شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سیاهی سفیدها


سیاهی سفیدها
اخبار مربوط به رئال مادرید بیش از حد اغراق شده است؛ بازیكنانسفیدپوش تیم پایتخت چنین نظری دارند«این مرد مرده، بسیار هم زنده است.»این جمله آخر را میشل سالگادو گفت. مدافع راست رئال مادرید قصد دارد در مجتمع تمرینی «لاس روخاس» با حركات شورآفرین خود این ادعا را به اثبات برساند.
دیوید بكهام هم مدعی است شكست های رئال فقط یك نتیجه بد در روزی بد بوده و نه هیچ چیز دیگر. كالدرون هم در مصاحبه ای با رادیو «كادانا» گفت:« به خاطر حضور ما لیگ ستاره های نامیده می شود.» بازی بارسا - رئال در نوكمپ كیفیت بالایی داشت و از هر جهت پرشكوه بود. در این میدان حداقل ۱۰ كاندیدای تصاحب عنوان مرد سال اروپا یا جهان حضور داشتند. چندی پیش بكهام نیز مجبور شد اعتراف كند وحدت در اردوی بارسا بسیار بیشتر از مادرید است!
● شطرنج و ماتریكس
روزی یك خبرنگار نوشت:«رئالی ها به گونه ای بازی می كنند كهلباس هایشان هرگز كثیف نمی شود. بارسا ناگهان و به سرعت حركت می كند؛ درست مانند داستان وست ساید، فیلم مشهور و موزیكال هالیوودی و درو كننده جوایز اسكار سال .۱۹۶۱ یك مجری رادیویی نیز گفت: «مادریدی ها اصلاً نمی دوند.
آنها حتی عرق هم نمی كنند. گویی كارهای بنیادین فوتبال نیز از یادشان رفته است.» در بارسا، ژاوی نشانگر حال و هوای «ماتریكس» (فیلم سه گانه پرفروش) است و در رئال دیدن رائول، همانند تماشای پخش اخبار از شبكه های رادیو و تلویزیونی عهد عتیق است.
● اجتماع پیر ها
حتی اكنون نیز میانگین سنی رئالی ها پائین نیست. به بارسا نگاه كنید. در این تیم رونالدینیو، دكو، ژاوی و اتوئو هنوز جوان هستند. البته برای دایر كردن حقوق بازنشستگی رئالی ها هنوز هم زود است! البته پیشینه و كارنامه آنها چیز دیگری می گوید اما مسن تر ها اشتهای چشمگیر جوان ها را ندارند و انگیزه ای برای حركت بیشتر نمی یابند.
بازیكنانی كه جام جهانی را برده اند، همیشه به خود نهیب می زنند كه دیگر كافی است. بارسا پر از افرادی است كه نیاز به اثبات حقانیت خود دارند و در نتیجه از حركت باز نمی ایستند. رئال مشكلات فنی نیز دارد و بعضی اوقات بسیار بد ارنج و هدایت می شود. شاید هم مربیان رئال چاره ای ندارند زیرا نفرات تیم را نه آنها بلكه رؤسای باشگاه انتخاب و استخدام می كند؛ در این حالت مربی می ماند و یك تیم پرطمطراق اما فاقد شادابی.
● هافبك وسط
رئال به طور آشكاری محتاج یك هافبك وسط بازیساز و دفاعی نشان می دهد. ماكلله بهترین بازیكن این پست نام داشت اما سیاست حفظ او در برنامه های رئال جایی نداشت.
بكهام نیز نتوانست جای خالی او را پر كند. وقتی شایعه شد پاتریك ویه را از آرسنال صید خواهد شد، مردم به این نتیجه رسیدند كه سران رئال سرانجام موضوع را درك كرده و درصدد حل آن هستند اما استخدام او مقدور نشد و سران باشگاه در شاهكار جدید خود به جای نشان كردن یك هافبك دفاعی دیگر، مایكل اوون را به خدمت گرفتند؛ حال آنكه تیم به مهاجم نیاز نداشت! تأثیر مستقیم این خرید ادامه نیمكت نشینی فرناندو مورینتس در برنابئو بود.
درست كه اوون با احتساب دقایق اندك حضورش در میدان زیاد گل زد اما این موضوع هم سیاست استخدام او را توجیه نمی كند.تبعیض هم در مادرید وحشتناك جلوه می كند. بكهام یك بار گفت:«وقتی در باشگاه بزرگی بازی می كنید، حتی یك شكست كافی است تا بگویند تیم دچار بحران شده.
بر عكس من فكر می كنم با مهارت فنی كه رئال مادرید دارد، حفظ عنوان قهرمانی فصل گذشته اصلاً سخت نخواهد بود.»اكنون در برنابئو كمتر كسی مانند ستاره انگلیسی «گالكسی» فكر می كند.
منبع : روزنامه ابرار ورزشی


همچنین مشاهده کنید