قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

نیازمند تدوین راهبرد بلندمدت برای صنعت خودروسازی هستیم

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت صنعت خودروسازی گفت: عملکرد ۶۰ ساله صنعت خودروسازی باید آسیب‌شناسی شده و یک راهبرد بلند مدت برای این صنعت تعیین شود.
 نیازمند تدوین راهبرد بلندمدت برای صنعت خودروسازی هستیم

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، محمدرضا عارف در دیدار با اعضای اتاق فکر صنعت خودرو، بیان کرد: خودروسازی یک صنعت پایه ملی است. پیشرفت‌های صنعتی و فناوری در دنیا بعد از جنگ جهانی دوم مدیون پیشرفت صنعت خودروسازی بوده است.

وی با اشاره به سابقه ۶۰ ساله صنعت خودروسازی در کشور، ادامه داد: عملکرد صنعت خودروسازی در ایران به دلیل ملاحظات مقطعی و موردی مثل اشتغالزایی تاکنون به درستی آسیب‌شناسی نشده است ولی اکنون نیاز است این عملکرد آسیب‌شناسی شده و معایب کل زنجیره تولید خودرو رفع شود.

عارف افزود: ما در زمینه صنعت خودروسازی به یک راهبرد بلندمدت نیازمندیم تا تولیدات کشورمان قابلیت رقابت بین‌المللی پیدا کند. در تعیین این راهبرد نه فقط ایران بلکه کشورهای همسایه و منطقه نیز در نظر گرفته شود زیرا شرایط کشورمان پس از دو جنگ تحمیلی اخیر با گذشته تغییر کرده است و صنعت خودروسازی می‌تواند یکی از حلقه‌های اتصال ایران به این کشورها باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: باید حرکت جهشی در صنعت خودرو شکل بگیرد تا هم کیفیت تولید خودرو افزایش یابد و هم پیشرفت در صنعت خودرو بر صنایع دیگر تاثیر بگذارد.

عارف با اشاره به وجود شرایط جنگی از ابتدای آغاز به کار دولت چهاردهم، گفت: در این شرایط بخشی از توان دولت صرف مدیریت کشور در شرایط جنگی شد اما دولت از مسایل بلندمدت کشور غافل نشد و توسعه علم و فناوری‌های پیشرفته را دنبال کرد. حل مشکلات صنعت خودروسازی نیز یکی از مشکلات کشور است که باید با اتخاذ راهبرد درازمدت، حل شود.

وی همچنین با تاکید بر اینکه کل زنجیره صنعت خودرو از طراحی …



 عارف: تروریسم اقتصادی آمریکا نمی‌تواند اراده ملت ایران را تغییر دهد
۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

عارف: تروریسم اقتصادی آمریکا نمی‌تواند اراده ملت ایران را تغییر دهد

k: انقلاب اسلامی | تروریسم | عارف | آمریکا | محمدرضا عارف | تحریم ایران | تحریم ها

 واکنش محمدرضا عارف به جنگ اقتصادی آمریکا
۲۵ دقیقه قبل / سایت مشرق

واکنش محمدرضا عارف به جنگ اقتصادی آمریکا

معاون اول رئیس‌جمهور اظهار کرد: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده که فشار اقتصادی قادر به تغییر اراده ملت ایران نیست و نتیجه عکس می‌دهد.

 عکس| واکنش عارف به آغاز عملیات اقتصادی آمریکا علیه ایران
۲۹ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

عکس| واکنش عارف به آغاز عملیات اقتصادی آمریکا علیه ایران

عارف: تجربۀ انقلاب اسلامی نشان داده که فشار اقتصادی قادر به تغییر اراده ملت ایران نیست و نتیجۀ عکس می‌دهد.

 عارف: اجازه نمی دهیم آمریکا ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد
۳۱ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

عارف: اجازه نمی دهیم آمریکا ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد

معاون اول رئیس‌جمهور اظهار کرد: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده که فشار اقتصادی قادر به تغییر اراده ملت ایران نیست و نتیجه عکس می‌دهد.

 عارف: فشار اقتصادی اراده ملت ایران را تغییر نمی‌دهد
۴۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

عارف: فشار اقتصادی اراده ملت ایران را تغییر نمی‌دهد

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت اجازه نمی‌دهد تروریسم اقتصادی آمریکا ثبات اقتصادی و معیشت مردم را هدف قرار دهد.



نسخه تکراری تحریم
خبرگزاری جام جم

نسخه تکراری تحریم

دونالد ترامپ مدعی گسترده شدن شبکه تحریمی علیه ایران شد و تهدید کرد هر کشور، شرکت یا مؤسسه‌ای که به تجارت و همکاری مالی با تهران ادامه دهد، با مجازات‌های سنگی...
گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین

کاهش درآمد‌های نفتی، دشواری دسترسی به منابع ارزی و هشدار درباره تبعات اجتماعی بحران اقتصادی، شکاف میان دو رویکرد در سیاست‌گذاری کشور را آشکارتر کرده است؛ یک سو بر تنش‌زدایی و احیای دیپلماسی برای نجات اقتصاد تأکید می‌کند و سوی دیگر همچنان بر ادامه تقابل اصرار دارد؛ در حالی که هزینه این اختلاف رویکرد بیش از همه بر دوش معیشت مردم سنگینی می‌کند.
چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین

مگر تفاهم اسلام‌آباد با هماهنگی ارکان کشور شکل نگرفت؟ مگر تیم مذاکره‌کننده، تیم ملی ایران نبود؟ مگر با اجازه‌ی رهبری نرفتند و توافق نکردند؟ خب تا اینجا چه ایرادی به آن دارید؟ بعید است ندانید که فرماندهان نهاد نظامی صاحب آن خبرگزاری در شعام به توافق و مذاکره‌ی مستقیم رای مثبت داده‌اند. آنها باور دارند که امروز بهترین زمان توافق است.
جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
سایت نورنیوز

جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان

جامعه ایران پس از تجربه دو جنگ سهمگین 12 و 40 روزه،اکنون دروضعیتی خاص قراردارد.وضعیتی که با ادامه سایه تهدید نظامی وآغاز موجی از فشارهای اقتصادی،جامعه رادرموقعیت تعلیق قرار داده است.«گذرگاه» درنشست حاضر میزبان دکتر پرویز امینی،عضو هیئت علمی دانشگاه است تاازمنظر جامعه‌شناسی سیاسی، شرایط کنونی ایران راتبیین کند،و ضرورت‌ها و اولویت‌های گذر از این وضعیت برشمارد.
گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟
سایت تابناک

گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟

بعد از مطرح شدن اسامی متعدد برای ریاست سازمان صداوسیما در دوره جدید، حالا اسامی به چهار نفر تقلیل یافته و احتمالاً گزینه نهایی از بین این چهار نفر خواهد بود.
جنگ روی حالت «خودکار»!
سایت فرارو

جنگ روی حالت «خودکار»!

تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز همچنان در سطحی پایین قرار دارد و تهران و واشنگتن هر دو از نبود مذاکرات خبر می‌دهند. جنگ در خاورمیانه وارد مرحله‌ای شده که تحولات آن شتابی مستقل پیدا کرده‌اند؛ وضعیتی که در آن حتی برخی کشورهای خلیج فارس نیز ممکن است کنترل چندانی بر اتفاق بعدی نداشته باشند.