قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱ ساعت قبل

آخرین نقطه‌ اثرگذار در تحریم و جنگ، سفره وسلامت مردم باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه اهمیت سلامت مردم از معیشت کمتر نیست، گفت: در تحریم و جنگ، آخرین نقطه‌ای که بر آن اثر گذاشته می‌شود باید سفره و سلامت مردم باشد و از سوی دیگر، اولین اثر مثبت مدیریت مجموعه دولت و مجلس باید در سفره و سلامت مردم دیده شود.
 آخرین نقطه‌ اثرگذار در تحریم و جنگ، سفره وسلامت مردم باشد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

  محمدباقر قالیباف سه‌شنبه (۲۸ مهرماه) در نشستی با حضور محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره مهم ترین مسائل حوزه بهداشت و درمان کشور با تقدیر از کادر درمان و پزشکی کشور به‌واسطه تلاش‌های حرفه‌ای، ملی، انقلابی و اخلاقی آن‌ها در شرایط جنگی اظهار کرد: در جریان جنگ ۴۰ روزه، کادر پزشکی در بخش‌های مختلف سلامت و درمان نقشی بی‌بدیل ایفا کردند.

به گزارش ایرنا، وی با اشاره به مشکلات نحوه پرداخت مطالبات پرستاران و کادر درمان در شرایط تورمی کنونی گفت: این وضعیت زیبنده نیست و همه باید تلاش کنیم شرایط را درست کنیم. البته مردم شرایط جنگی کشور را مشاهده می‌کنند و ان‌شاءالله باید این مشکلات را با توجه به شرایط جدید کشور حل کنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: همه ما باید توجه کنیم که تحریم و جنگ باید آخرین نقطه‌ای که بر آن اثر می گذارد، سفره و سلامت مردم باشد و از سوی دیگر، اولین اثر مثبت مدیریت مجموعه دولت و مجلس باید در سفره و سلامت مردم دیده شود و نباید به‌گونه‌ای عمل کنیم که این موضوع برعکس شود. …




 اخبار جدید

 ترامپ: باید تصمیم نهایی را درباره ایران بگیرم
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ترامپ: باید تصمیم نهایی را درباره ایران بگیرم

ترامپ ادعای جدیدی درباره ایران کرده است.

 دشمن اگر حماقت کند با پاسخی پشیمان کننده‌تر روبرو خواهد شد
۴۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

دشمن اگر حماقت کند با پاسخی پشیمان کننده‌تر روبرو خواهد شد

رییس ستاد کل نیروهای مسلح، با تقدیر از اقدامات جهادی ارتش در گسترش خطوط تولید پهپاد گفت: دشمن بداند که اراده‌ و عزم ما قوی‌تر از گذشته است، ما  عزم‌مان را جزم کرده‌ایم و در مسیری که امام عزیز شهیدمان نشان داده‌اند مستحکم ایستاده‌ایم و به هر قدرتی که تهدیدی برای جمهوری اسلامی ایران باشد، پاسخ محکم‌تری خواهیم داد.

 احمد آرام درگذشت
۲ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

احمد آرام درگذشت

احمد آرام - نویسنده - دوشنبه شب (۲۷ مهرماه) در ۷۵ سالگی و در بیمارستان درگذشت. احمد آرام که متولد سال ۱۳۳۰ در بوشهر بود، مدتی درگیر سرطان دستگاه گوارش شد و در

 بی‌قانونی خطرناک‌تر  از جنگ
۳ ساعت قبل / روزنامه شرق

بی‌قانونی خطرناک‌تر از جنگ

حکمرانی یک دورهمی نیست که هر که خواهد گو بیا و هر که خواهد گو برو. هر نظام حکمرانی، قانون اساسی دارد، قانون مجازات دارد، قانون آیین دادرسی دارد، حدود تکالیف هر نهاد و دستگاه حکمرانی معلوم و حقوق ملت و آحاد ملت معین است.

 عراقچی: ایران به‌هیچ‌وجه تسلیم  نخواهد شد
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

عراقچی: ایران به‌هیچ‌وجه تسلیم نخواهد شد

وزیر امور خارجه کشورمان در مصاحبه با شبکه الاخباریة عراق با تایید در جریان بودن مذاکرات ایران و آمریکا گفت:مذاکرات ما با طرف آمریکایی از طریق کشورهای واسطه، از جمله پاکستان و قطر ادامه دارد.

 سرلشکر عبداللهی: دشمن اگر دوباره حماقتی بکند، با پاسخی پشیمان کننده‌تر روبرو می‌شود/ تاثیر تجهیزات گران‌قیمت و پیشرفته دشمن را با طیف گسترده‌ای از تجهیزات ارزان اما موثر، خنثی خواهیم کرد
۴ ساعت قبل / سایت جماران

سرلشکر عبداللهی: دشمن اگر دوباره حماقتی بکند، با پاسخی پشیمان کننده‌تر روبرو می‌شود/ تاثیر تجهیزات گران‌قیمت و پیشرفته دشمن را با طیف گسترده‌ای از تجهیزات ارزان اما موثر، خنثی خواهیم کرد

سرلشکر عبداللهی، رییس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: دشمنان ما از تجهیزات مدرن و جدیدی برخوردارند و ما باید در صورت نیاز، با روش های متفاوت و تجهیزات نامتقارن، پاسخ دشمن را بدهیم، کما اینکه این اتفاق در این دو جنگ اخیر اتفاق افتاد و در صورت هر گونه خطای دوباره دشمن، تاثیر تجهیزات گران قیمت و پیشرفته دشمن را باطیف گسترده ای از تجهیزات ارزان اما موثر، خنثی خواهیم کرد و این برای دشمن آزاردهنده و نگران کننده و پرهزینه خواهد بود.

چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ - 21 October 2026