قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۳۹ ساعت قبل

وضعیت هوای فردا اصفهان پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا اصفهان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی اصفهان

وضعیت هوای فردا اصفهان پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده می کنید.
 وضعیت هوای فردا اصفهان پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا اصفهان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی اصفهان

به گزارش اینتیتر، کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: نوسان دمایی شهر اصفهان (مرکز استان) امروز به ۲۱ درجه سلسیوس می‌رسد.

مینا معتمدی با اشاره به اینکه نوسان دمای شهر اصفهان بین گرم‌ترین و خنک‌ترین ساعات شبانه روز به ۲۱ درجه‌ می‌رسد، اظهار کرد: بیشینه دما در این کلانشهر امروز ۴۰ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن طی بامداد چهارشنبه ۱۹ درجه سلسیوس بالای صفر خواهد بود.

وی با بیان اینکه دما در بیشتر مناطق استان طی ۲۴ ساعت پیش رو تغییر محسوسی ندارد، افزود: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۴۴ درجه سلسیوس بالای صفر امروز گرم‌ترین نقطه استان است‌.

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان خاطرنشان کرد: از امروز تا پایان هفته جوی به نسبت آرام در استان مستقر خواهد بود.

به گفته معتمدی، آسمان طی این مدت صاف تا کمی ابری و در ساعات عصر و شب وزش باد و در مناطق مستعد گردوخاک موقت پیش بینی می شود.



۲ ساعت قبل / سایت آوش

پیش‌بینی هواشناسی تهران امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

 آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

منبع: ایسنا


۶ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا اردبیل جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا اردبیل در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی اردبیل

به گزارش اینتیتر به نقل از شرق، مدیرکل هواشناسی اردبیل با اشاره به ۳۱ درجه اختلاف دمای مرکز استان با گرم‌ترین نقطه ایران (اهواز)، از اردبیل به عنوان خنک‌ترین مرکز استان در کشور نام برد.

مجید کوهی روز دوشنبه اظهار کرد: بر اساس داده‌های ایستگاه‌های سینوپتیک در حالی که اهواز دیروز با ثبت دمای بیشینه ۵۰ درجه سانتی‌گراد عنوان گرم‌ترین مرکز استان را به خود اختصاص داد، اردبیل با ثبت دمای ۱۹ درجه سانتی‌گراد در جایگاه خنک‌ترین مرکز استان ایستاد.

وی افزود: گزارش‌های جوی حاکی از آن است که دمای ۱۹ درجه اردبیل نه‌ تنها خنک‌ترین روز هفته برای این مرکز استان محسوب می‌شود، بلکه رکورد خنک‌ترین روز مرداد سال جاری را نیز به نام خود ثبت کرد و این وضعیت، فرصتی ویژه برای شهروندان و مسافران ایجاد کرد تا در میانه مرداد از خنکای مطبوع هوای آن بهره‌مند شوند.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: این شرایط بار دیگر اهمیت موقعیت جغرافیایی، سامانه‌های جوی و تاثیر توپوگرافی در تنوع اقلیمی ایران را نشان داد؛ در حالی که جنوب کشور به دلیل استقرار سامانه‌های کم‌فشار ترمال و نفوذ توده‌های هوای گرم با شرایط دمایی بحرانی دست‌ و پنجه نرم می‌کند، استان اردبیل به دلیل ارتفاع زیاد و نفوذ جریان‌های شمالی، جوی متفاوت را تجربه کرده است.

وی در مورد پیش‌بینی هواشناسی برای هفته جاری گفت: در تداوم این شرایط جوی امروز در برخی نقاط شرقی استان اردبیل احتمال تشکیل مه و وقوع بارش خفیف و پراکنده همچنان وجود خواهد داشت و از فردا روند افزایش دما آغاز می‌شود، به طوری که هوایی به نسبت گرم در بیشتر مناطق استان حاکم خواهد شد.

کوهی ادامه داد: وزش باد در ساعت‌های پیش از ظهر با سرعت ملایم تا متوسط از امروز تا پایان هفته مورد انتظار است که بعد از ظهرها بر سرعت آن افزوده خواهد شد؛ آسمان در این مدت بیشتر صاف تا کمی‌ ابری خواهد بود و پدیده قابل توجه جوی پیش‌بینی نمی‌شود.

وی عنوان کرد: روز پنجشنبه با تقویت جریان‌های شمالی، روند افزایشی دما تغییر می‌کند و دوباره هوایی به نسبت خنک به‌ ویژه ناحیه مرکزی و جنوبی استان را در بر خواهد گرفت؛ وزش باد نیز در ساعت‌های بعد از ظهر گاهی به آستانه شدید خواهد رسید که در برخی مناطق می‌تواند محسوس‌تر باشد.


۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

دمای هوا خنک تر می شود

به گزارش تجارت نیوز، صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت:  امشب در برخی مناطق شرق گیلان، مازندران و گلستان و همچنین در ارتفاعات شمال غرب کشور، وقوع گاه با ابر و رگبارهای پراکنده  را شاهد هستیم.

او گفت: امشب در برخی مناطق شرق گیلان، مازندران و گلستان و همچنین در ارتفاعات شمال غرب کشور، وقوع گاه با ابر و رگبارهای پراکنده پیش‌بینی می‌شود. از بعدازظهر امروز و نیمه‌شب نیز در ارتفاعات هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس، احتمال وقوع رگبار همراه با رعدوبرق وجود دارد.

وی افزود: در مناطق شرق و جنوب شرق کشور، پدیده گرد و غبار همچنان فعال است؛ به طوری که برای فردا، افزایش شدت گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده است. رانندگان در این مناطق ضمن توجه به کاهش دید، نسبت به وضعیت جاده‌های مواصلاتی حساس باشند. سایر نقاط کشور وضعیت آرامی خواهند داشت. همچنین پیش‌بینی می‌شود دریاهای ایران در روز آینده متلاطم باشند.

او گفت: از نظر دمایی، از فردا (جمعه) تا اوایل هفته آینده، هوا در اکثر مرزهای کشور خنک‌تر خواهد شد. در تهران نیز روند کاهشی دما مشاهده می‌شود؛ به طوری که پس از امروز، دمای هوا از ۴۰ درجه در امروز به ۳۸ درجه سانتی گراد در جمعه، ۳۶ درجه در روز شنبه و ۳۵ درجه در روز یکشنبه خواهد رسید.

او بیان کرد:همچنین در تهران، احتمال وزش باد و وقوع گرد و غبار در بخش‌های غربی و جنوبی استان در ساعات بعدازظهر وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان




 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۸ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...

 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.

 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.