چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
خورش فسنجان با پسته
● یک نوع غذای محلی کرمان
▪ مواد بکاررفته؛ سینه مرغ یاکوفته ریزه - مغز پسته ساییده - پیاز سرخ شده -رب انار - شکر - زعفران سائیده - نمک وفلفل و زرد چوبه.
▪ دستور پخت؛ کوفته ریزه هارا درست کرده درمقداری آب وروغن آنها راسرخ می کنیم . پیازهای خلال شده را نیز درروغن سرخ می کنیم وپسته های آسیاب شده رااضافه کرده وباحرارت ملایم مرتب بهم می زنیم ´تاµ دقیقه کافی است .سپس کوفته های سرخ شده رابامقدارکمی نمک وزرد چوبه اضافه کرده وآب با رب انار، شکروزعفران اضافه کرده وآرام بهم می زنیم تاپسته هاگلوله نشود. سپس حرارت راکم کرده می گذاریم آرام بجوشد تاکاملا به روغن بیفتد. طعم ترش یاشیرین آن بستگی به علا قه شما دارد.
منبع : روزنامه کارگزاران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران معلمان رهبر انقلاب روز معلم نیکا شاکرمی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس بابک زنجانی خلیج فارس دولت سیزدهم حجاب
تهران شهرداری تهران هواشناسی معلم سیل پلیس آموزش و پرورش قوه قضاییه بارش باران سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو کارگران تورم
فضای مجازی تلویزیون رادیو سریال سینما دفاع مقدس سینمای ایران موسیقی فیلم تئاتر نون خ رسانه ملی
دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان نتانیاهو یمن
استقلال فوتبال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا تراکتور سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر بازی
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل پهپاد ناسا نخبگان گوگل آیفون
کبد چرب خواب دیابت کاهش وزن بیماری قلبی ویتامین مسمومیت داروخانه قهوه طول عمر بیماری