قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

وضعیت هوای فردا هرمزگان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا هرمزگان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی هرمزگان

وضعیت هوای فردا هرمزگان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده میکنید.
 وضعیت هوای فردا هرمزگان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا هرمزگان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی هرمزگان

به گزارش اینتیتر، مجتبی حمزه‌نژاد صبح چهارشنبه با اشاره به آخرین پیش‌بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان اظهار کرد: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در مناطق دریایی وزش باد نسبتاً شدید جنوب شرقی پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی ساعات بعدازظهر و شب، در ارتفاعات به‌ویژه شهرستان بشاگرد و همچنین برخی نقاط مرکزی و غربی استان، با رشد و گسترش ابر، رگبار پراکنده باران، رعد و برق، گاه تگرگ و تندباد لحظه‌ای محتمل است.

احتمال گرد و غبار و کاهش موقتی کیفیت هوا

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان ادامه داد: در مناطقی که شرایط برای بارش فراهم نباشد، افزایش سرعت باد، بروز گرد و غبار و کاهش موقتی کیفیت هوا دور از انتظار نیست.

حمزه‌نژاد با توصیه به شهروندان و گردشگران گفت: با توجه به احتمال وقوع رگبار و رعد و برق، از صعود به ارتفاعات و قرارگیری در بستر رودخانه‌های فصلی خودداری شود.

تداوم مواج بودن مناطق دریایی هرمزگان

وی با اشاره به وضعیت دریا بیان کرد: مناطق دریایی استان امروز نسبتاً مواج خواهد بود و بیشینه سرعت باد تا ساعات بعدازظهر به حدود ۴۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد و ارتفاع امواج دریا نیز بیش از یک متر پیش‌بینی می‌شود.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی هرمزگان گفت: وزش این بادها با شدت کمتر تا روز پنجشنبه ۲۹ مردادماه در دریای عمان و تنگه هرمز ادامه خواهد داشت.

حمزه‌نژاد توصیه کرد: شناورهای سبک تا بعدازظهر امروز از تردد دریایی خودداری کنند و برای تردد ایمن سایر شناورها نیز تمهیدات لازم در بنادر اندیشیده شود.

هشدار درباره تلاطم در غرب و جنوب خلیج فارس

وی همچنین از افزایش وزش بادهای نسبتاً شدید شمال‌غربی در مناطق غربی و جنوبی خلیج فارس خبر داد و افزود: از امروز به‌تدریج این بادها در محدوده فراساحل جزایر کیش و لاوان موجب مواج شدن دریا خواهد شد.

حمزه‌نژاد با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در این مناطق اظهار کرد: تمهیدات لازم باید در بنادر غربی استان، به‌ویژه کیش و لاوان، صورت گیرد و شناورها، به‌خصوص شناورهای سبک، تفریحی و …



 وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده

یک کارشناس هواشناسی گفت: طی امروز(۳۱ مرداد) در ۵ استان کرمان، هرمزگان، فارس، خراسان شمالی و رضوی رگبار باران در ساعات بعد از ظهر رخ می‌دهد و در برخی مناطق با وزش باد شدید همراه خواهد بود.

 هشدار مدیریت بحران؛ باد شدید و گردوخاک در 12 استان
۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

هشدار مدیریت بحران؛ باد شدید و گردوخاک در 12 استان

مرکز مدیریت بحران کشور با صدور هشدار سطح زرد از احتمال وزش باد شدید، گردوخاک، کاهش دید و خسارت به سازه‌های موقت در 12 استان از یکشنبه تا چهارشنبه خبر داد.

 پیش بینی وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا یکشنبه اول ۱ شهریور
۳ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

پیش بینی وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا یکشنبه اول ۱ شهریور

پیش بینی وضعیت آب و هوا کرمانشاه فردا یکشنبه ۱ شهریور با آخرین تغییرات اعلام شد.

 وضعیت هوای فردا فارس یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا شیراز در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی شیراز
۳ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا فارس یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا شیراز در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی شیراز

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس از احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق پراکنده همراه با وزش باد شدید موقتی در مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی استان طی ساعات بعدازظهر و اوایل شب امروز و فردا خبر داد.

 رگبار باران در نیمه شمالی و ارتفاعات تهران
۴ ساعت قبل / سایت آوش

رگبار باران در نیمه شمالی و ارتفاعات تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به وزش باد شدید از وقوع رگبار باران در نیمه شمالی و ارتفاعات استان اخبر داد.



سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ ]
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر