پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

مصرف زیاد نمک ریسک ابتلا به بیماری آسم را افزایش می دهد


مصرف زیاد نمک ریسک ابتلا به بیماری آسم را افزایش می دهد
مقدار نمک در رژیم غذایی باعث بهبودی التهاب راه تنفسی و افزایش اکسیژن ورودی به جریان خون می‌شود.تغییر میزان نمک در رژیم غذایی به مدت ۲ هفته باعث کاهش علائم ابتلا به آسم می‌شود.
این تحقیق که بر روی ۲۴ داوطلب و در دو گروه رژیم غذایی کم نمک با میزان ۴۴۶/۱ میلی‌گرم و رژیم غذایی پرنمک با میزان ۸۷۳/۹ میلی‌گرم از سدیم در روز، انجام شد، نشان داد، مصرف بالای نمک، باعث کاهش فعالیت‌های ریوی می‌گردد.نتایج پژوهش‌ها اعلام می‌دارد، رژیم غذایی پرنمک منجر به بروز اثرات فیزیولوژیکی از جمله فشار خون بالا، تورم ریوی و انسداد مسیر تنفسی می‌گردد.شایان ذکر است، در خلط داوطلبین حاضر در رژیم غذایی پر نمک، سلول‌های مسیر تنفسی یافت شد و این حاکی از آن است که سلول‌های مسیر تنفسی با پیشرفت آسم در ارتباط هستند.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار