قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

توقف موقت اتوبوس‌های خط ۵۲ در ایستگاه زیرگذر امام علی(ع)

معاون بهره‌برداری شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان از توقف موقت خدمات‌رسانی اتوبوس‌های خط ۵۲ در ایستگاه زیرگذر امام علی(ع) به‌دلیل اجرای عملیات عمرانی خبر داد و گفت: تا اطلاع ثانوی، محل توقف این خط به ابتدای خیابان کمال منتقل شده است.
 توقف موقت اتوبوس‌های خط ۵۲ در ایستگاه زیرگذر امام علی(ع)

حسین پناهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به اجرای عملیات عمرانی در محدوده زیرگذر امام علی(ع)، به‌منظور حفظ ایمنی شهروندان و تسهیل روند اجرای پروژه، اتوبوس‌های خط ۵۲ تا اطلاع ثانوی در ایستگاه زیرگذر امام علی(ع) توقف نخواهند داشت.

وی افزود: بر این اساس، محل توقف موقت این خط به ابتدای خیابان کمال منتقل شده است و شهروندان و مسافران می‌توانند تا پایان عملیات عمرانی از این محل برای سوار و پیاده شدن استفاده کنند.

معاون بهره‌برداری شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان با درخواست از شهروندان برای توجه به تغییرات ایجادشده در مسیر تردد، تصریح کرد: مسافران پیش از انجام سفر، مسیرهای جدید خطوط ۹۷ و ۱۰۷ را نیز مدنظر قرار دهند تا با آگاهی از تغییرات، سفرهای درون‌شهری خود را با سهولت بیشتری انجام دهند.

پناهی ادامه داد: اطلاعات مربوط به مسیرهای اصلاح‌شده و محل توقف خطوط از طریق اطلاعیه‌های شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و نقشه‌های منتشرشده در اختیار شهروندان قرار گرفته است تا از بروز هرگونه سردرگمی جلوگیری شود.

وی با تأکید بر اهمیت همراهی شهروندان در ارتقای کیفیت خدمات حمل‌ونقل عمومی خاطرنشان کرد: مشارکت مردم در ارائه پیشنهادها، انتقادها و درخواست‌ها نقش مؤثری در بهبود خدمات دارد و شهروندان می‌توانند دیدگاه‌های خود را از طریق سامانه ارتباطات مردمی ۱۳۷ شهرداری اصفهان ثبت کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بررسی و در فرآیند ارتقای خدمات حمل‌ونقل عمومی مورد استفاده قرار گیرد.

کد مطلب 994013



 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۱۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

جهان صنعت نیوز ، علی‌اکبر پورجمشیدیان، رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی، در جمع خبرنگاران با اشاره به چالش حمل‌ونقل در برگزاری مراسم اربعین امام حسین(ع) گفت: یکی از چالش‌های اصلی ما در برگزاری مراسم اربعین امام حسین(ع)، موضوع حمل‌ونقل، به‌ویژه حمل‌ونقل عمومی و به‌خصوص اتوبوس است.

وی در ادامه با بیان اینکه این موضوع از سال‌های قبل همواره پیگیری شده است اظهار کرد: حمل‌ونقل هم برای اربعین بسیار تأثیرگذار است و هم برای سایر مناسبت‌ها و نیازهای عمومی مردم در سفرهایی که دارند، اهمیت دارد.

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی با تاکید بر اینکه دولت در تصویب خرید و واردات اتوبوس، مساعدت کرده است تصریح کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

پورجمشیدیان در ادامه با اشاره به نشست مشترک با معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: در نشست با معاون اول رئیس‌جمهور، ایشان نیز مشکل را شنیدند و درباره آن بحث کردند و قول دادند طرحی ارائه شود تا مشخص شود برای تسهیل واردات اتوبوس چه اقداماتی می‌توان انجام داد تا سرعت بیشتری پیدا کند.

وی در ادامه بیان کرد: با کمک دستگاه‌های مختلف، به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت و سایر دستگاه‌هایی که در بحث واردات دخیل هستند، اجماع خوبی ایجاد شود و بتوانیم این نقیصه را در کشور، ابتدا برای اربعین و سپس برای سایر مناسبت‌ها و نیازهای کشور در طول سال، حل کنیم.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در ادامه درباره اقدامات صورت گرفته برای تأمین ارز مورد نیاز زائران و مواکب بیان کرد: هر میزان ارزی که برای زائران اربعین امام حسین(ع) و مواکبی که به ارز نیاز داشتند، درخواست کردیم، بانک مرکزی تأمین کرد.

پورجمشیدیان با بیان اینکه مردم انتظار داشتند قیمت ارز مقداری مناسب‌تر باشد گفت: مسئله این بوده که همه این ارز یک‌جا وارد نشده و بانک‌های مختلف در واردات ارز دخیل بودند و چون قیمت‌های متفاوتی وارد کرده بودند، از نظر قیمت آنچه انتظار داشتیم، محقق نشد. اصل تأمین ارز، مطلب بسیار مهمی است که انجام شده است.

منبع: ایسنا اجتماعی و فرهنگی برچسب هابانک مرکزی …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی در سوریه می‌کشاند/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
سایت دیدارنیوز

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی …

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.
 طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید
خبرگزاری مهر

طلای هوش مصنوعی بعد از سه دوره انتظار به ایران رسید

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان با تشریح تازه‌ترین دستاوردهای المپیادهای علمی کشور، از کسب نخستین مدال طلای المپیاد جهانی هوش مصنوعی و افزایش تعداد مدال‌های طلای بین‌المللی ایران خبر داد.
 جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند
سایت هم میهن

جوان‌ترین و پیرترین داوطلبان کنکور معرفی شدند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان‌ترین داوطلبان، یک دختر و یک پسر متولد سال ۱۳۹۳ و ۱۲ ساله هستند.
 اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی
سایت جهان صنعت نیوز

اصلاح فرآیندهای نظارت بر سلامت فرآورده‌های غذایی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از اصلاح فرآیندهای نظارتی، توسعه سامانه‌های الکترونیکی و حرکت به سمت نظارت پسینی برای تسهیل تولید سالم خبر داد.
 تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا
سایت تابناک

تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا

گزارش تصویری رویترز از شیوع گسترده بیماری آبولا در افریقا
 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
 آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج
سایت جهان صنعت نیوز

آخرین وضعیت بناهای تاریخی آسیب‌دیده جنگ/پایان بازسازی کلیسای مریم مقدس وخانه نیما یوشیج

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران با تشریح آخرین وضعیت بناهای تاریخی و میراثی آسیب‌دیده در جریان جنگ رمضان، از پایان تعمیرات و بازسازی شماری از این بناها از جمله کلیسای مریم مقدس، خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز و موزه لانه جاسوسی خبر داد و گفت: با وجود آغاز روند مرمت در بخش قابل توجهی از اماکن آسیب‌دیده، درباره برخی بناها همچنان پاسخی از دستگاه‌های مسئول دریافت نشده است.