قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

باند کلاهبرداری شرکت مهاجرتی به کانادا ۴ همت از متقاضیان اخاذی کرد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف پرونده گسترده کلاهبرداری، پولشویی و جعل مدارک در پوشش یک شرکت مهاجرتی خبر داد و گفت: تاکنون ۳۰۰ نفر از این شرکت شکایت کرده‌اند و ارزش کلاهبرداری متهمان حدود چهار هزار میلیارد تومان (چهار همت) برآورد می‌شود.
 باند کلاهبرداری شرکت مهاجرتی به کانادا ۴ همت از متقاضیان اخاذی کرد

سردار حسین رحیمی اظهار کرد: در پی وصول اطلاعاتی به معاونت اطلاعات پلیس امنیت اقتصادی فراجا، بررسی‌ها نشان داد فردی با هویت معلوم با راه‌اندازی مجموعه‌ای با عنوان «شرکت مهاجرتی پارس کانادا» در قالب فعالیت‌های مهاجرتی، اقدام به ارتکاب جرائمی از جمله کلاهبرداری، جعل مدارک تحصیلی، پولشویی و سایر اقدامات غیرقانونی کرده است.

وی افزود: متهم اصلی این پرونده که در سایت‌ها و صفحات اینستاگرامی خود را کارآفرین و دارای مدرک فوق‌دکتری معرفی می‌کرد، با همکاری افرادی ذی‌نفوذ در برخی سازمان‌ها، اقدام به جعل مدارک تحصیلی، مدارک زبان خارجی و سایر اسناد می‌کرد و با سوءاستفاده از اطلاعات افراد متقاضی کار در کشورهای خارجی، از طریق تهیه مدارک جعلی، ایجاد حساب‌های ساختگی و جعل مدارک زبان از آنان کلاهبرداری می‌کرد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ادامه داد: متهم اصلی همچنین با فروش مدارک جعلی دانشگاهی در مقطع دکتری، مبالغ کلانی را به صورت نقدی، ارز دیجیتال، تهاتر ملک و سایر روش‌ها دریافت می‌کرد.

سردار رحیمی با بیان اینکه اموال غیرمنقول متهمان این پرونده به ارزش بیش از دو همت توقیف شده است، گفت: با اقدام به‌موقع کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی، از خروج ۳۰۰ میلیون دلار ارز متعلق به متهم اصلی این پرونده از کشور جلوگیری شد و مجموع مبالغ کلاهبرداری متهمان حدود چهار همت برآورد می‌شود.

وی با اشاره به ثبت شرکت‌های متعدد توسط اعضای این باند با عناوین مختلف افزود: تاکنون شکایت ۳۰۰ نفر از این مؤسسه با اتهاماتی از جمله تحصیل مال نامشروع، کلاهبرداری و سایر جرائم دریافت و در حال رسیدگی است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: هفت متهم اصلی این پرونده که همگی اعضای یک خانواده هستند، در حال حاضر در کانادا اقامت دارند و رایزنی‌های لازم برای استرداد آنان در حال انجام است. همچنین سایر متهمان این پرونده در داخل کشور شناسایی و ممنوع‌الخروج شده‌اند و رسیدگی به اتهامات آنان در مراجع قضایی ادامه دارد.

سردار رحیمی از مالباختگان پرونده‌های مرتبط با شرکت «پارس کانادا» خواست برای پیگیری شکایات خود به پلیس امنیت اقتصادی فراجا واقع در اتوبان کردستان، خیابان شهید یاسمی شرقی مراجعه کنند.

وی تأکید کرد: رسیدگی به اتهامات اعضای اصلی این باند از جمله خروج ارز از کشور، پولشویی، فرار مالیاتی، فعالیت بدون مجوز قانونی، جعل مدارک و جعل گذرنامه همچنان در دستور کار پلیس و مراجع قضایی قرار دارد.





 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
۲۰ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.

 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
۱۸ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...

 مرگ دل خراش زنی ۱۵ساله که شلاق خورده بود
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

مرگ دل خراش زنی ۱۵ساله که شلاق خورده بود

اوایل هفته منابع بیمارستانی، مرگ مشکوک زنی جوان در بیمارستان هاشمی نژاد را به پلیس اطلاع می‌دهند. با حضور مأموران در بیمارستان و تأیید موضوع، با دستور قضایی...

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.