جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سوپ قارچ با گوشت کوفته ای


سوپ قارچ با گوشت کوفته ای
● مواد لازم
هشت عدد قارچ
دو قاشق روغن زیتون
یک عدد پیاز خرد شده
نصف قاشق مرباخوری زنجبیل تازه
۹ فنجان آب مرغ
دو قاشق غذاخوری آبلیمو
۱۱۵ گرم اسفناج
مواد لازم برای گوشت
۱۷۵ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز کوچک
دو حبه سیر
یک قاشق مرباخوری آرد
یک عدد سفیده تخم مرغ
نمک و فلفل
● طرز تهیه
برای درست کردن گوشت های قلقلی، ابتدا پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده، سیر له شده و آرد بخوبی مخلوط کرده و چنگ بزنید، سپس سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. گوشت را با دست به اندازه توپ های کوچک در آورید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن روغن بریزید. پیاز خرد شده را با سیر و زنجبیل به آن اضافه کنید و صبر کنید تا طلایی رنگ شود. آب مرغ را به مواد افزوده و پس از به جوش آمدن، آب لیمو و قارچ را درون قابلمه بریزید تا برای ۱۰ دقیقه بپزد.
کوفته های کوچک را با برگ خرد شده اسفناج اضافه کرده و پس از ۱۵ دقیقه که پخت و جا افتاد به آن نمک و فلفل بیفزایید.

فریده وکیلی
منبع : روزنامه ایران