قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

شهردار مشهد: مردم محور میزبانی از زائران امام مهربانی هستند | ایران امروز یک ابر قدرت است

شهردار مشهد آیین تجلیل از موکب‌داران غیرمقیم دهه پایانی صفر گفت: مشهد، متعلق به کل جهان اسلام و آزادگان دنیا است و خدمتگزاری به زائران امام مهربانی‌ها برای ما یک افتخار بزرگ به شمار می‌رود.
 شهردار مشهد: مردم محور میزبانی از زائران امام مهربانی هستند | ایران امروز یک ابر قدرت است

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز (۲۲ مردادماه) در آیین تجلیل از موکب‌داران غیرمقیم دهه پایانی صفر اظهار کرد: ما سال سختی را پشت سر گذاشتیم؛ سال ۱۴۰۴ با همه سختی‌ها و مشقت‌ها به سال ۱۴۰۵ وصل شد که باز هم سختی‌های خود را داشت.

وی افزود: سال گذشته جنگ ۱۲ روزه و شبه‌کودتا و اغتشاشات دی‌ماه را پشت سر گذاشتیم. دشمن فکر می‌کرد بعد از این دو واقعه، کشور ایران ضعیف شده و مردم پشت کشور و رهبر خود نیستند.

قلندرشریف ادامه داد: دشمن با این نیت حمله کرد که کشور، نظام و مردم عزیز ما را شکست دهد و هدفش تجزیه ایران، نابودی نظام اسلامی، نابودی توان انرژی هسته‌ای ایران و نابودی حمایت جبهه مقاومت توسط ایران اسلامی بود.

شهردار مشهد مقدس اضافه کرد: دو ابرقدرت نظامی جهان یعنی آمریکای جنایتکار و رژیم اشغالگر قدس با تمام امکانات خود آمدند، اما دیدید که جز شکست بهره‌ای نبردند. وقتی در جنگ، کشوری که حمله می‌کند به اهداف خود نرسد، یعنی شکست خورده است. آمریکا در این جنگ نه تنها شکست خورده، بلکه تحقیر هم شده است.

وی تصریح کرد: کشوری که با قدرت سلاح و تهدید ناو‌ها و هواپیما‌های خود همه مردم جهان را تهدید می‌کرد، با همه توان نظامی، ثروت خود و همراهی همه کشور‌ها حتی کشور‌های منطقه قصد سوئی به ما داشت، اما توسط ایران و نظام جمهوری اسلامی ایران شکست خورد؛ ایرانی که تمدن چند هزار ساله آن زبانزد است و مردم آن همیشه مردمی شجاع و دلیر بوده‌اند.

قلندرشریف گفت: کشور‌های منطقه شکست‌خورده اصلی جنگ و در مقابل وجدان تاریخ سرافکنده هستند.

وی با بیان اینکه مردم ایران شب‌های زیادی با اقتدار در میدان حضور داشتند، عنوان کرد: مردم این شب‌ها ولایتمدارانه و عاشقانه انتظار کشیدند و سبک جدیدی از زندگی شکل گرفت. دشمن فکر نمی‌کرد مردم اینگونه پای نظام، انقلاب، رهبر و کشور خود بایستند.

در ادامه حتما بخوانید …





 جامعه پزشکی ایران در آزمون دشوار حوادث و بحران‌ها سربلند بیرون آمد
۱ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

جامعه پزشکی ایران در آزمون دشوار حوادث و بحران‌ها سربلند بیرون آمد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت روز پزشک، با گرامیداشت یاد پزشکان شهید، جامعه پزشکی ایران را سرمایه‌ای گران‌بها برای نظام سلامت دانست و بر نقش دانش، اخلاق حرفه‌ای، مسئولیت‌پذیری و همدلی پزشکان در ارتقای کیفیت خدمات و توسعه عدالت در سلامت تأکید کرد.

 واکنش‌شدید ایران به اقدام فرانسه دراخراج ۲ دیپلمات‌ایرانی
۴۴ دقیقه قبل / سایت روزنو

واکنش‌شدید ایران به اقدام فرانسه دراخراج ۲ دیپلمات‌ایرانی

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد که اقدام فرانسه علیه دو دیپلمات ایرانی در روابط دو کشور مخرب خواهد بود.

 ببینید/ رکوردشکنی بی‌سابقه ربات انسان‌نما در دوی ۱۰۰ متر
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید/ رکوردشکنی بی‌سابقه ربات انسان‌نما در دوی ۱۰۰ متر

یک ربات انسان‌نما از مرزی عبور کرد که انسان‌ها هرگز آن را نشکسته‌اند. این ربات ۱۰۰ متر را در ۹.۳۹ ثانیه، سریع‌تر از رکورد افسانه‌ای جهانی یوسین بولت با ۹.۵۸...

