قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

بودجه سازمان مدیریت حمل‌ونقل مسافر اصفهان دوباره بررسی می‌شود

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: بودجه سازمان تازه‌تأسیس مدیریت حمل‌ونقل مسافر، پس از بررسی در جلسه تلفیق شورا و با هدف افزایش بهره‌وری، کنترل هزینه‌های جاری و بهینه‌سازی منابع انسانی، برای بازنگری و بررسی دقیق‌تر به کمیسیون‌های تخصصی ارجاع شد.
 بودجه سازمان مدیریت حمل‌ونقل مسافر اصفهان دوباره بررسی می‌شود

سید امیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: جلسه تلفیق این هفته شورای اسلامی شهر اصفهان با محوریت بررسی سیاست‌های کلان شهری و دستورکارهای تخصصی برگزار شد، در بخش نخست جلسه، اعضای شورا در خصوص مباحث کلان شهر و تبادل نظر پیرامون اولویت‌های تصمیم‌گیری در سیاست‌های کلی شهر به گفت‌وگو پرداختند تا هماهنگی‌های لازم برای پیشبرد امور اجرایی صورت گیرد.

وی افزود: یکی از دستورکارهای اصلی این جلسه، بررسی بودجه و برنامه سازمان تازه تاسیس «مدیریت حمل‌ونقل مسافر» بود، با توجه به ادغام اخیر سازمان‌های تاکسیرانی و پایانه‌ها و حمل‌ونقل مسافر، ضرورت داشت که وضعیت بودجه‌ای این مجموعه جدید تعیین تکلیف شود.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان ادامه داد: در این جلسه، مباحث مربوط به تفریغ بودجه سازمان‌های پیشین و بودجه پیشنهادی سازمان جدید مورد واکاوی قرار گرفت و بر رویکرد افزایش بهره‌وری، اثربخشی در خدمات‌رسانی به شهروندان و نحوه تجمیع عملیات‌های اجرایی تاکید شد.

سامع تاکید کرد: با بررسی‌های صورت گرفته در کمیسیون‌های حمل‌ونقل و تلفیق، اعضای شورا به این نتیجه رسیدند که برای دقت بیشتر در حوزه کنترل هزینه‌های جاری و بهینه‌سازی منابع انسانی سازمان‌های ادغام شده، نیاز به بازنگری است، بر این اساس، مقرر شد برنامه و بودجه این سازمان برای اصلاح و تمرکز بیشتر بر بهره‌وری، مجدد به کمیسیون‌های تخصصی (پایش و حمل‌ونقل) ارجاع شود و پس از بررسی دقیق‌تر، دوباره در دستور کار جلسه تلفیق قرار گیرد.

وی با اشاره به طرح پیشنهادی هفت نفر از اعضای شورا درباره «موزه مدیریت شهری اصفهان» خاطرنشان کرد: با توجه به ایجاد موزه‌ای در خیابان چهارباغ بالا (محل پیشین شورای اسلامی شهر)، مقرر شد مستندات و تاریخچه قریب به یک قرن فعالیت «انجمن شهر» و فعالیت‌های شورای اسلامی شهر از سال ۱۳۷۷ تاکنون در این موزه به تصویر کشیده شود.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: تاکید اعضای شورا بر این است که نقش‌آفرینی شوراهای شهر در دوران انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و اقدامات صورت گرفته برای پیشرفت و آبادانی اصفهان در قالب طراحی، اجرا و رویدادهای این موزه به‌خوبی منعکس شود تا این تاریخچه برای نسل‌های آینده ماندگار بماند.

