قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

رشد ۶۵ برابری نهاده‌ها و ۳۹ درصدی دلار، در برابر افزایش ۲۵ برابری قیمت خودرو

رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با اشاره به رشد قابل توجه هزینه نهاده‌های تولید، گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون قیمت برخی نهاده‌های تولید حدود ۶۵ برابر و نرخ دلار حدود ۳۹ برابر شده، اما قیمت خودرو تنها ۲۵ برابر افزایش یافته که نشان‌دهنده اثر قیمت‌گذاری دستوری بر صنعت خودرو است.
 رشد ۶۵ برابری نهاده‌ها و ۳۹ درصدی دلار، در برابر افزایش ۲۵ برابری قیمت خودرو

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا نجفی‌منش با اشاره به افزایش قابل توجه هزینه نهاده‌های تولید، گفت: قیمت مواد اولیه‌ای مانند آلومینیوم و فولاد از سال ۱۳۹۶ تاکنون رشد بسیار زیادی داشته، در حالی که افزایش نرخ ارز در همین مدت به مراتب کمتر بوده است؛ بنابراین قیمت خودرو متناسب با رشد هزینه نهاده‌های تولید افزایش نیافته است.

وی اظهار کرد: از سال ۱۳۹۶ تا امروز قیمت برخی نهاده‌های تولید حدود ۶۵ برابر شده، در حالی که نرخ دلار در همین بازه حدود ۳۹ برابر یافته و، اما قیمت خودرو ۲۵ برابر رشد کرده که می‌توان اثر قیمت‌گذاری دستوری را در این موضوع به درستی درک کرد و این ارقام نشان می‌دهد رشد هزینه نهاده‌های تولید بسیار بیشتر از رشد نرخ ارز است.

رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور افزود: بخش قابل توجهی از این نهاده‌ها در اختیار دولت است و هزینه‌های مربوط به آنها افزایش قابل توجهی داشته و علاوه بر مواد اولیه، هزینه‌های برق و سایر حامل‌های انرژی نیز به شکل قابل توجهی افزایش یافته و این موضوع فشار مضاعفی به تولیدکنندگان وارد کرده برای مثال هزینه حمل‌ونقل نیز افزایش چشمگیری داشته و هزینه حمل هر کانتینر از ۱۷۰۰ دلار به حدود ۱۲ هزار دلار و حتی بیشتر رسیده و هزینه حمل زمینی نیز از مرز ۲۰ هزار دلار عبور کرده است.

به گفته نجفی‌منش؛ در شرایط فعلی نمی‌توان با همان ابزار‌ها و رویکرد‌هایی که در دوران عادی و صلح مورد استفاده قرار می‌گرفت، صنعت را اداره کرد چراکه در شرایط جنگی، هم باید نگاه و سیاست‌ها تغییر کند و هم ابزار‌های مورد استفاده برای تامین مالی تغییر یابد و از سوی دیگر یکی از درخواست‌های ما این است که خودروسازان پرداخت مطالبات قطعه‌سازان را تسریع کنند و با توجه به تورم موجود، تاخیر در پرداخت مطالبات به معنای از دست رفتن بخش قابل توجهی از ارزش واقعی مطالبات قطعه‌سازان است.

وی ادامه داد: پیشنهاد ما این است که خودروسازان حداقل ۱۰ درصد از فروش خود را به پرداخت مطالبات قطعه‌سازان اختصاص دهند و برآورد ما این است که حدود ۹۰ درصد قطعه‌سازان ممکن است حجم خرید محدودی داشته باشند، اما همین پرداخت‌های منظم می‌تواند فشار نقدینگی را از تعداد زیادی از قطعه‌سازان گرفتار کاهش دهد.

رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه‌سازان خودرو کشور با اشاره به نقش …





 سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیاستگذاری نامتوازن در صنعت و معدن

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به چالش ناترازی در بخش تولید، یکی از ریشه‌های این مساله را نبود هماهنگی میان سیاست‌های صنعت، معدن و انرژی و همچنین توسعه صنایع بدون توجه کافی به آمایش سرزمین دانست.

 آماده‌باش توزیع برق سمنان برای تأمین برق مطمئن و ایمن مراکز برگزاری کنکور سراسری
۲۲ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

آماده‌باش توزیع برق سمنان برای تأمین برق مطمئن و ایمن مراکز برگزاری کنکور سراسری

آرمان امروز : کمیته عالی ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان به ریاست رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل این شرکت و با حضور تمامی اعضا برگزار شد و برنامه‌های عملیاتی لازم برای تأمین برق مطمئن و ایمن مراکز برگزاری کنکور سراسری مورد بررسی قرار گرفت. رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان [ ]

 مهم‌ترین اخبار کدال امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از مزایده پسته این عرضه اولیه تا خبر مهم ذوب و خرید جدید کگهر
۸ ساعت قبل / سايت نبض بورس

مهم‌ترین اخبار کدال امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از مزایده پسته این عرضه اولیه تا خبر مهم ذوب و خرید جدید کگهر

امروز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ سامانه کدال شاهد انتشار اطلاعیه‌های مهمی از سوی شرکت‌های بورسی و فرابورسی بود. در ادامه مهم‌ترین اطلاعیه‌های کدال امروز را مرور م...

 گزارش مجامع بورسی در روز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از تصویب افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی تا سود ۵۵۰۰ ریالی این نماد‌ها
۵ ساعت قبل / سايت نبض بورس

گزارش مجامع بورسی در روز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | از تصویب افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی تا سود ۵۵۰۰ ریالی این نماد‌ها

در روزهای ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، چندین مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده شرکت‌های بورسی برگزار شد. در این مجامع، موضوعاتی مانند تقسیم سود، افزایش سرمایه، عملکرد م...

 بهره‌برداری از بزرگ‌ترین سردخانه مرکزی صنعتی منطقه پارس به همت  پازارگاد
۲۳ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

بهره‌برداری از بزرگ‌ترین سردخانه مرکزی صنعتی منطقه پارس به همت پازارگاد

آرمان امروز : همزمان با شصتمین سال پشتیبانی پازارگاد از صنعت در پایتخت انرژی کشور، بزرگ‌ترین سردخانه مرکزی صنعتی منطقه پارس با ظرفیت ۱۵۰ تن، طی آیینی با حضور دکتر محمد شیخان، مدیرعامل شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد، به بهره‌برداری رسید این سردخانه با هدف تقویت زنجیره تأمین، ارتقای استانداردهای نگهداری مواد غذایی و پشتیبانی مطمئن‌تر [ ]

 شگل علت رشد سود عملیاتی را اعلام کرد
۷ ساعت قبل / سایت صدای بورس

شگل علت رشد سود عملیاتی را اعلام کرد

شرکت گلتاش در توضیح صورت‌های مالی و اطلاعات منتشرشده، علت افزایش سود عملیاتی خود نسبت به دوره قبل را تشریح کرد.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.