شنبه, ۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 25 May, 2024
مجله ویستا
اثر گلیسمیک (glycemic effect)
در صورت مصرف غذائی که حاوی میزان زیاد قند و میزان کمی فیبر، پروتئین و چربی باشد. قندخون ممکن است بیش از حد افزایش یابد. در اینجا لوزالمعده واکنش نشان میدهد و میزان بیشتری انسولین برای کنترل قندخون ترشح میکند.
به علت ترشح اضافی انسولین قندخون نیز افت بیش از حد پیدا میکند. اثر غذا بر قندخون و واکنش انسولینی یک فرد را اثر گلیسمیک مینامند. هرچه اثر گلیسمیک یک ماده غذائی بیشتر باشد، قندخون سریعتر افزایش پیدا میکند و انسولین بیشتری ترشح میشود.
ترشح اضافی انسولین میتواند اثرات نامطلوبی در بدن داشته باشد. نتیجه میگیریم که هرچه اثر گلیسمیک یک مادهٔ غذائی پائینتر باشد، تأثیر آن مادهٔ غذائی بر قندخون نیز مطلوبتر است. به طور کلی توصیه میشود بیشتر از غذاهائی استفاده شود که اثر گلیسمیک کمتری دارند. به عنوان مثال اثر گلیسمیک نان، برنج و شکر بالا میباشد، در مقابل اکثر سبزیجات، شیر و حبوبات اثر گلیسمیک پائینی دارند.
منبع : مطالب ارسال شده
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی شهید جمهور سقوط بالگرد رئیسی ابراهیم رئیسی حسین امیرعبداللهیان شهدای خدمت شهادت رهبر انقلاب
هواشناسی تهران زلزله بارش باران بازنشستگان پلیس زمین سازمان هواشناسی سیل شهر تهران قتل مترو
خودرو عربستان حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا یارانه قیمت دلار تورم بازار خودرو مسکن ایران خودرو دلار
اصغر فرهادی سریال پایتخت سینما گردشگری دفاع مقدس تلویزیون صدا و سیما خرمشهر نماهنگ هالیوود
اسرائیل جنگ غزه غزه روسیه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا چین حماس اتحادیه اروپا لبنان طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال استقلال خوزستان لیگ برتر نساجی والیبال تیم ملی والیبال ایران بارسلونا باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس رئال مادرید
هوش مصنوعی جنگنده کهکشان ایلان ماسک مایکروسافت سامسونگ اپل
قلب دیسک کمر ویتامین استرس فشار خون کاهش وزن