قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۱۱

کاریزما پی و کاریزما بیزنس در مسیر توسعه خدمات مالی

مدیرعامل گروه مالی کاریزما، با تشریح برنامه‌های این مجموعه برای توسعه ابزارهای نوین مالی، از ورود جدی کاریزما به حوزه‌های اعتباردهی، BNPL، وثیقه‌گذاری دارایی‌های سرمایه‌گذاری و ارائه خدمات مالی به کسب‌وکارهای کوچک خبر داد و گفت: هدف کاریزما این است که ابزارهای سرمایه‌گذاری علاوه بر حفظ ارزش دارایی، به پشتوانه‌ای برای تامین نقدینگی و خرید تبدیل شوند و با ورود نهادهای مالی، هزینه تامین مالی در اقتصاد دیجیتال نیز کاهش پیدا کند.
 کاریزما پی و کاریزما بیزنس در مسیر توسعه خدمات مالی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

علی تیموری در حاشیه بیست‌ونهمین نمایشگاه الکامپ در گفت‌وگو با دنیای اقتصاد، با اشاره به فعالیت این مجموعه در حوزه مدیریت دارایی اظهار کرد: گروه مالی کاریزما به عنوان یکی از بزرگ‌ترین نهادهای مالی فعال در حوزه مدیریت دارایی، تلاش کرده است محصولات و ابزارهای سرمایه‌گذاری خود را مولدتر کند. در کنار اینکه افراد با سرمایه‌گذاری در معرض تورم و افزایش قیمت‌ها قرار می‌گیرند، هدف این است که این ابزارها قابلیت توثیق در همه اکوسیستم‌ها را داشته باشند.

وی افزود: افراد ممکن است در حالی که سرمایه‌گذاری می‌کنند و قصد دارند دارایی خود را در بلندمدت نگهداری کنند، در کوتاه‌مدت به نقدینگی نیاز داشته باشند و بخواهند خریدها و نیازهای کوتاه‌مدت خود را در فضاهای دیگر برطرف کنند. بنابراین تلاش کرده‌ایم با این ابزارهای سرمایه‌گذاری، قابلیت خرید به پشتوانه دارایی‌های سرمایه‌گذاری‌شده را در سایر پلتفرم‌ها برای افراد ایجاد کنیم. توسعه کاریزما پی از توثیق دارایی‌ها تا BNPL …




 اخبار جدید

 پزشکیان: تهران می‌خواهد پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره با واشنگتن به توافق برسد
۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پزشکیان: تهران می‌خواهد پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره با واشنگتن به توافق برسد

ان‌بی‌سی به نقل از مسعود پزشکیان مدعی شد تهران خواهان دستیابی به توافق با واشنگتن پیش از برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا است.

 حرکتی خاص در سازمان ملل که بیش از هر چیزی نتانیاهو را عصبانی کرد + عکس
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حرکتی خاص در سازمان ملل که بیش از هر چیزی نتانیاهو را عصبانی کرد + عکس

به هنگام حضور نامبارک قصاب غزه و بدخواه ایران در سخنگاه سازمان ملل، اغلب حاضران به نشانه انزجار از پلشتی و بدسگالی او سالن را ترک کردند.

 شهردار نیویورک پاسخ نتانیاهو را داد
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

شهردار نیویورک پاسخ نتانیاهو را داد

شهردار نیویورک در پاسخ به حملات بنیامین نتانیاهو علیه وی تاکید کرد که او از سخنرانی خود در سازمان ملل برای تکرار دروغ‌های خود سوء استفاده کرد.

 مدیر سابق دفتر حقوق بشر سازمان ملل: نتانیاهو بی‌وقفه دروغ گفت - تسنیم
۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مدیر سابق دفتر حقوق بشر سازمان ملل: نتانیاهو بی‌وقفه دروغ گفت - تسنیم

یک مقام سابق سازمان ملل گفت نتانیاهو نمی‌تواند برای همیشه پشت ترامپ پنهان شود. او و همدستانش باید دستگیر شوند.

 نمایشگاه «اسوه بسیج» در میدان شهدای ذهاب رشت برپا شد
۶ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

نمایشگاه «اسوه بسیج» در میدان شهدای ذهاب رشت برپا شد

رشت- فرمانده سپاه مرکزی رشت از برپایی نمایشگاه «اسوه بسیج» با هدف معرفی ظرفیت‌ ها و توانمندی‌ های بسیجیان در عرصه‌های مختلف خبر داد.

 نخست وزیر قطر با رئیس جمهور اسلامی ایران دیدار کرد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

نخست وزیر قطر با رئیس جمهور اسلامی ایران دیدار کرد

تهران- ایرنا- محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز پنجشنبه و در حاشیه هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل با مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور اسلامی ایران دیدار و گفت‌ وگو کرد.