قیمت طلا امروز




 سایت نبض قیمت / ۴ ساعت قبل

قیمت ترون امروز با یک صعود انفجاری همراه شد و همه را غافلگیر کرد | آیا این جهش ادامه خواهد یافت؟ راز رکورد جدید چیست؟

قیمت ترون امروز یکشنبه ۱ شهریور با رشد ۰.۶۲ درصدی به ۰.۳۴۳ دلار و ۶۶ هزار و ۹۹۰ تومان رسید. تحلیل جهش قیمت و پیش‌بینی آینده ترون را در ارزدیجیتال بخوانید.
 قیمت ترون امروز با یک صعود انفجاری همراه شد و همه را غافلگیر کرد | آیا این جهش ادامه خواهد یافت؟ راز رکورد جدید چیست؟

قیمت ترون امروز در شرایطی با یک صعود انفجاری همراه شده که معامله‌گران را به یکباره غافلگیر کرده است. ترون که روز گذشته با افت قیمت مواجه شده بود، امروز با تغییر مسیر ناگهانی، همه را شوکه کرد. در حالی که قیمت ترون (TRX) در لحظه تنظیم این گزارش به ۰.۳۴۳۰۱۴۱۵ دلار یعنی معادل ۶۶ هزار و ۹۹۰ تومان رسیده است، نگاه‌ها به رویداد بزرگ پیش‌روی این شبکه دوخته شده؛ ارتقاء اجباری GreatVoyage v۴.۸.۲ که به تازگی منتشر شده است.

ارزش بازار این رمزارز هم‌اکنون از مرز ۳۲.۶ میلیارد دلار عبور کرده و رتبه هشتم را در بین تمام ارزهای دیجیتال از آن خود کرده است. اما آیا این جهش قیمتی که در روز یکشنبه رخ داده، آغازگر یک روند صعودی پایدار است یا تنها یک نفس‌گیری پیش از ریزشی سنگین؟ در این گزارش جامع، به بررسی تمام زوایای پنهان قیمت ترون امروز، دلایل صعود انفجاری، سیگنال‌های مهم بازار، تحلیل تکنیکال و بنیادی، و پیش‌بینی سناریوهای محتمل پیش‌روی این رمزارز محبوب می‌پردازیم. جدول قیمت ارز دیجیتال ترون امروز (۱ شهریور ۱۴۰۵) شاخص قیمتی قیمت (دلار) قیمت (تومان) نرخ فعلی ۰.۳۴۳۰۱۴۱۵ ۶۶,۹۹۰ بالاترین قیمت روز ۰.۳۴۵۴۳۷۱۳ ۶۷,۴۶۳ پایین‌ترین قیمت روز ۰.۳۴۱۹۹۱۱۲ ۶۶,۷۹۱ نرخ بازگشایی بازار ۰.۳۴۵۱۳۴۹۳ ۶۷,۴۰۴ نرخ روز گذشته ۰.۳۴۵۱۳۴۹۳ ۶۷,۴۰۴ درصد تغییر ۰.۶۲%- – میزان تغییر ۰.۰۰۲۱- -۴۱۴ تومان قیمت ترون امروز؛ صعود انفجاری در شروع هفته

قیمت ترون امروز با ثبت رشد قابل توجه نسبت به روز گذشته، در محدوده ۰.۳۴۳ دلار معامله می‌شود که معادل ۶۶ هزار و ۹۹۰ تومان است. این صعود انفجاری که در روز یکشنبه رخ داده، در شرایطی رقم خورده که بسیاری از معامله‌گران انتظار ادامه روند نزولی را داشتند. ترون در ۲۴ ساعت گذشته بین ۰.۳۴۱۹ و ۰.۳۴۵۴ دلار نوسان داشته و حجم معاملات آن به بیش از ۴۸۲ میلیون دلار رسیده است.

نکته قابل توجه اینکه این جهش قیمتی در حالی رخ داده که نرخ استیکینگ ترون با کاهش مواجه شده و عرضه در گردش این رمزارز افزایش یافته است. این تضاد نشان‌دهنده وجود عوامل دیگری است که بر قیمت ترون تأثیر گذاشته‌اند. چرا قیمت ترون امروز صعود کرد؟ راز جهش امروز

دلیل اصلی این صعود انفجاری را باید در دو عامل کلیدی جستجو کرد: ارتقاء شبکه ترون و …



 صف‌های عجیب بنزین در تهران ؛ چرا مردم باک‌های نیمه‌پر را دوباره پر می‌کنند؟
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

صف‌های عجیب بنزین در تهران ؛ چرا مردم باک‌های نیمه‌پر را دوباره پر می‌کنند؟

ترافیک در برخی جایگاه‌های سوخت تهران در روزهای اخیر در حالی افزایش یافته که ترکیبی از رفتار احتیاطی مردم، محدودیت کارت‌های اضطراری و نگرانی از تغییر قیمت بنزین تقاضا برای سوخت‌گیری با کارت جایگاه را بالا برده است.

 برگزاری حراج شمش طلا؛ سه‌شنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۵
۴ ساعت قبل / روزنامه تعادل

برگزاری حراج شمش طلا؛ سه‌شنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۵

مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد: یکصد و پنجاه و چهارمین حراج شمش طلا روز سه شنبه - سوم شهریورماه - برای صنعتگران طلا برگزار می‌شود.

