جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کمپوتها
میوههائی که برای تهیه کمپوت انتخاب میشوند از بهترین نوع و بدون لکه و کم زدگی و کاملاً سلامت باشند. در طبخ کمپوت باید دقت کرد که میوه ظمن پختن له نشود و فرم خود را از دست ندهد. شیرینی کمپوت ممکن است کم یا زیاد شود ولی بهطور کلی شربت کمپوت کم شیرین است. | |
برای تهیه کلیه کمپوتها باید آب و شکر را قبلاً بجوشانید و از صافی رد بکنید و در حال جوشیدن میوه مورد احتیاج را در شربت ریخت بهتر است کمپوت را یکجا زیاد تهیه ننمود زیرا در این صورت باید کمپوت را بههم زد و طبیعی است که در نتیجه میوه له میشود. اصولاً کمپوت را نمیشود مدتی نگهداشت زیرا شربت آن رقیق است و فاسد میشود مگر اینکه در قوطیهائی که هوای آن گرفته میشود و درب آن لحیم میگردد تهیه و آماده کرد و یا از شیشههای مخصوص که دهانه آن حلقه لاستیکی دارد و محکم بسته میشود برای تهیه کمپوت استفاده کرد. در کمپوت معمولاً اسانسی نمیریزند و بهتر است که کمپوت عطر طبیعی میوه را داشته باشد و در صورتی که مایل باشیم کمپوت را معطر کنیم میتوانیم از مقدار کمی وانیل استفاده نمائیم. در موقع طبخ کمپوت در ظرف را نمیبندیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق انتخابات دانشگاه تهران حماس حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران بارش باران هواشناسی یسنا هلال احمر قوه قضاییه روز معلم تهران سیل معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون صداوسیما عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه اوکراین چین نوار غزه انگلیس
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام بازی سپاهان لیگ برتر ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی کولر گوگل تلفن همراه همراه اول تبلیغات اینستاگرام اپل
خواب فشار خون کبد چرب چاقی رابطه جنسی