قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

باقر خرازی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد

سخنگوی قوه قضاییه در واکنش به اظهارات محمدباقر خرازی از ورود دادگاه ویژه روحانیت به این پرونده خبر داد.
 باقر خرازی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اصغر جهانگیر در نشست خبری خود در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات محمدباقر خرازی و اقدامات دستگاه قضایی در این زمینه، از ورود دادگاه ویژه روحانیت به موضوع خبر داد.

وی در پاسخ به این پرسش که قوه قضاییه در خصوص اظهارات محمدباقر خرازی چه اقداماتی انجام داده است، گفت: با توجه به اینکه ایشان در کسوت روحانیت به سر می‌برند، موضوع رسیدگی به اتهامات احتمالی نامبرده در صلاحیت دادگاه ویژه روحانیت قرار دارد.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: بلافاصله دادگاه ویژه روحانیت نسبت به تحت تعقیب قرار دادن ایشان اقدام کرده است.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین اطلاعی که دارم، امروز ایشان به دادگاه ویژه روحانیت احضار شده و تحت تعقیب کیفری قرار دارد. اتهامات محمدباقر خرازی چه خواهد بود؟

در ادامه نشست خبری، خبرنگاری از سخنگوی قوه قضاییه درباره اتهامات محمدباقر خرازی سؤال کرد و خواستار اعلام عنوان اتهامی وی شد.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ گفت: فعلاً امروز احضار شده است و پس از اینکه اتهام به ایشان تفهیم شود، اتهامات اعلام خواهد شد.

وی تأکید کرد: اتهامات متعددی می‌تواند وجود داشته باشد و از منظر …



 دادستان انتظامی قضات منصوب شد / تغییر روسای دادگستری برخی استانها
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

دادستان انتظامی قضات منصوب شد / تغییر روسای دادگستری برخی استانها

رئیس قوه قضاییه، «حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عبداللهی» را به عنوان دادستان انتظامی قضات منصوب کرد.

 دادستان انتظامی قضات منصوب شد
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

دادستان انتظامی قضات منصوب شد

رئیس قوه قضاییه، «حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عبداللهی»‌ را به عنوان دادستان انتظامی قضات منصوب کرد.

 با حکم رئیس قوه قضاییه حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی دادستان انتظامی قضات شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

با حکم رئیس قوه قضاییه حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی دادستان انتظامی قضات شد

رئیس قوه قضاییه در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی را به سمت دادستان انتظامی قضات منصوب کرد.

 در ۱۰ سال ۶ هزار و ۵۰۰ تعاونی منحل شدند/ آخرین اخبار مسکن تعاونی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

در ۱۰ سال ۶ هزار و ۵۰۰ تعاونی منحل شدند/ آخرین اخبار مسکن تعاونی

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح برنامه‌های وزارتخانه برای رفع موانع بخش تعاون، از پیگیری واگذاری فرآیند تصفیه تعاونی‌های منحله به اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه خبر داد.