جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

کوکوی گوشت


● مواد لازم :
▪ تخم مرغ ( دو عدد )
▪ گوشت چرخ کرده ( ۱۰۰ گرم )‌
▪ پیاز ( ۲ عدد متوسط )‌
▪ سبزی کوکو ( نصف لیوان )‌
▪ نمک و فلفل و زردچوبه ( به مقدار لازم )
▪ دارچین و زعفران ( به مقدار دلخواه )
● طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خلال و با مقدار کمی روغن سرخ کنید ، سپس کمی زردچوبه اضافه نمایید. گوشت چرخ کرده را با مقداری پیاز رنده شده کاملاً مخلوط و سپس آن را به پیاز سرخ کرده اضافه کنید و تفت دهید ، تا آب گوشت کاملاً کشیده شود . تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته ، خوب هم بزنید . سبزی کوکو ، مایه گوشتی ، نمک و فلفل ، دارچین و زعفران را به آن بیفزایید و این مواد را خوب مخلوط کنید . در آخرین مرحله در یک تابه مناسب مقدار کافی روغن بریزید و با پشت قاشق کوکو را صاف کنید و مانند کوکوی سبزی آن را طبخ نمایید.
منبع : سایت زنان آموزش و پرورش استان اصفهان


همچنین مشاهده کنید