قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ ساعت قبل

شیطان بزرگ در تله‌ صبر؛ یمن و ایران وارثان عصر ظهور! - تسنیم

کمتر دورانی را سراغ داریم که دو ملت، چون «یمن» و «ایران»، هم‌زمان در سنگری واحد نویدبخش رستاخیز باشند.
 شیطان بزرگ در تله‌ صبر؛ یمن و ایران وارثان عصر ظهور! - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

فرهنگی

خبرگزاری تسنیم - گروه فرهنگی: مقاومت واقعی و نه نمادین و ظاهری همیشه طاغوت‌های زمانه را زمین‌گیر کرده است؛ مثل همین‌روزها که ایران و یمن به‌عنوان دو قطب و دو سنگر مقاومت واقعی اسلامی، استعمارگران یهودی عالم را خسته و کلافه کرده‌اند. به‌تازگی هم خبر رسیده ترامپ قصد حمله به یمن را داشته که با درخواست افرادی چون بن‌سلمان ولیعهد عربستان سعودی دست به این‌اشتباه استراتژیک نزده و بار دیگر از تهدیدات خود عقب نشسته‌ است. 

آن‌چه رفتار امروز ایران و یمن بیان‌گر و تصویرکننده آن است، همان‌کلیدواژه‌ای است که «فرهنگ مقاومت» خوانده می‌شود. 

علی معروفی آرانی پژوهشگر یهودیت و صهیونیسم به همین‌بهانه یادداشتی نوشته که برای انتشار در اختیار تسنیم قرار گرفته است. 

در ادامه مشروح متن این‌یادداشت را می‌خوانیم؛ …




 اخبار جدید

 سه‌هزار چهره یا سه‌هزار بار تکرار؟ | جهان نیوز
۵۶ دقیقه قبل / سایت جهان نیوز

سه‌هزار چهره یا سه‌هزار بار تکرار؟ | جهان نیوز

بعضی بازگشت‌ها شبیه احیای یک خاطره‌اند و بعضی شبیه تلاش برای زنده نگه داشتن چیزی که مدت‌هاست تاریخ مصرفش گذشته است. «مرد سه‌هزار چهره» فعلاً بیشتر به دومی شبیه است.

 شاعری که با بوزینه‌ها شوخی نداشت!
۴ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

شاعری که با بوزینه‌ها شوخی نداشت!

شهریار تنها شاعر غزل‌های عاشقانه و «علی ای همای رحمت» نیست. او در لایه‌های پنهان اشعار خود، منتقدی صریح و طنزپردازی گزنده بود که دردهای اجتماعی جامعه معاصر ایران را فریاد می‌زد.

 حفاظت از زبان سیاست
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

حفاظت از زبان سیاست

یکی از پرسش‌های مهم برای اصحاب علوم‌اجتماعی این است که این علوم در شرایط بحران همچون جنگ تحمیلی اخیر، در حفظ انسجام و ظرفیت سیاسی جامعه چه نقشی می‌توانند ایفا کنند.

 تولید اخبار جعلی یکی از تکنیک‌های جنگ رسانه‌ای در جهان است
۶ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

تولید اخبار جعلی یکی از تکنیک‌های جنگ رسانه‌ای در جهان است

فعال حوزه ارتباطات گفت: تولیدکنندگان اخبار جعلی طیف گسترده‌ای از گروه‌ها را شامل می‌شوند که انگیزه‌شان همیشه یکسان نیست. گاهی هدف، کسب سود اقتصادی و گاهی انگیزه سیاسی یا تبلیغاتی است.

 یک جفت کفش سوخته تنها نشان شهیدمان بود
۷ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

یک جفت کفش سوخته تنها نشان شهیدمان بود

چشم‌انتظاری و ناباوری ادامه داشت تا ۶۷ روز گذشت و یک روز دوستم با هیئتی آمد. دوستم با یک سینی که روی آن یک چفیه و یک جفت کفش‌های خاکی و خاکستری و سوخته بود و...

 مرگ مجازی در عصر کلیک
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مرگ مجازی در عصر کلیک

شایعه مرگ امیر نوری، بازیگر سینما و تلویزیون، بار دیگر پدیده‌ای آشنا اما نگران‌کننده را در فضای مجازی پیش چشم ما گذاشت. مرگِ یک چهره شناخته‌شده، پیش از آنکه واقعیت داشته باشد، به «خبر» تبدیل می‌شود.

دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - 21 September 2026