دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا
نکات برای تهیه ترشی
اولین عامل مؤثر در تهیه ترشی خوب سرکه آن است که باید خالص و بدون آب باشد و بهترین سرکه از انگور یا کشمش گرفته میشود. در صورتیکه از خوبی و خالص بودن سرکه اطمینان نداشته باشیم بهتر است سرکه را قبل از تهیه ترشی چند جوش بدهیم چون علت کپک زدن ترشی خالص نبودن سرکه آن است.
سبزیهائی را نیز که در تهیه ترشی بهکار میروند باید قبلاً تمیز کرد و شست و کاملاً خشک کرد و مصرف نمود انواع میوههائی که به مصرف میرسد باید در سرکه پخته شوند و بعد از آنها ترشی درست کرد، ظرفی که ترشی در آن نگاهداری میکنیم باید دارای در محکم باشد و ترشی را باید در جای خشک محفوظ نگاهداشت تا خراب نشود.
اغلب این سئوال پیش میآید که چرا قدیم ترشیها و مرباها محفوظ میماندند و به آسانی خراب نمیشدند ، واضح است که وضع ساختمانهای امروزی طوری است که با وجود بخاری و شوفاژ هوا همیشه گرمتر از ساختمانهای سابق میشود زیر زمینهای وسیع و خشک سابق نیز که برای نگاهداری اغذیه و ترشیها از آن استفاده میشد، امروز وجود ندارد. به هر حال برای نگاهداری این مواد باید از یخچال و یا جاهای خنک خارج از ساختمان مانند بالکنهائی که آفتاب نمیگیرند استفاده کرده و انواع ترش و مربا را در آن نگاهداری نمود.
قاشق یا ملاقه ای که با آن ترشی بر میداریم باید تمیز باشد چرب و آلوده نباشد. ممکن است ترشی را با آب غوره و آب لیمو تهیه کرده و میوههای پخته و چرخ شده و سبزیهای ترشی را به شرحی آماده نمود و بهجای سرکه روی آنها آب غوره یا آب لیمو ریخت در اینصورت آب غوره باید قبلاً جوشانیده شود و آماده گردد.
سبزیهائی را نیز که در تهیه ترشی بهکار میروند باید قبلاً تمیز کرد و شست و کاملاً خشک کرد و مصرف نمود انواع میوههائی که به مصرف میرسد باید در سرکه پخته شوند و بعد از آنها ترشی درست کرد، ظرفی که ترشی در آن نگاهداری میکنیم باید دارای در محکم باشد و ترشی را باید در جای خشک محفوظ نگاهداشت تا خراب نشود.
اغلب این سئوال پیش میآید که چرا قدیم ترشیها و مرباها محفوظ میماندند و به آسانی خراب نمیشدند ، واضح است که وضع ساختمانهای امروزی طوری است که با وجود بخاری و شوفاژ هوا همیشه گرمتر از ساختمانهای سابق میشود زیر زمینهای وسیع و خشک سابق نیز که برای نگاهداری اغذیه و ترشیها از آن استفاده میشد، امروز وجود ندارد. به هر حال برای نگاهداری این مواد باید از یخچال و یا جاهای خنک خارج از ساختمان مانند بالکنهائی که آفتاب نمیگیرند استفاده کرده و انواع ترش و مربا را در آن نگاهداری نمود.
قاشق یا ملاقه ای که با آن ترشی بر میداریم باید تمیز باشد چرب و آلوده نباشد. ممکن است ترشی را با آب غوره و آب لیمو تهیه کرده و میوههای پخته و چرخ شده و سبزیهای ترشی را به شرحی آماده نمود و بهجای سرکه روی آنها آب غوره یا آب لیمو ریخت در اینصورت آب غوره باید قبلاً جوشانیده شود و آماده گردد.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی حمید نوری قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
هواشناسی سرطان تهران معدن شازند وزارت بهداشت سیل شهرداری تهران قتل جاده چالوس آموزش و پرورش سیلاب
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دولت سیزدهم ایران خودرو همستر کامبت بورس یارانه قیمت سکه مسکن
تلویزیون سینمای ایران عربستان کربلا سریال روز عرفه رسانه ملی موسیقی دفاع مقدس سینما بازیگر
وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی جهاد دانشگاهی فناوری ایکس
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه روسیه فلسطین آمریکا اوکراین چین ترکیه حزب الله لبنان جنگ اوکراین لبنان
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان مس رفسنجان جام ملت های اروپا جام حذفی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی
اینترنت هوش مصنوعی اپل تلگرام ناسا ایلان ماسک سامسونگ گوگل اسنپ
کاهش وزن ویتامین چاقی سازمان غذا و دارو سنگ کلیه پیری