 عکس؛ تغییر ظاهر ارلینگ هالند با کوتاه کردن موهای بلوندش پیش از شروع لیگ برتر
۱۹ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ تغییر ظاهر ارلینگ هالند با کوتاه کردن موهای بلوندش پیش از شروع لیگ برتر

ارلینگ هالند با تغییر ظاهر (کوتاه کردن موهای بلند بلوند) به استقبال فصل جدید لیگ برتر رفت. این تغییر واکنش هواداران را به همراه داشت.

 کتاب‌های تألیف‌شده در طرح «سه استاد» مبنای تدریس سال ۱۴۰۶ قرار می‌گیرد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

کتاب‌های تألیف‌شده در طرح «سه استاد» مبنای تدریس سال ۱۴۰۶ قرار می‌گیرد

معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر ضرورت مشارکت استادان در طرح «سه استاد» اظهار کرد: استادان دارای تخصص و تجربه می‌توانند در دروس تخصصی خود نام‌نویسی کرده و در تألیف کتاب درسی مشارکت کنند، در این راستا، کتاب‌های تألیف‌شده در سال ۱۴۰۵ مبنای تدریس در سال ۱۴۰۶ قرار خواهد گرفت.

 ترامپ اول پول ناهارتان را می‌گیرد، آخرش کفش‌تان را هم درمی‌آورد!
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترامپ اول پول ناهارتان را می‌گیرد، آخرش کفش‌تان را هم درمی‌آورد!

تعبیر جالب یک شهروند کانادایی درباره ترامپ: اول پول ناهارتان را می‌گیرد، آخرش کفش‌تان را هم درمی‌آورد!



پشت نقاب سپید؛ روایتی از تضاد تلخ قداست طبابت و رنج بی‌مهری‌ها
خبرگزاری ایرنا

پشت نقاب سپید؛ روایتی از تضاد تلخ قداست طبابت و رنج بی‌مهری‌ها

اصفهان - ایرنا - یکم شهریورماه بهانه‌ای است برای پاسداشت مقام سپیدپوشانی که هستی خود را وقف سلامت جامعه کرده‌اند؛ اما در پس لبخندهای نجیب و دستان شفابخش این ناجیان بی‌ادعا، رنج‌هایی از جنس بی‌مهری، تعرفه‌های ناعادلانه، موج نگران کننده ورودی‌ها و مهاجرت پزشکان نهفته است، روایتی از تضاد تلخ قداست طبابت و دغدغه‌هایی که توجه فوری جامعه و مسوولان را می‌طلبد.
ضرورت حمایت از پزشکان پیشگیری
سایت سلامت نیوز

ضرورت حمایت از پزشکان پیشگیری

 اول شهریور روز پزشک است، کسی که در دنیای مدرن، درمانگر درد و رنج انسان شناخته شده است. آنچه اکثر ما از پزشک در ذهن داریم، مربوط به پزشکان بالینی است، کسانی که بعد از بیماری به مطبشان می‌رویم و از آن‌ها طلب درمان می‌کنیم، غافل از این‎که بسیاری از بیماری‌ها، پیش از آن‌که تبدیل به درد و مرض شوند توسط توسط کارکنان سلامت و بهداشت و پزشکانی پیشگیری شده‌اند که ما حتی نامی از آنها نمی‌شنویم. 
جنگ در پنتاگون، بی کفایتی راهبردی در واشنگتن
خبرگزاری ایرنا

جنگ در پنتاگون، بی کفایتی راهبردی در واشنگتن

تهران- ایرنا- فارن پالسی در گزارشی با بررسی عملکرد آمریکا در جنگ با ایران، ریشه ناکامی واشنگتن را نه در ضعف‌های تاکتیکی و کمبود تجهیزات، بلکه در بی کفایتی راهبردی و محاسبات نادرست دولت دونالد ترامپ دانست.
بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا؛ مشکل ساختاری یا سیاست‌های دولت ترامپ؟
سایت جوان آنلاین

بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا؛ مشکل ساختاری یا سیاست‌های دولت ترامپ؟

عبور بدهی ملی آمریکا از مرز تاریخی ۴۰ تریلیون دلار، نشانه عمیق‌تر شدن شکاف میان درآمدها و هزینه‌های دولت فدرال و افزایش هزینه‌ای است که اقتصاد آمریکا برای حف...
واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
کالبدشکافی ناترازی سوخت؛ چرا چرخ اصلاح ناترازی بنزین نمی‌چرخد؟
خبرگزاری ایرنا

کالبدشکافی ناترازی سوخت؛ چرا چرخ اصلاح ناترازی بنزین نمی‌چرخد؟

تهران- ایرنا- سال‌هاست که صحبت از ناترازی بنزین به میان می آید و مدام تکرار می شود که مصرف بر تولید پیشی گرفته است؛ این نابرابری در تولید و مصرف به زنجیره ای از عوامل همچون ارزانی سوخت، فرسودگی خودروها، توسعه نیافتگی حمل و نقل عمومی و قاچاق گره خورده است.