سامع تصریح کرد: موضوعات مرتبط با تسهیل خدمات شهرسازی و توسعه سامانه‌های الکترونیک و غیرحضوری نیز از دیگر مباحث جلسه تلفیق بود که در ادامه جلسات پیشین مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی گرفته شد که امیدواریم در آینده نزدیک به مرحله عملیاتی برسد. کد مطلب 993236



۶ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

نیمی از ناوگان اتوبوسرانی کشور فرسوده است/ضرورت توسعه حمل‌ونقل برقی

به گزارش اصلاحات نیوز؛

کورش امیدی پور در هفتمین مجمع عمومی عادی سالیانه اتحادیه سازمان‌های حمل‌ونقل مسافر شهری کشور در مشهد مقدس ضمن قدردانی از تلاش مدیران شهری کشور، بر ضرورت نوسازی، هوشمندسازی و افزایش بهره‌وری ناوگان حمل‌ونقل عمومی تأکید کرد.

وی با اشاره به عملکرد شهرداری‌ها در حوادث و مناسبت‌های سال گذشته، اظهار کرد: شهرداری‌های کشور در مقاطع دشوار، از جمله جنگ ۱۲ روزه، ناآرامی‌های دی‌ماه و دیگر شرایط خاص، کارنامه‌ای پرافتخار و قابل دفاع از خود برجای گذاشتند.

وی افزود: حوزه حمل‌ونقل شهری نیز در این شرایط یکی از بخش‌هایی بود که عملکرد بسیار خوبی داشت و مدیران این حوزه توانستند خدمات‌رسانی به شهروندان را به بهترین شکل انجام دهند.

امیدی پور همچنین با اشاره به برگزاری مراسم تشییع امام شهید ایران و نقش شهرداری‌های تهران، قم و مشهد در این رویداد، گفت: شهرداری‌ها در برگزاری باشکوه این مراسم همکاری گسترده‌ای داشتند و موجب سربلندی مدیریت شهری کشور شدند.

وی همچنین از شهرداری‌ها و اتحادیه سازمان‌های حمل‌ونقل مسافر شهری در برگزاری مراسم اربعین حسینی تقدیر کرد و گفت: مدیریت قرارگاه مرزی حمل‌ونقل در اربعین توانست رکورد‌های قابل توجهی را از جمله ایجاد بزرگ‌ترین پارکینگ اربعین جهان با ظرفیت حدود ۲۰۰ هزار خودرو در مهران و ثبت بیش از ۲۶۶ هزار جابه‌جایی زائر در یک روز ثبت کند.

نیمی از ناوگان اتوبوسرانی کشور فرسوده است

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با بیان اینکه حمل‌ونقل عمومی امروز در نقطه عطف خود قرار دارد، تصریح کرد: شهروندان دیگر تنها به دنبال وجود اتوبوس در خطوط نیستند، بلکه انتظار دارند بدانند اتوبوس چه زمانی می‌رسد، میزان تأخیر چقدر است، وسیله نقلیه ایمن و راحت هست یا خیر و آیا می‌توانند برنامه زندگی خود را بر اساس حمل‌ونقل عمومی تنظیم کنند؟

امیدی پور با اشاره به وضعیت فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور، گفت: در حال حاضر حدود ۱۶ هزار و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس در شهر‌های کشور وجود دارد که حدود ۱۲ هزار و ۴۰۰ دستگاه فعال یا نیمه‌فعال هستند. از این تعداد، بیش از ۸ هزار دستگاه فرسوده است.

وی ادامه داد: بر این اساس، حدود ۵۰ درصد کل ناوگان اتوبوسرانی کشور و حدود ۶۶ درصد ناوگان فعال و نیمه‌فعال، عمر مفید خود را پشت سر گذاشته‌اند.

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور درباره وضعیت تاکسیرانی نیز گفت: از حدود ۲۵۴ هزار دستگاه تاکسی موجود در شهر‌های کشور، حدود ۲۲۰ هزار دستگاه فعال هستند و نزدیک به ۱۴۶ هزار دستگاه فرسوده محسوب می‌شوند؛ بنابراین حدود ۶۷ درصد ناوگان فعال تاکسیرانی کشور نیازمند نوسازی است.

برنامه نوسازی چهار هزار دستگاه اتوبوس در دستور کار است

امیدی پور نوسازی ناوگان را یکی از اولویت‌های اصلی حوزه حمل‌ونقل شهری دانست و اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون حدود سه هزار و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس در شهر‌های کشور نوسازی شده است، اما برای جبران عقب‌ماندگی موجود نیازمند اقدامات گسترده‌تری هستیم.

وی افزود: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور تفاهم‌نامه‌ای با یک کنسرسیوم ترکی ـ روسی برای اضافه شدن چهار هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور منعقد کرده است که در مرحله نخست، دو هزار دستگاه از این تعداد در مدت پنج ماه به ناوگان اضافه خواهد شد.

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور همچنین به ظرفیت اوراق مشارکت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۴ از محل اوراق مشارکت، ۵۶ همت برای حوزه حمل‌ونقل کشور اختصاص یافت که بخشی از آن برای تأمین اتوبوس‌های شهری در نظر گرفته شد.

افزایش بهره‌وری؛ مکمل نوسازی ناوگان

امیدی پور تأکید کرد: حل مشکلات حمل‌ونقل عمومی فقط با ورود اتوبوس جدید امکان‌پذیر نیست و باید همزمان به افزایش بهره‌وری ناوگان موجود توجه شود.

وی افزود: بهره‌وری به معنای افزایش تعداد اتوبوس نیست، بلکه یعنی با همین ظرفیت موجود، خدمات باکیفیت‌تر، سریع‌تر و منظم‌تر به شهروندان ارائه شود.

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از مدیران حمل‌ونقل شهری خواست وضعیت اتوبوس‌های غیرفعال، زمان ماندگاری خودرو‌ها در تعمیرگاه، برنامه‌ریزی نیروی انسانی و بازنگری در خطوط حمل‌ونقل را بررسی کنند و گفت: بازطراحی خطوط بر اساس میزان تقاضای سفر می‌تواند نقش مهمی در افزایش بهره‌وری داشته باشد.

مدیریت حمل‌ونقل باید داده‌محور و هوشمند شود

امیدی پور با تأکید بر ضرورت تغییر شیوه‌های مدیریتی در حوزه حمل‌ونقل، گفت: امروز دیگر نمی‌توان با روش‌های سنتی این حوزه را اداره کرد؛ مدیریت حمل‌ونقل باید مبتنی بر داده و هوشمند باشد.

وی افزود: مدیران سازمان‌های حمل‌ونقل مسافر شهری باید بتوانند در لحظه وضعیت ناوگان، خطوط پرتردد، میزان فعالیت خودروها، مشکلات موجود و شاخص‌های مختلف عملکردی را رصد کنند.

ضرورت توسعه حمل‌ونقل برقی

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به وضعیت برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی اظهار کرد: کارنامه کشور در این حوزه تاکنون متناسب با نیاز‌ها نبوده است.

امیدی پور گفت: با وجود مشکلات مربوط به آلودگی هوا و محدودیت‌های حوزه سوخت، تعداد اتوبوس‌های برقی کشور هنوز کمتر از ۴۰۰ دستگاه است و تعداد تاکسی‌های برقی نیز محدود است.

وی ادامه داد: با این حال، برنامه‌های جدیدی از سوی شهرداری‌ها و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای توسعه ناوگان برقی در حال اجراست و امیدواریم در پایان سال شاهد اتفاقات مثبتی در این زمینه باشیم.

اتحادیه حمل‌ونقل باید به رصدخانه ملی این حوزه تبدیل شود

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به نقش اتحادیه سازمان‌های حمل‌ونقل مسافر شهری، گفت: این اتحادیه در موضوعاتی مانند مراسم اربعین و برنامه‌های ملی نشان داده که توانایی مدیریت و هماهنگی گسترده را دارد.

