خواهند داشت. همچنین پیش‌بینی می‌شود دریاهای ایران در روز آینده متلاطم باشند.

او گفت: از نظر دمایی، از فردا (جمعه) تا اوایل هفته آینده، هوا در اکثر مرزهای کشور خنک‌تر خواهد شد. در تهران نیز روند کاهشی دما مشاهده می‌شود؛ به طوری که پس از امروز، دمای هوا از ۴۰ درجه در امروز به ۳۸ درجه سانتی گراد در جمعه، ۳۶ درجه در روز شنبه و ۳۵ درجه در روز یکشنبه خواهد رسید.

او بیان کرد:همچنین در تهران، احتمال وزش باد و وقوع گرد و غبار در بخش‌های غربی و جنوبی استان در ساعات بعدازظهر وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان




 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.

 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
۱۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.

 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.

 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر
۱۹ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.

 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.

 نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات برگزاری آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم گفت: نتایج اولیه این دو آزمون اواخر شهریورماه و نتایج نهایی نیمه دوم آبان‌ماه اعلام خواهد شد.