قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۲ ساعت قبل

هشدار درباره مصرف استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.
 هشدار درباره مصرف استامینوفن تزریقی

به گزارش شهرآرانیوز، داریوش محبی، با اشاره به مصرف گسترده استامینوفن برای کنترل درد و تب، اظهار کرد: این دارو، مانند هر فرآورده دارویی دیگر، باید بر اساس نیاز واقعی بیمار، با دوز مناسب و در فواصل زمانی صحیح مصرف شود.

وی افزود: انتخاب شکل دارویی نیز باید متناسب با وضعیت بیمار انجام شود و نمی‌توان صرفاً به دلیل تزریقی بودن یک فرآورده، آن را گزینه مؤثرتر یا مناسب‌تری برای همه بیماران دانست.

محبی تصریح کرد: در بیمارانی که امکان مصرف دارو از طریق خوراکی وجود دارد و منع مصرفی نیز مطرح نیست، ضرورت استفاده از فرم تزریقی باید با نظر پزشک تعیین شود. بنابراین، تزریقی بودن دارو به خودی خود مزیت درمانی محسوب نمی‌شود.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو همچنین نسبت به مصرف همزمان فرآورده‌های حاوی استامینوفن هشدار داد و گفت: توجه به مجموع دریافت روزانه این ماده از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چراکه ممکن است فرد همزمان چند فرآورده دارویی حاوی استامینوفن مصرف کند و بدون اطلاع از ترکیبات آنها، میزان دریافتی خود را افزایش دهد.





 سقوط ون به دره در جاده هراز
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

سقوط ون به دره در جاده هراز

یک دستگاه خودرو ون در محدوده سقرچی جاده هراز دچار انحراف شد و پس از سقوط به دره، نیروهای امدادی برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان به محل اعزام شدند.

 فیلم جزییات نجات کودک 2 ماهه تهرانی از چنگال زن آدم ربا /  8 ماه پدر و مادر اشک ریختند و چشم انتظار ماندند
۱۰ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم جزییات نجات کودک 2 ماهه تهرانی از چنگال زن آدم ربا / 8 ماه پدر و مادر اشک ریختند و چشم انتظار ماندند

حوادث رکنا: کودک شیرخواره‌ای که تنها چند روز پس از تولد توسط زنی آشنا از خانه ربوده و به خانواده دیگری سپرده شده بود، پس از گذشت ۸ ماه با تلاش کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی شناسایی و به آغوش خانواده‌اش بازگشت.

 پایان تلخ سارا؛ دختری که با اعتماد پسرها ماشین می‌برد و سرنوشتش در یک تصادف تمام شد
۶ ساعت قبل / سایت رکنا

پایان تلخ سارا؛ دختری که با اعتماد پسرها ماشین می‌برد و سرنوشتش در یک تصادف تمام شد

گاهی یک تصمیم اشتباه، زندگی را وارد مسیری می‌کند که بازگشتی برای آن باقی نمی‌گذارد. روایت زندگی «سارا»؛ دختر ۱۷ تا ۱۸ ساله‌ای که بارها به اتهام سرقت خودرو بازداشت شد، از همین جنس داستان‌هاست؛ مسیری که با سوءاستفاده از اعتماد دیگران آغاز شد و در نهایت با یک تصادف مرگبار به پایان رسید.

 صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان و مساله مهریه به کجا رسید؟
۱۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان و مساله مهریه به کجا رسید؟

زهرا خدادادی، رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس با اشاره به موضوع صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، گفت: در شرایط کنونی، گواهینامه موتورسیکلت برای بانوا...

 جاده چالوس یکطرفه شد
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جاده چالوس یکطرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال از ساعت ۱۷ خبر داد و گفت: این محدودیت تا زمان تخلیه بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

 اعلام جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها

وزارت علوم در اطلاعیه‌ای بر برگزاری حضوری تمامی امتحانات دوره تابستان سال ۱۴۰۵ تأکید کرد و از راه‌اندازی سامانه برگزاری آزمون‌های توزیع‌شده کشوری برای تسهیل حضور دانشجویان خبر داد.