یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
ته چین اسفناج
● مواد لازم:
▪ برنج یک کیلو
▪ گوشت مغز ران بی استخوان ۵۰۰ تا ۷۵۰ گرم
▪ اسفناج ۵/۱ کیلو
▪ روغن ۱۵۰ گرم
▪ پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ آبلیمو یا آب نارنج یک استکان
▪ نمک و فلفل به قدرلازم
● طرز تهیه:
برنج را شسته و آن را خیس می کنیم. گوشت را چند تکه کرده و با یک قاشق سوپخوری روغن تفت داده و با ۳ لیوان آب ، پیاز سرخ شده و کمی نمک می گذاریم بپزد تا به اندازه یک لیوان آب از آن باقی بماند. اسفناج را پاک کرده و می شوئیم. آن را کمی خرد کرده و در قابلمه ریخته و می گذاریم با یک فنجان آب دو سه جوش بزند. سپس آن را با ۲ قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم و به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و ترشی و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. برنج را آبکش می کنیم. در قابلمه یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و نصف برنج را در قابلمه می ریزیم. نیمی از گوشت و اسفناج را در لای برنج قرار می دهیم و بقیه برنج را روی آن ریخته و بقیه گوشت و اسفناج را روی برنج می ریزیم. شعله را ملایم کرده و می گذاریم برنج دم بکشد. در صورتی که برنج به روغن بیشتری نیاز داشت، می توانید مقداری روغن داغ روی برنج بریزید.
منبع : تبیان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان لبنان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل تهران یسنا هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا تورم مسکن بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه امیرعبداللهیان
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون