|
| خوراک بادنجان به طرز ایتالیائی |
|
ـ مواد لازم: |
بادمجان: ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم |
پیاز: ۱ عدد |
جعفری ساطوری شده: قدری |
کره: ۱۰۰ گرم |
شکر: ۱ قاشق سوپخوری |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
|
ـ طرز تهیه: |
پوست بادنجانها را کنده آنها را به ضخامت ۵ سانتیمتر حلقه حلقه بریده رویش نمک بپاشید و پارچه نازک رویش بکشید تا آبش زایل شود. سپس از گوجه فرنگی و جعفری و پیاز و کره و آرد، سس گوجه فرنگی تهیه کرده بادنجانها را در روغن سرخ کرده و آنها را در ظرفی که قبلاً چرب نمودهاید چیده سس گوجه فرنگی مزبور را بریزید و پنیر رنده کرده و کره آب کرده روی آن بپاشید و آن را مدت یکساعت در فر بگذارید. |
|
| خوراک هویج به طرز فرانسوی |
|
ـ مواد لازم: |
هویج: ۵۰۰ گرم |
شکر: ۱ قاشق سوپخوری |
جعفری ساطوری شده: ۱ قاشق سوپخوری |
آب: ۲ فنجان |
کره: ۵۰ گرم |
جوش شیرین: قدری |
نمک: ۱ قاشق سوپخوری |
|
ـ طرز تهیه: |
هویجها را پوست کنده آن را حلقه حلقه کرده و در آب مخلوط با نمک و جوش شیرین و شکر و کره در قابلمه بپزید. پس از نیمساعت قابلمه را تکان بدهید تا هویجها جابهجا شوند. سپس آتش را ملایم کنید تا هویجها خوب پخته شده شیر غلیظی در اطرافش جمع شود. موقع کشیدن باز قابلمه را تکان داده جعفری خرد کرده را روی آن ریخته سر سفره بیاورید. |
|
|
ـ مواد لازم: |
کرفس خرد شده: ۵۰۰ گرم |
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری |
کره: ۱۰۰ گرم |
آب گوشت: ۲ فنجان |
|
ـ طرز تهیه: |
قسمت سفید کرفسها را جدا کرده آنها را شسته و خرد نموده در آب سرد آمیخته با کمی نمک روی آتش بگذارید تا نیمساعت بپزد. سپس کره را داغ نموده آرد را در آن ریخته و سرخ بکنید. همین که آرد کمی سرخ شد، آبگوشت را ریخته کمی بجوشانید. بعد کرفسها را در آن ریخته بگذارید نیمساعت دیگر بپزد. |
|
|
ـ مواد لازم: |
گوشت مرغ: ۹۰۰ گرم |
پیاز: ۱ عدد |
روغن زیتون: ۱۰۰ گرم |
تخم مرغ پخته: ۲ عدد |
آب لیموترش: ۵۰ گرم |
کاهو: ۱۰۰ گرم |
جعفری ساطوری شده: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
|
ـ طرز تهیه: |
مرغ را پاک کرده با پیاز بپزید. همین که پخته شد، بال و ران آن را جدا کرده کاهو را شسته و خرد کرده، آن را در دیس بریزید و تکههای مرغ را رویش چیده، آبلیمو و روغن زیتون و فلفل سیاه روی تکههای مرغ چیده شده بریزید. سپس سس مایونز را روی مرغ ریخته و تخم مرغ پخته را حلقه حلقه بریده، روی سس مرغ قرار داده جعفری خرد شده را هم روی آن بریزید. |
|
|
ـ مواد لازم: |
گوشت کبوتر: ۱۲۰۰ گرم |
پیاز: ۱ عدد |
نان سوخاری: ۱۲ ورقه |
کرفس خرد شده: ۱۵۰ گرم |
کره: ۲۰۰ گرم |
|
ـ طرز تهیه: |
سه عدد کبوتر را پاک کرده داخل شکم آنها سوخاری و نمک و فلفل، ساقه سفید کرفس، ۷۵ گرم کره بگذارید و شکم کبوترها را بدوزید، سپس بقیه کره را در قابلمه انداخته، کبوترها را سرخ کرده رویش آبجوش بریزید و بگذارید پخته شود. |
|
|
ـ مواد لازم: |
گوشت سینه مرغ بدون پوست: ۱۲۰۰ گرم |
فلفل سبز: ۱۰۰۰ عدد |
نشاسته: ۳ قاشق مرباخوری |
زنجبیل: ۱ قاشق مرباخوری |
شکر: ۲ قاشق مرباخوری |
سیر: ۱ قاشق مرباخوری |
آب: ۲.۵ فنجان |
فلفل سیاه: قدری |
نمک: ۱ قاشق مرباخوری |
|
ـ طرز تهیه: |
سینه مرغ نپخته را مدت ۲۵ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را از آب برداشته، پوستش را جدا کرده قطعه قطعهاش نمائید. فلفل هندی را شسته آن را به قطعات ریز بریده مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را در آب سرد آبکشی کرده فلفلها را پس از خشک کردن در کماجدانی که با روغن بادام زمینی به اندازه کافی چرب شده، بریزید و مدت دو دقیقه بپزید، سپس جوجه و نمک و شکر و زنجبیل و سیر و فلفل سیاه و آب را بر آن افزوده سر پوش ظرف را گذاشته مدت شش دقیقه بجوشد. آنگاه نشاسته آرد ذرت را بر آن افزوده هم زده مدت دو دقیقه بپزید. |