قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

یکصدوشصت‌وهفتمین شب اجتماع مردم انقلابی خوراسگان با یادواره شهدای محله سفلی برگزار می‌شود

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان از برگزاری یکصدوشصت‌وهفتمین شب اجتماع مردم انقلابی خوراسگان، همراه با یادواره شهدای محله سفلی، در میدان امام خمینی (ره) خوراسگان خبر داد.
 یکصدوشصت‌وهفتمین شب اجتماع مردم انقلابی خوراسگان با یادواره شهدای محله سفلی برگزار می‌شود

هوشنگ نظری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اجتماع مردم انقلابی خوراسگان از ابتدا با هدف گرامیداشت یاد و نام قائد شهید انقلاب اسلامی و شهدای جنگ رمضان شکل گرفت و طی شب‌های گذشته نیز با همین رویکرد و با حضور پرشور مردم ادامه یافته است؛ اجتماعاتی که در کنار پاسداشت مقام والای شهدا، به محلی برای همدلی، انسجام و حضور آگاهانه مردم تبدیل شده است.

وی افزود: در ادامه این حرکت مردمی، محلات مختلف منطقه نیز در شب‌های گذشته میزبان یادواره شهدای خود در میدان امام خمینی (ره) خوراسگان بوده‌اند و با معرفی و گرامیداشت شهدای هر محله، یاد و خاطره این حماسه‌سازان را زنده نگه داشته‌اند؛ رویکردی که موجب شده است اجتماع شبانه مردم، به بستری برای روایتگری فرهنگ ایثار و شهادت در سطح محلات تبدیل شود.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: یکصد و شصت و هفتمین شب این اجتماع، جمعه ۲۳ مردادماه پس از اقامه نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود و این‌بار محله سفلی میزبان یادواره شهدای خود خواهد بود تا نام و یاد شهدای این محله در جمع مردم و خانواده‌ها گرامی داشته شود.

نظری‌پور با اشاره به برنامه‌های فرهنگی و مذهبی برگزارشده در منطقه طی روزهای اخیر گفت: در ایام پایانی ماه صفر نیز مراسم عزاداری و سوگواری و همچنین پیاده‌روی‌های مردمی به یاد پیامبر گرامی اسلام (ص)، حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت امام رضا (ع) در نقاط مختلف منطقه برگزار شد و شهروندان با حضور در این برنامه‌ها ارادت و دلدادگی خود به اهل‌بیت (ع) را به نمایش گذاشتند.

وی خاطرنشان کرد: استمرار این برنامه‌ها در مناسبت‌های مختلف، نشان‌دهنده ظرفیت ارزشمند فرهنگی و اجتماعی محلات منطقه ۱۵ و حضور فعال مردم در برنامه‌های مذهبی، انقلابی و محله‌محور است؛ ظرفیتی که با همراهی مردم و مجموعه‌های فرهنگی می‌تواند زمینه‌ساز تقویت همدلی و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده باشد.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان تصریح کرد: یکصد و شصت و هفتمین شب اجتماع مردم انقلابی خوراسگان، جمعه ۲۳ مردادماه پس از نماز مغرب و عشا در میدان امام خمینی (ره) خوراسگان برگزار می‌شود و مردم محله سفلی در این شب، با برگزاری یادواره شهدای محله خود، بار دیگر یاد و خاطره فرزندان شهید این دیار را در میان مردم زنده خواهند کرد.

کد مطلب 995606



۱۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

رئیس شورای شهر اصفهان: «بیش از ۹۶ درصد واحدهای مسکونی آسیب‌دیده جنگ بازسازی شد» | انصاف نیوز

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از مجموع بیش از ۱۳ هزار واحد مسکونی آسیب‌دیده در شهر اصفهان، بیش از ۹۶ درصد بازسازی شده است و خانواده‌ها به منازل خود بازگشته‌اند؛ اقدامی که با اتکا به منابع و مدیریت شهرداری اصفهان و بدون تخصیص بودجه دولتی انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد نورصالحی روز یکشنبه بیست‌وپنجم مرداد در نطق پیش از دستور دویست‌وسی‌ویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، با تبریک فرارسیدن ماه ربیع‌الاول اظهار کرد: پس از دو ماه عزاداری و پایداری، لازم است از همه افرادی که در برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی نقش‌آفرینی کردند، قدردانی شود.

وی افزود: کارکنان شهرداری اصفهان، سازمان‌های وابسته، دستگاه‌های اجرایی، رانندگان و همه افرادی که زمینه اعزام، جابه‌جایی و بازگشت زائران را فراهم کردند یا در موکب‌ها و خدمت‌رسانی به زائران حضور داشتند، در خلق این حرکت بزرگ مردمی نقش مؤثری ایفا کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در این جلسه از نمایندگان خادمان اربعین در مجموعه شهرداری اصفهان تجلیل می‌شود، گفت: بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده، بیش از ۶۰۰ نفر از نیروهای شهرداری اصفهان در بخش‌های مختلف خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی مشارکت داشتند که امروز در حد امکان از نمایندگان این جمع بزرگ قدردانی خواهد شد.

