قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

وضعیت هوای فردا کردستان پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا کردستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کردستان

وضعیت هوای فردا کردستان پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده می کنید.
 وضعیت هوای فردا کردستان پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا کردستان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کردستان



۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

کاهش دما و رگبار باران در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور طی روز‌های آینده گفت: روز جمعه (۳۰ مرداد) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز وقوع رگبار و رعدوبرق گاهی شدید، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی امروز و فردا (۳۰ و ۳۱ مرداد) در ساعات بعدازظهر و شب در جنوب سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت دور از انتظار نیست.

ضیاییان ادامه داد: یکشنبه (اول شهریور) در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، دوشنبه و سه‌شنبه (۲ و ۳ شهریور) در ارتفاعات مازندران و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: از جمعه تا یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال، شمال شرق و جنوب شرق و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در برخی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیاییان طی دو روز آینده دریای خزر، خلیج فارس و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۳۱ مردادماه) صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعت‌ها باد و گرد و غبار، بعد از ظهر صاف تا قسمتی ابری و وزش باد با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در برخی ساعات وزش باد حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس فردا اهواز با دمای ۵۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با دمای ۱۰ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.


۵۲ دقیقه قبل / سایت نورنیوز

هشدار سیلاب در مازندران؛ گردشگران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند

نورنیوز-گروه اجتماعی:  هوشنگ بهزادی از صدور هشدار سطح زرد شماره ۱۷ برای دامنه ها و ارتفاعات استان مازندران، به ویژه نیمه شرقی خبر داد و اظهار داشت: این ناپایداری همرفتی از صبح امروز فعال شده و پیامدهایی همچون رگبار باران، وزش باد، رعدوبرق، آبگرفتگی محلی، روانآب، پرآب شدن رودخانه ها، کاهش دید، ریزش سنگ و لغزندگی جاده ها را به همراه دارد.

وی با تأکید بر جدی گرفتن این هشدار، اظهار کرد: شهروندان و گردشگران از اسکان در حاشیه و بستر رودخانه ها و مسیل ها خودداری کنند و هنگام تردد در جاده ها و محورهای کوهستانی احتیاط لازم را به عمل آورند.

او افزود: با توجه به احتمال وقوع صاعقه، هرگونه فعالیت گردشگری و کوهنوردی در این بازه زمانی ممنوع است و از هم استانی ها خواستاریم سایر اقدامات پیشگیرانه را نیز مد نظر قرار دهند.

مدیرکل هواشناسی مازندران تصریح کرد: این سامانه عمدتاً مناطق مرتفع و شیبدار را تحت تأثیر قرار می دهد و هماهنگی با دستگاه های امدادی و اجرایی برای مدیریت بحران احتمالی ضروری است.


۱ ساعت قبل / سایت الف

پیش‌بینی افزایش وزش باد و ابر برای تهران

به گزارش ایسنا، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود. 




 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
۲۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.

 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
۲۲ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.

 شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

شناسایی جنسیت یوزپلنگ رها در طبیعت؛ «هیوا» نر است

مدیرکل حفاظت محیط زیست سمنان گفت: طبق بررسی‌ تصاویر در ذخیره‌گاه زیست‌کره توران در شرق استان سمنان(تنها زیستگاه زادآور یوزپلنگ آسیایی) جنسیت یوزپلنگ هیوا «نر» است.

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۲۲ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)
۲۴ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.