قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

وضعیت هوای فردا بوشهر چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا بوشهر در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی بوشهر

وضعیت هوای فردا بوشهر چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده می کنید.
 وضعیت هوای فردا بوشهر چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا بوشهر در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی بوشهر

به گزارش اینتیتر، حسین شکوهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، با تداوم استقرار توده هوای گرم در منطقه، طی امروز (سه شنبه) و فردا، دمای هوا در سطح استان همچنان مقادیر بالایی خواهد داشت و در برخی نقاط (به‌ویژه نواحی غیرساحلی) به آستانه ۵۰ درجه سلسیوس و حتی فراتر خواهد رسید.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: همچنین طی ساعاتی از وقت امروز با افزایش سرعت وزش باد شمال غربی در مناطق شمالی و تا حدودی مرکزی استان، احتمال خیزش گرد و خاک محلی و نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای به این نواحی وجود دارد.

وی ادامه داد: به سبب وزش باد های شمالی غربی امروز سواحل و فراساحل شمالی استان و از روز چهارشنبه تا ظهر پنج شنبه سواحل و فراساحل استان به تناوب مواج و متلاطم خواهد بود.

وی گفت: آسمان استان بوشهر صاف تا کمی ابری همراه …



 هشدار نارنجی بارش در جنوب کشور
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار نارنجی بارش در جنوب کشور

سازمان هواشناسی درباره تشدید بارش‌های موسمی و احتمال سیلاب در جنوب و جنوب شرق کشور هشدار داد.

 وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 1 شهریور 1405+ وضعیت استانها
۲۶ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 1 شهریور 1405+ وضعیت استانها

سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به احتمال وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه و وزش باد شدید در جنوب شرق کشور، فارس و هرمزگان، از مردم خواست از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

 هواشناسی ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ / هشدار نارنجی بارش‌های موسمی در جنوب ایران
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

هواشناسی ۱۴۰۵/۰۶/۰۱ / هشدار نارنجی بارش‌های موسمی در جنوب ایران

مردم از تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند. سفر‌های غیرضروری، طبیعت‌گردی و جابه‌جایی عشایر نیز به تعویق بیفتد.

 ادارات این منطقه فردا هم تعطیل شد
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

ادارات این منطقه فردا هم تعطیل شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به هشدار سطح نارنجی هواشناسی، شدت طوفان و افزایش غلظت ریزگردها، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات...

 طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد
۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

طوفان و ریزگردها ادارات منطقه سیستان را تعطیل کرد

در پی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی، شدت گرفتن طوفان و افزایش غلظت ریزگردها، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات و بانک‌های پنج شهرستان منطقه سیستان روز یکشنبه تعطیل اعلام شد.