قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایمنا / ۳ ساعت قبل

یمن: در کنار ایران ایستاده‌ایم؛ حملات ایران حق مشروع این کشور است

وزارت خارجه دولت صنعاء گفت: ایران حق مشروع و قانونی برای پاسخ به تجاوزات آمریکا را دارد.
 یمن: در کنار ایران ایستاده‌ایم؛ حملات ایران حق مشروع این کشور است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وزارت امور خارجه یمن اعلام کرد: تداوم تجاوز آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، اراده و ایستادگی این کشور را تضعیف نخواهد کرد.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای تأکید کرد: پاسخ ایران به تجاوز آمریکا، حق مشروعی است که در تمامی عرف‌ها، معاهدات و قوانین بین‌المللی به رسمیت شناخته شده است.

در این بیانیه آمده است که آمریکا منطقه را به سمت افزایش تنش سوق می‌دهد و خود این کشور و طرف‌هایی که از آن حمایت می‌کنند، مسئول پیامدهای ناشی از این اقدامات خواهند بود.

وزارت خارجه یمن تصریح کرد: نظام‌هایی که سرزمین‌های خود را به سکوهایی آمریکایی برای تجاوز به ایران تبدیل کرده‌اند، باید بهای وابستگی کامل خود به آمریکا را بپردازند.

این وزارتخانه بار دیگر بر حمایت جمهوری یمن از ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی در برابر این تجاوزها تأکید کرد. کد مطلب 1000833 …




 اخبار جدید

 ویدیو/ هشدار مسکو برای حملات گسترده؛ اوکراین در آستانه یک زمستان دشوار
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ هشدار مسکو برای حملات گسترده؛ اوکراین در آستانه یک زمستان دشوار

روسیه از آماده‌سازی برای «حملات گسترده» علیه زیرساخت‌های انرژی اوکراین خبر داده؛ هشداری که نگرانی‌ها درباره زمستان را افزایش داده است. وزارت دفاع روسیه می‌گوید این حملات، پاسخی به حملات مداوم اوکراین علیه زیرساخت‌های انرژی و سوخت روسیه خواهد بود.

 قالیباف: اگر محاصره را تشدید کنند، حتماً پاسخ نظامی می‌دهیم
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: اگر محاصره را تشدید کنند، حتماً پاسخ نظامی می‌دهیم

آرمان امروز : قالیباف با بیان اینکه از فرماندهان شجاع و همه نیروهای مسلح تشکر می‌کنم و در برابرشان سر تعظیم فرود می‌آورم افزود: گاهی انتقاد برخی فعالان رسانه‌‌ای در مورد فرماندهان نظامی را می‌شنوم و برای مظلومیت آن‌ها افسوس می‌خورم رئیس هیات مذاکره کننده ایران با بیان اینکه در ۱۵ ماه گذشته، به اندازه [ ]

 حمله سنگین ایران به مواضع آمریکا در منطقه | 5 شهید و 68 مصدوم در حمله آمریکا به مراسم عروسی
۳ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

حمله سنگین ایران به مواضع آمریکا در منطقه | 5 شهید و 68 مصدوم در حمله آمریکا به مراسم عروسی

درپی تجاوز هوایی امشب آمریکا به جنوب ایران وحمله به مراسم عروسی درسیریک که 5شهیدازجمله یک کودک و68مجروح برجاگذاشت،نیروهای مسلح ایران یکی ازگسترده‌ترین شلیک‌های موشکی خوددردرگیری‌های اخیر را علیه پایگاه‌ها ومنافع آمریکا آغاز کردند.دراین عملیات پادگان تفنگداران آمریکایی دراردن هدف موشک های بالستیک قرارگرفت.ارتش نیزازحملات پهپادی به پایگاه آمریکادربحرین خبرداد.

 ارتش تروریستی آمریکا مدعی پایان حملاتش علیه ایران شد
۲ ساعت قبل / سایت جماران

ارتش تروریستی آمریکا مدعی پایان حملاتش علیه ایران شد

سازمان تروریستی سنتکام مدعی شد: ما حملاتی را علیه سایت‌های سپاه پاسداران، از جمله سایت‌های پدافند هوایی و سیستم‌های راداری، انجام دادیم.

 زیستن در دایره مجهولات
۶ ساعت قبل / روزنامه شرق

زیستن در دایره مجهولات

1. زندگی وابسته به امروز نیست. امروز وضعیتی است که آن را می‌بینیم، می‌شناسیم، می‌فهمیم و می‌دانیم با آن چه کنیم. زندگی ما وابسته به فرداست. اگر بتوانیم فردایی را که هنوز نیامده بشناسیم و بفهمیم و بدانیم با آن چه خواهیم کرد، می‌توانیم در آرامش از یک زندگی طبیعی بهره‌مند شویم و پیش برویم. هر اندازه فردا مجهول باشد نتوان چیزی از آن را دید، دلهره و اضطراب بر جان‌ها سیطره می‌یابد.

 متجاوزان، منتظر تنبیهی سخت باشند
۴ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

متجاوزان، منتظر تنبیهی سخت باشند

سخنگوی سپاه پاسداران گفت: تنبیه سختی در انتظار متجاوزان است، آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد.

چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - 2 September 2026