قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

وضعیت هوای فردا کردستان چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا کردستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کردستان

وضعیت هوای فردا کردستان چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده میکنید.
 وضعیت هوای فردا کردستان چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا کردستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کردستان

به گزارش اینتیتر، نشمیل احمدیانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌ها و خروجی مدل‌های هواشناسی، از امروز دوشنبه ۲۶مردادماه تا پایان هفته جاری آسمان استان کردستان صاف پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در ساعات بعدازظهر طی این مدت، وزش باد همراه با خیزش گردوخاک محلی در برخی نقاط استان دور از انتظار نیست.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی کردستان ادامه داد: دمای هوا امروز و فردا(۲۶ و ۲۷ مرداد) روند کاهشی خواهد داشت و این روند موجب کاهش موقت شدت گرمای هوا در استان می‌شود.

احمدیانی خاطرنشان کرد: برای روز چهارشنبه تغییرات محسوسی در دمای هوا پیش‌بینی نمی‌شود، اما از روزهای پنجشنبه و جمعه(۲۹ و ۳۰ مرداد) افزایش دما در استان مورد انتظار است.

وی توصیه کرد شهروندان با توجه به وزش باد و احتمال شکل‌گیری گردوخاک محلی در ساعات بعدازظهر، به‌ویژه افراد حساس، در صورت افزایش غلظت گردوغبار، تمهیدات لازم را در نظر بگیرند.



۳۰ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا شنبه ۳۱ مرداد

صفحه اقتصاد -

کارشناس هواشناسی گیلان گفت: نقشه‌های هواشناسی نشانگر افزایش دما از فردا (شنبه) به طور متوسط بین ۳ تا ۵ درجه در مناطق مختلف استان است.

سمانه نگاه اظهار کرد: طبق الگوی هواشناسی از فردا (شنبه) وضعیت جوی غالبا پایدار، کاهش ابر و افزایش دما تا چهارشنبه هفته جاری برای استان گیلان پیش‌بینی شده‌ است.

وی درباره وضعیت جوی امروز (جمعه) گیلان بیان کرد: طبق پیش‌بینی شرایط برای افزایش ابر و مه‌آلودگی هوا، کاهش نسبی دما، گاهی وزش باد در برخی مناطق موقتی شدید، در بعضی مناطق بارندگی گاهی رگباری و موقتی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه‌ها و احتمال رعد و برق فراهم است.

کارشناس هواشناسی گیلان با بیان اینکه دریا امروز (جمعه) تا صبح فردا (شنبه) برای فعالیت‌های مرتبط دریایی به ویژه شنا و گردشگری نامناسب پیش‌بینی شده‌ است، اضافه کرد: جیرنده رودبار با ۱۵ درجه کمترین و لوشان با ۳۶ درجه بیشترین دمای استان را در شبانه‌روز گذشته به خود اختصاص دادند.

آسمان گیلان هم‌اینک قسمتی ابری و مه‌آلود است. مطالعه بیشتر: پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه ۲۹ مرداد منبع: ایرنا اخبار مرتبط circle پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا سه شنبه ۲۷ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا دوشنبه ۲۶ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا یکشنبه ۲۵ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا شنبه ۲۴ مرداد پیشنهاد سردبیر circle رئیس ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود circle رئیس مجلس: روابط اقتصادی ایران و عراق نیازمند نقشه راه است circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد


۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار فوری در مازندران؛ از رودخانه‌ها فاصله بگیرید

کد خبر: 787389 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۲:۱۶:۰۰ اعتمادآنلاین |

مدیرکل هواشناسی مازندران اعلام کرد: این سامانه عمدتاً مناطق مرتفع و شیبدار را تحت تأثیر قرار می دهد و هماهنگی با دستگاه های امدادی و اجرایی برای مدیریت بحران احتمالی ضروری است.

ایرنا: مدیرکل هواشناسی مازندران با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد که بارش رگبار و وقوع رعدوبرق احتمال جاری شدن روان‌آب و سیلاب‌ در ارتفاعات استان طی ۲۴ ساعت آینده محتمل است و شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند.

هوشنگ بهزادی روز جمعه در گزارشی به خبرنگاران از صدور هشدار سطح زرد شماره ۱۷ برای دامنه ها و ارتفاعات استان مازندران، به ویژه نیمه شرقی، خبر داد و اظهار داشت: این ناپایداری همرفتی از صبح امروز فعال شده و پیامدهایی همچون رگبار باران، وزش باد، رعدوبرق، آبگرفتگی محلی، روانآب، پرآب شدن رودخانه ها، کاهش دید، ریزش سنگ و لغزندگی جاده ها را به همراه دارد.

وی با تأکید بر جدی گرفتن این هشدار، اظهار کرد: شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند و هنگام تردد در جاده ها و محورهای کوهستانی احتیاط لازم را به عمل آورند.

او افزود: با توجه به احتمال وقوع صاعقه، هرگونه فعالیت گردشگری و کوهنوردی در این بازه زمانی ممنوع است و از هم استانی ها خواستاریم سایر اقدامات پیشگیرانه را نیز مد نظر قرار دهند.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: این سامانه عمدتاً مناطق مرتفع و شیبدار را تحت تأثیر قرار می دهد و هماهنگی با دستگاه های امدادی و اجرایی برای مدیریت بحران احتمالی ضروری است. اخبار مرتبط فعالیت‌های دریای مازندران تا ظهر دوشنبه ۲۶ مرداد تعطیل شد هشدار محیط زیست مازندران درباره افت بی‌سابقه تراز آب دریای خزر


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

کاهش دما و رگبار باران در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور طی روز‌های آینده گفت: روز جمعه (۳۰ مرداد) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز وقوع رگبار و رعدوبرق گاهی شدید، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی امروز و فردا (۳۰ و ۳۱ مرداد) در ساعات بعدازظهر و شب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت دور از انتظار نیست.

ضیاییان ادامه داد: یکشنبه (اول شهریور) در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، دوشنبه و سه‌شنبه (۲ و ۳ شهریور) در ارتفاعات مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: از جمعه تا یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال، شمال شرق و جنوب شرق و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در برخی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان طی دو روز آینده دریای خزر، خلیج فارس و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۳۱ مردادماه) صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعت‌ها باد و گرد و غبار، بعد از ظهر صاف تا قسمتی ابری و وزش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعات وزش باد حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.




 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
۲۳ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۲۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
۲۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۱۵ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی
۱۵ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.