نورصالحی با اشاره به فرارسیدن سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی اظهار کرد: بازگشت نخستین گروه از آزادگان سرافراز در سال ۱۳۶۹، یادآور ایستادگی، صبر و مقاومت ملت ایران است و به همه آزادگان عزیز و خانواده‌های آنان ادای احترام می‌کنیم.

وی گزارشی از روند بازسازی واحدهای آسیب‌دیده در شهر اصفهان ارائه کرد و گفت: بر اساس گزارش بنیاد مسکن، در سراسر استان اصفهان به‌جز شهر اصفهان، حدود ۸۰۰۰ واحد آسیب‌دیده شناسایی شده است که مسئولیت بازسازی آن‌ها بر عهده بنیاد مسکن قرار دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: در محدوده شهر اصفهان نیز بیش از ۱۳ هزار واحد مسکونی آسیب دید که این حجم از خسارت، مسئولیت سنگینی را متوجه مدیریت شهری کرد. شهرداری اصفهان از اسفند سال گذشته، با هدف کمک به روند بازسازی، جلسات و برنامه‌ریزی‌های لازم را آغاز کرد و پس از ابلاغ مسئولیت به شهرداری کلان‌شهرها، پنجم فروردین‌ عملیات بازسازی را به‌صورت جدی در دستور کار قرار داد.

نورصالحی تصریح کرد: این عملیات با وجود آنکه هیچ‌گونه بودجه‌ای از سوی دولت به شهرداری اصفهان اختصاص نیافت، با استفاده از منابع داخلی و توان مدیریتی مجموعه شهرداری انجام شد و امروز بیش از ۹۶ درصد واحدهای آسیب‌دیده بازسازی، تکمیل و قابل سکونت شده است.

وی گفت: مناطق ۳، ۴، ۵، ۶، ۷ و ۸ از جمله مناطقی بودند که شمار قابل توجهی از واحدهای آسیب‌دیده در آن‌ها قرار داشت، به‌طوری‌که منطقه ۵ با بیش از ۲۰۰۰ واحد و مناطق،۴، ۶، ۷، ۸ و ۱۲ نیز با شمار بالایی از واحدهای آسیب‌دیده، در کانون عملیات بازسازی قرار گرفتند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه اسکان خانوارها خاطرنشان کرد: در طول این مدت، بیش از ۱۲۰۰ نفر از شهروندان به‌صورت اضطراری یا بلندمدت اسکان داده شدند. میانگین مدت اسکان خانوارها ۳۵ روز و حداکثر مدت اسکان نیز ۱۵۳ روز بوده است؛ در حال حاضر تنها شمار محدودی از افراد همچنان در محل‌های اسکان قرار دارند.

نورصالحی ادامه داد: برای تعدادی از خانوارهای آسیب‌دیده نیز تسهیلات لازم پیش‌بینی و پرداخت شده است و بیشتر شهروندانی که منازل آنان آسیب دیده بود، به خانه‌های خود بازگشتند. واحدهای باقی‌مانده به‌طور عمده مربوط به ساختمان‌هایی است که میزان تخریب آن‌ها بیشتر بوده است و برای بازسازی به زمان‌ بیشتری نیاز دارند.

وی برآورد اولیه خسارت‌های واردشده به زیرساخت‌های شهری، اموال شهرداری و هزینه‌های بازسازی را حدود ۷ همت اعلام کرد و گفت: این رقم بر اساس گزارش‌های مستند معاونت عمران شهرداری اصفهان به مراجع ملی اعلام شده است و امید می‌رود دولت در زمان مناسب، نسبت به تأمین بخشی از منابع مورد نیاز اقدام کند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تأکید کرد: بازسازی گسترده واحدهای آسیب‌دیده، کنار حضور مردم در صحنه‌های مختلف و خدمات‌رسانی گسترده در مراسم اربعین، جلوه‌ای از همدلی و روحیه جهادی مردم و مجموعه مدیریت شهری اصفهان است.

انتهای پیام




 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است
۱۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.

 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.

 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

جمع‌آوری خط لوله ۶ کیلومتری قاچاقچیان سوخت در میناب

فرمانده پایگاه دریابانی میناب از کشف و جمع‌آوری یک خط لوله ۶ کیلومتری انتقال سوخت قاچاق در نوار ساحلی این شهرستان خبر داد؛ خط لوله‌ای که قاچاقچیان برای مخفی...

 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان
۱۳ ساعت قبل / سایت رکنا

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۱۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.