قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۴۴ ساعت قبل

چرا پشه‌ها عاشق بعضی‌ها می‌شوند و سراغ بقیه نمی‌روند؟

شیمی پوست شما تعیین می‌کند که کدام پشه‌ها بیشتر برای نیش زدن به سراغتان می‌آیند؛ سه گونه اصلی پشه‌های حامل بیماری، افراد مختلف را براساس بوی پوست و باکتری‌ها ترجیح می‌دهند.
 چرا پشه‌ها عاشق بعضی‌ها می‌شوند و سراغ بقیه نمی‌روند؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

غزال زیاری- قطعاً برای شما هم پیش آمده که در طول شب، پشه‌ها بارها شما را نیش‌زده و مزاحم خواب شما شده‌اند، ولی اصلاً به سراغ بقیه اعضای خانواده نمی‌روند و حتی شاید آن‌ها در طول سال‌ها یک‌بار هم توسط پشه‌ها گزیده نشوند.

نکته‌ای که در این میان جالب‌توجه به نظر می‌رسد این است که گونه‌های مختلف پشه‌، بسته به اجزای شیمیایی بدن و میکروبیوم پوست افراد، به گروه‌های متفاوتی از افراد جذب یا از آن‌ها دفع می‌شوند. درک انتخاب میزبان توسط پشه‌ها، ممکن است مانع از شیوع بیماری‌های منتقل‌شونده توسط آن‌ها (از جمله تب دنگی، نیل غربی و تب زرد) شود.

متیو دی‌جنارو، یکی از محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا دراین‌باره گفته: «ما می‌خواهیم بفهمیم خطر گزیده شدن افراد چقدر است؟ چرا که تمام پشه‌هایی که درباره آن‌ها به مطالعه پرداختیم، ناقل بیماری هستند.» طبق گفته او، دست‌کاری مولکول‌ها و باکتری‌هایی که در جذابیت افراد برای پشه‌ها، تأثیرگذار هستند، به دانشمندان کمک خواهد کرد تا انواع جدیدی از دفع‌کننده‌های تجاری پشه را بسازند.

پشه‌ها چطور میزبان‌شان را انتخاب می‌کنند؟ …




 اخبار جدید

 کدام‌یک می‌درخشند: ترنوس یا آی‌فون تاشو؟
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کدام‌یک می‌درخشند: ترنوس یا آی‌فون تاشو؟

دنیای اقتصاد: استیو جابز، تیم کوک و حالا جان ترنوس؛ این سه مدیرعامل اپل در قرن بیست و یکم هستند و من همه آنها را در عمل دیده‌ام. از سخنرانی‌های اصلی گرفته تا معرفی عمیق محصولات در طول WWDC، هر کدام سبک ارائه خاص خود را داشتند، اما چیزی که جابز و در نهایت کوک به اشتراک گذاشتند، توانایی خارق‌العاده‌شان در جلب توجه از طریق نیروی شخصیتشان بود.

 گلایه کاربران فیلیمو از افزایش تبلیغات؛ اشتراک بدون تبلیغ، راه‌حل یا هزینه‌ای مضاعف؟
۱۱ ساعت قبل / سایت سیتنا

گلایه کاربران فیلیمو از افزایش تبلیغات؛ اشتراک بدون تبلیغ، راه‌حل یا هزینه‌ای مضاعف؟

افزایش گلایه کاربران از حجم و نحوه نمایش تبلیغات هنگام تماشای فیلم و سریال در فیلیمو، بار دیگر بحث درباره تجربه کاربری این پلتفرم و مرز میان خدمات اشتراکی و درآ

 رفع یک «خودتحریمی» عجیب در دولت؛ دستگاه‌های دولتی دوباره به پیام‌رسان‌های بین‌المللی برمی‌گردند
۹ ساعت قبل / سایت سیتنا

رفع یک «خودتحریمی» عجیب در دولت؛ دستگاه‌های دولتی دوباره به پیام‌رسان‌های بین‌المللی برمی‌گردند

در جلسه اخیر ستاد ویژه ساماندهی و راهبری فضای مجازی به ریاست محمدرضا عارف، ممنوعیت اطلاع‌رسانی رسمی دستگاه‌های دولتی در پیام‌رسان‌های غیربومی لغو شد؛ تصمیمی که

 بازگشت به عصر سی‌دی‌ها
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت به عصر سی‌دی‌ها

دنیای اقتصاد: فناوری‌های قدیمی موسوم به رترو (Retro)دوباره در حال بازگشت هستند و این هفته، انجمن صنعت ضبط آمریکا (RIAA) آمار دقیقی از این روند در مورد عادات مصرف موسیقی ارائه داد. به طرز شگفت‌آوری، این سازمان گزارش داد که سی‌دی‌ها - بله، چیزهای براق و گردی که ظاهرا اسپاتیفای آنها را از بین برد - دوباره در حال رشد هستند. به گزارش تک‌کرانچ طبق گزارش جدید RIAA، سی‌دی‌ها در نیمه اول سال ۲۰۲۶، 171.1‌میلیون دلار درآمد ایجاد کردند - که 58.6درصد بیشتر از تقریبا 107.9‌میلیون دلار در نیمه اول سال ۲۰۲۵ است - و 17.5‌میلیون واحد فروخته شده که 45.7درصد بیشتر از حدود ۱۲‌میلیون واحد در مدت مشابه سال گذشته است.

 تحریم علم، رفتار علمی نیست؛ مسیرهای جایگزین برای انتشار آثار محققان
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

تحریم علم، رفتار علمی نیست؛ مسیرهای جایگزین برای انتشار آثار محققان

معاون پژوهشی وزارت علوم گفت: محدودیت‌های ایجادشده می‌تواند به افزایش رد مقالات پژوهشگران ایرانی منجر شود و محققان باید مسیرهای مناسبی برای انتشار آثار خود پیدا کنند.

 چرا انویدیا استارت‌آپ هوش مصنوعی  راخرید؟
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا انویدیا استارت‌آپ هوش مصنوعی راخرید؟

دنیای اقتصاد: انویدیا موافقت کرده است که استارت‌آپ هوش مصنوعی مستقر در نیویورک، Hugging Face را در معامله‌ای به ارزش حدود ۱۳‌میلیارد دلار خریداری کند که جدیدترین خرید این غول تراشه‌سازی در مرکز رونق هوش مصنوعی است. به نوشته وال‌استریت ژورنال، این قرارداد، تلاش انویدیا برای ترویج مدل‌ها و سرویس‌های هوش مصنوعی با وزن باز را تسریع می‌کند که هم مدل‌های اختصاصی شرکت‌های بزرگ هوش مصنوعی آمریکایی و هم مدل‌های باز توسعه‌یافته در چین را به چالش می‌کشد.

یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - 6 September 2026