سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا
کلم پلو شیرازی
برنج : ۱۰۰۰ گرم
کلم : ۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم دو تا سه قاشق روغن در تابه میریزیم و داغ میکنیم کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم کلم برگ را خرد میکنیم، بعد میشوئیم و با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک چند جوش میدهیم تا کلم نرم شود، بعد کلم را در آبکش میریزیم و در چهار تا پنج قاشق روغن آبکرده سرخ میکنیم و کوفته ریزه و کلم را مخلوط میکنیم و با یک لیوان آب و کمی زعفران سائیده و کمی نمک و فلفل میگذاریم چند جوش بزند بهطوری که آب آن نصف شود برنج را آبکش مینمائیم و ته دیگ را کمی روغن و آب ریخته یک سوم از برنج را در دیگ میریزیم نصف از کلم و کوفته را روی برنج ریخته با نصف بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و بقیه کوفته و کلم را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و پلو را دم میکنیم.
بدیهی است آب کوفته و کلم را باید با روغن مخلوط نموده روی برنج داده و پلو را دم نموده و ممکن است یک قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی یا دو سه قاشق سوپخوری گرد قوره نیز با کوفته و کلم مخلوط کنیم و لای پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
کلم : ۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم دو تا سه قاشق روغن در تابه میریزیم و داغ میکنیم کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم کلم برگ را خرد میکنیم، بعد میشوئیم و با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک چند جوش میدهیم تا کلم نرم شود، بعد کلم را در آبکش میریزیم و در چهار تا پنج قاشق روغن آبکرده سرخ میکنیم و کوفته ریزه و کلم را مخلوط میکنیم و با یک لیوان آب و کمی زعفران سائیده و کمی نمک و فلفل میگذاریم چند جوش بزند بهطوری که آب آن نصف شود برنج را آبکش مینمائیم و ته دیگ را کمی روغن و آب ریخته یک سوم از برنج را در دیگ میریزیم نصف از کلم و کوفته را روی برنج ریخته با نصف بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و بقیه کوفته و کلم را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و پلو را دم میکنیم.
بدیهی است آب کوفته و کلم را باید با روغن مخلوط نموده روی برنج داده و پلو را دم نموده و ممکن است یک قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی یا دو سه قاشق سوپخوری گرد قوره نیز با کوفته و کلم مخلوط کنیم و لای پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ریاست جمهوری امام خمینی ایران محمود احمدی نژاد ستاد انتخابات کشور انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403
هواشناسی سازمان هواشناسی جاده چالوس تهران شهرداری تهران زلزله فضای مجازی پلیس دستگیری
تاکسی اینترنتی حقوق بازنشستگان خودرو وام ازدواج قیمت خودرو مسکن قیمت دلار قیمت طلا دلار دولت سیزدهم بانک مرکزی برق
تلویزیون سینمای ایران سینما سریال امام خمینی (ره) رسانه ملی شعر
هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی فناوری ویروس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه لبنان جنگ غزه آمریکا حماس روسیه چین جو بایدن حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال رئال مادرید استقلال جواد نکونام کیلیان امباپه لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران مس رفسنجان
تبلیغات همراه اول باتری مایکروسافت اپل مریخ روزنامه
استرس گرمازدگی افسردگی خودکشی بارداری بیماری قلبی سلامت روان