پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

جگر سیاه سرخ شده


ـ مواد لازم:
موز: ۱ عدد
قارچ: ۱ عدد
پیاز سبز: ۱ عدد
سیر: ۱ عدد
روغن: ۰.۲۵ فنجان
اسفناج: ۱۰ شاخه
زنجبیل: قدری
سس سویا:۲ قاشق سوپخوری
شراب شری: ۱ قاشق مربا خوری
شکر: ۱ قاشق مربا خوری
نمک: ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت: ۱.۵ قاشق مربا خوری
آب: ۱ قاشق سوپخوری
ـ طرز تهیه:
جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید. سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آن را با مواد مذکور مخلوط کنید. سپس روغن در تابه ریخته، داغ که شد مواد را در آن بریزید و سرخ کنید. همین که کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید، همین که جا افتاد، خوراک را از روی آتش بردارید.


همچنین مشاهده کنید