 واکنش عجیب همتی به دلار ۲۰۰ هزار تومانی
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش عجیب همتی به دلار ۲۰۰ هزار تومانی

امروز قیمت دلار در بازار آزاد برای نخستین بار به ۲۰۰ هزار تومان رسید.

 بالاترین میانگین درآمد ماهانه را در جهان متعلق به چه کشورهایی است؟ اینفوگرافی
۸ ساعت قبل / روزنامه تعادل

بالاترین میانگین درآمد ماهانه را در جهان متعلق به چه کشورهایی است؟ اینفوگرافی

بر اساس داده‌های منتشرشده، سوئیس با میانگین درآمد ماهانه ۸۵۵۱ دلار در صدر فهرست کشورها قرار دارد.پس از سوئیس، آلمان با ۷۳۴۵ دلار و بریتانیا با ۶۵۱۸ دلار قرار...

 مثلث همکاری بخش خصوصی با کوبا
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مثلث همکاری بخش خصوصی با کوبا

صمد حسن‌زاده رئیس اتاق ایران در نشست با خورخه نیکلاس سفیر کوبا در تهران گفت: چنانچه مشکلات حوزه لجستیک و نقل و انتقال پول برطرف شود، سرمایه‌گذاران ایرانی وارد بازار کوبا شده و امکان همکاری مشترک در کشت فراسرزمینی، تولید شکر، لوازم خودرو و مواد بهداشتی وجود دارد.

 تکلیف سهم ایران از نفت و گاز خزر چه می‌شود؟ | نفت ما
۸ ساعت قبل / سایت نفت ما

تکلیف سهم ایران از نفت و گاز خزر چه می‌شود؟ | نفت ما

خزر بار دیگر به یکی از حساس‌ترین پرونده‌های منافع ملی ایران تبدیل شده است. زیر این آب، میلیاردها دلار نفت و گاز خوابیده و روی آن یک معادله امنیتی پیچیده در حال شکل‌گیری است. از همین رو هدایت‌الله خادمی، مدیرعامل سابق شرکت حفاری شمال، نسبت به تصویب کنوانسیون حقوق خزر در شرایط فعلی هشدار داده و تاکید می‌کند که اکنون به هیچ وجه زمان این اقدام نیست.



ریزش و رویش مسافران ترکیه
روزنامه دنیای اقتصاد

ریزش و رویش مسافران ترکیه

شمار گردشگران خارجی ورودی به ترکیه در ماه ژوئیه با کاهشی نسبی همراه شد؛ روندی نزولی که زیر سایه تشدید نااطمینانی‌های امنیتی و تنش‌های منطقه‌ای شکل گرفته است. بر پایه تازه‌ترین داده‌های وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه، در ماه ژوئیه 7.1میلیون گردشگر خارجی وارد این کشور شدند که افتی 0.3درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد. همچنین در مجموع هفت ماه نخست سال، شمار مسافران بین‌المللی با 2.29 درصد کاهش، به 27.86‌میلیون نفر رسیده است.
کیفیت بنزین؛ ماجرای نیم درصدی و سه درصدی | بنزین بی‌کیفیت به خودرو آسیب می‌زند، بنزین با کیفیت به ما!
سایت خبرفوری

کیفیت بنزین؛ ماجرای نیم درصدی و سه درصدی | بنزین بی‌کیفیت به خودرو آسیب می‌زند، بنزین با کیفیت به ما!

تأیید استفاده از متانول در ترکیب بنزین، بار دیگر بحث کیفیت سوخت توزیع‌شده در کشور را به صدر اخبار آورده است.
سایت جماران

آیا دلاریزاسیون می‌تواند قفل این اقتصاد بحران‌زده را باز کند؟!

مسکن هست، «زیرساخت» نیست
روزنامه دنیای اقتصاد

مسکن هست، «زیرساخت» نیست

متقاضیان مسکن‌های حمایتی چشم‌انتظار تحویل واحدهای خود هستند، اگرچه وزارت راه و شهرسازی به دنبال تکمیل حدود 160 هزار واحد مسکن حمایتی تا پایان بهمن امسال است، اما عدم تامین زیرساخت می‌تواند، به‌رغم تکمیل واحدها تحقق کامل این وعده را دچار خلل کند. روز گذشته در نشست پایش طرح‌های مسکن حمایتی که با حضور وزیر راه و شهرسازی، معاونان وی و مدیران کل استان‌ها تشکیل شد، وضعیت پیشرفت طرح‌های مسکن حمایتی بررسی و چالش‌های پیش‌رو با هدف رفع موانع بررسی شد.
گره اقتصادی در تهران گشوده می‌شود
سایت جوان آنلاین

گره اقتصادی در تهران گشوده می‌شود

مسئله اقتصاد بیش از آنکه فقط با مذاکره بیرون آید، نیازمند اصلاح ساختار‌های اقتصادی، بانکی و بودجه‌ای و به ویژه رفع موانع از مسیر تولید و تجارت است
زمین ۷/۵ تریلیون فوت‌مکعب گاز تازه به ایران هدیه داد
سایت جوان آنلاین

زمین ۷/۵ تریلیون فوت‌مکعب گاز تازه به ایران هدیه داد

وزیر نفت: میدان گازی در جنوب استان فارس با ذخیره درجای بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد فوت‌مکعب کشف شد