دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

مطالب و نکاتی در رابطه با ایجاد صفحات وب


مطالب و نکاتی در رابطه با ایجاد صفحات وب
در ابتدا باید بدانیم صفحات وب می‌توانند شامل مطالبی راجع به اطلاعات شخصی خودمان و هر چیزی كه فكرش را می‌كنید باشند و در مرحله‌ی بعد باید بدانیم كه با چه برنامه یا برنامه‌هایی می‌توانیم صفحات وب را ایجاد كنیم.
البته بر خلاف گذشته كه حتماً باید به زبان برنامه‌نویسی HTML وارد بوده و در ضمن زبان برنامه‌نویسی HTML هم سخت بود بخصوص برای افراد عادی كه می‌خواستند خودشان یك Web Page ایجاد نمایند، اكنون با آمدن برنامه‌هایی شبیه واژه‌پردازها كه فقط كافیست در آنها مطالب مورد نظر خود را تایپ نماییم و به راحتی تصاویر دلخواه خود را در آنها بچسبانیم كه این امر كار ایجاد Web Page توسط افراد عادی را به میزان قابل ملاحظه‌ای آسان كرده است.
یكی از این برنامه‌ها Frontpage از بسته‌ی نرم‌افزاری Microsoft Office می‌باشد كه جزو بهترین برنامه‌هایی است كه برای ایجاد صفحات وب (از صفحات وب معمولی و ساده گرفته تا بسیار پیشرفته) می‌توان از آن بهره گرفت و در ضمن هنگام نصب ویندوز ۹۸ برنامه‌ی Frontpage Express هم نصب می‌شود كه كار با این برنامه ساده بوده و برای افراد مبتدی و تازه كار و كسانی كه تازه می‌خواهند پا به دنیای طراحی صفحات بگذارند می‌‌تواند مفید باشد كه این برنامه در مسیر زیر قرار دارد:
Frontpage Express برنامه‌ی StartProgramsInternet Explorer
و همچنین برنامه‌ی آیكن Microsoft Frontpage نیز كه قبلاً در موردش صحبت كردیم پس از نصب نرم‌افزار Microsoft Office در منوی Start گزینه‌ی Programs قرار می‌گیرد.
حال می‌توانید با توجه به دانش‌و توانایی و امكاناتی كه دارید یكی از برنامه‌های گفته شده در بالا را انتخاب كرده و گام اول را در ایجاد یك Web Page بردارید و مطالب مورد نظر خود را كه بطور مثال می‌تواند اطلاعاتی در مورد خودتان باشد را در وب سایت بگنجانید و عكس و لینك (پیوند) را نیز به آن بیافزاید.
البته Web Page حتماً نباید متن، تصویر و لینك را با هم داشته باشد. می‌تواند فقط یك متن ساده باشد كه این به سلیقه و دانش شما در زمینه‌ی طراحی صفحات وب بستگی دارد. در ضمن رعایت نكات زیر نیز می‌تواند برای شما مفید باشد:
۱) اولین صفحه‌ی هر سایتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید ظاهر زیبا و جذابی داشته باشد تا بیننده سایت را تشویق به دیدن آن كند و در حقیقت شخصی كه از سایتتان دیدن می‌كند احساس كند كه سایت شما ارزش وقت گذاشتن روی آن را دارد. قرار دادن تصاویر زیبا در رابطه با موضوع انتخابی و به كار بردن رنگ‌های متنوع نیز می‌تواند مفید باشد.
۲) سعی كنید كه مطالب خود را طبقه‌بندی كنیم و در چندین صفحه قرار دهید و با Link این صفحات را به هم ارتباط دهیم. البته ذكر این مطلب هم ضروری است و آن این كه سایت‌ها نباید حتماً دارای چندین صفحه باشد و حتی می‌تواند فقط یك صفحه داشته باشد.
۳) موضوع انتخابی هم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و حتماً موضوعاتی را انتخاب نمایید كه برای ببینده‌ی سایت و فردی كه از اینترنت استفاده می‌كند تازگی و جذابیت داشته باشد و در كل ارزش دیدن و وقت‌ گذاشتن داشته باشد.
پس از این كه سایت خودتان را بر روی كامپیوتر شخصی‌تان با یكی از برنامه‌های گفته شده ایجاد نمودید حالا نوبت قرار دادن سایتتان بر روی اینترنت است كه دراین زمینه بعضی از سایت‌ها هستند كه به صورت مجانی و بدون گرفتن هیچ هزینه‌ای این امكان را به شما می‌دهند كه سایت خودتان را بر روی اینترنت قرار دهید تا همگان و در حقیقت كاربران اینترنت بتوانند از سایت شما دیدن نمایند و از آن استفاده كنند.
البته مطالبی كه گفته شده بسیار خلاصه بود و هدف از ارایه آنها این بود كه شما دوستان عزیز گامی هر چند كوچك در زمینه طراحی صفحات وب بردارید و نقطه‌ی شروعی باشد برای شمایی كه به این موضوع علاقه دارید و می‌خواهید در این زمینه پیشرفت كنید.
منبع : کامپیوتر جوان