امیدی پور پیشنهاد کرد: اتحادیه به یک رصدخانه ملی حمل‌ونقل شهری تبدیل شود و افزود: باید بستری ایجاد شود تا وضعیت ناوگان، تعداد خودرو‌های فعال و فرسوده، میزان خدمات، هزینه‌ها، درآمد‌ها و دیگر شاخص‌های حمل‌ونقل کشور به صورت آنلاین پایش شود.

وی همچنین خواستار شد که اتحادیه در کنار بیان مشکلات، برای ارائه راهکار نیز نقش فعال‌تری ایفا کند و در زمینه تأمین منابع، اصلاح قوانین، تأمین قطعات و حل چالش‌های اجرایی پیشنهاد‌های عملیاتی ارائه دهد.

بر اساس گزارش روابط عمومی معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، وی در پایان با قدردانی از مدیران و کارکنان حوزه حمل‌ونقل شهری، گفت: تصمیمات این مجمع باید در عمل و در سطح شهر‌ها به بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان منجر شود.


۹ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

رئیس شورای شهر اصفهان: «بیش از ۹۶ درصد واحدهای مسکونی آسیب‌دیده جنگ بازسازی شد» | انصاف نیوز

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از مجموع بیش از ۱۳ هزار واحد مسکونی آسیب‌دیده در شهر اصفهان، بیش از ۹۶ درصد بازسازی شده است و خانواده‌ها به منازل خود بازگشته‌اند؛ اقدامی که با اتکا به منابع و مدیریت شهرداری اصفهان و بدون تخصیص بودجه دولتی انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد نورصالحی روز یکشنبه بیست‌وپنجم مرداد در نطق پیش از دستور دویست‌وسی‌ویکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، با تبریک فرارسیدن ماه ربیع‌الاول اظهار کرد: پس از دو ماه عزاداری و پایداری، لازم است از همه افرادی که در برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی نقش‌آفرینی کردند، قدردانی شود.

وی افزود: کارکنان شهرداری اصفهان، سازمان‌های وابسته، دستگاه‌های اجرایی، رانندگان و همه افرادی که زمینه اعزام، جابه‌جایی و بازگشت زائران را فراهم کردند یا در موکب‌ها و خدمت‌رسانی به زائران حضور داشتند، در خلق این حرکت بزرگ مردمی نقش مؤثری ایفا کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در این جلسه از نمایندگان خادمان اربعین در مجموعه شهرداری اصفهان تجلیل می‌شود، گفت: بر اساس گزارش‌های ارائه‌شده، بیش از ۶۰۰ نفر از نیروهای شهرداری اصفهان در بخش‌های مختلف خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی مشارکت داشتند که امروز در حد امکان از نمایندگان این جمع بزرگ قدردانی خواهد شد.

نورصالحی با اشاره به فرارسیدن سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی اظهار کرد: بازگشت نخستین گروه از آزادگان سرافراز در سال ۱۳۶۹، یادآور ایستادگی، صبر و مقاومت ملت ایران است و به همه آزادگان عزیز و خانواده‌های آنان ادای احترام می‌کنیم.

وی گزارشی از روند بازسازی واحدهای آسیب‌دیده در شهر اصفهان ارائه کرد و گفت: بر اساس گزارش بنیاد مسکن، در سراسر استان اصفهان به‌جز شهر اصفهان، حدود ۸۰۰۰ واحد آسیب‌دیده شناسایی شده است که مسئولیت بازسازی آن‌ها بر عهده بنیاد مسکن قرار دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: در محدوده شهر اصفهان نیز بیش از ۱۳ هزار واحد مسکونی آسیب دید که این حجم از خسارت، مسئولیت سنگینی را متوجه مدیریت شهری کرد. شهرداری اصفهان از اسفند سال گذشته، با هدف کمک به روند بازسازی، جلسات و برنامه‌ریزی‌های لازم را آغاز کرد و پس از ابلاغ مسئولیت به شهرداری کلان‌شهرها، پنجم فروردین‌ عملیات بازسازی را به‌صورت جدی در دستور کار قرار داد.

نورصالحی تصریح کرد: این عملیات با وجود آنکه هیچ‌گونه بودجه‌ای از سوی دولت به شهرداری اصفهان اختصاص نیافت، با استفاده از منابع داخلی و توان مدیریتی مجموعه شهرداری انجام شد و امروز بیش از ۹۶ درصد واحدهای آسیب‌دیده بازسازی، تکمیل و قابل سکونت شده است.

وی گفت: مناطق ۳، ۴، ۵، ۶، ۷ و ۸ از جمله مناطقی بودند که شمار قابل توجهی از واحدهای آسیب‌دیده در آن‌ها قرار داشت، به‌طوری‌که منطقه ۵ با بیش از ۲۰۰۰ واحد و مناطق،۴، ۶، ۷، ۸ و ۱۲ نیز با شمار بالایی از واحدهای آسیب‌دیده، در کانون عملیات بازسازی قرار گرفتند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه اسکان خانوارها خاطرنشان کرد: در طول این مدت، بیش از ۱۲۰۰ نفر از شهروندان به‌صورت اضطراری یا بلندمدت اسکان داده شدند. میانگین مدت اسکان خانوارها ۳۵ روز و حداکثر مدت اسکان نیز ۱۵۳ روز بوده است؛ در حال حاضر تنها شمار محدودی از افراد همچنان در محل‌های اسکان قرار دارند.

نورصالحی ادامه داد: برای تعدادی از خانوارهای آسیب‌دیده نیز تسهیلات لازم پیش‌بینی و پرداخت شده است و بیشتر شهروندانی که منازل آنان آسیب دیده بود، به خانه‌های خود بازگشتند. واحدهای باقی‌مانده به‌طور عمده مربوط به ساختمان‌هایی است که میزان تخریب آن‌ها بیشتر بوده است و برای بازسازی به زمان‌ بیشتری نیاز دارند.

وی برآورد اولیه خسارت‌های واردشده به زیرساخت‌های شهری، اموال شهرداری و هزینه‌های بازسازی را حدود ۷ همت اعلام کرد و گفت: این رقم بر اساس گزارش‌های مستند معاونت عمران شهرداری اصفهان به مراجع ملی اعلام شده است و امید می‌رود دولت در زمان مناسب، نسبت به تأمین بخشی از منابع مورد نیاز اقدام کند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان تأکید کرد: بازسازی گسترده واحدهای آسیب‌دیده، کنار حضور مردم در صحنه‌های مختلف و خدمات‌رسانی گسترده در مراسم اربعین، جلوه‌ای از همدلی و روحیه جهادی مردم و مجموعه مدیریت شهری اصفهان است.

انتهای پیام


۱۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

به گزارش برنا از شبکه الاخباریه سوریه، صدای انفجاری در شهر جسرالشغور در غرب ادلب واقع در شمال غرب سوریه شنیده شد.

این شبکه تلویزیونی سوریه افزود که ماهیت این انفجار در دست بررسی است.

در همین حال شبکه تلویزیون الحدث عربستان سعودی با اشاره به شنیدن شده صدای انفجار در حومه شهر جسر الشغور در ادلب مدعی شد که این صدا ناشی از منفجر شدن مهمات باقیمانده از جنگ در سوریه بوده است.

منابع خبری رسمی سوریه تاکنون در این باره خبری منتشر نکرده‌اند.

انتهای پیام/




 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 کشت خشخاش ممنوع است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.

 روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد
۱۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از پرونده شکایتش علیه پژمان جمشیدی، فراتر از جزئیات یک پرونده قضایی، تصویری از دشواری مسیر شاکیان آزار جنسی در ایران ارائه می‌کند؛ از سرگردانی میان کلانتری و پزشکی قانونی تا حضور در دادگاهی که به گفته او، در آن احساس می‌کرد به جای شاکی، خودش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.

 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.

 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
۱۵ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...