پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
خورش فسنجان با پسته
● یک نوع غذای محلی کرمان
▪ مواد بکاررفته؛ سینه مرغ یاکوفته ریزه - مغز پسته ساییده - پیاز سرخ شده -رب انار - شکر - زعفران سائیده - نمک وفلفل و زرد چوبه.
▪ دستور پخت؛ کوفته ریزه هارا درست کرده درمقداری آب وروغن آنها راسرخ می کنیم . پیازهای خلال شده را نیز درروغن سرخ می کنیم وپسته های آسیاب شده رااضافه کرده وباحرارت ملایم مرتب بهم می زنیم ´تاµ دقیقه کافی است .سپس کوفته های سرخ شده رابامقدارکمی نمک وزرد چوبه اضافه کرده وآب با رب انار، شکروزعفران اضافه کرده وآرام بهم می زنیم تاپسته هاگلوله نشود. سپس حرارت راکم کرده می گذاریم آرام بجوشد تاکاملا به روغن بیفتد. طعم ترش یاشیرین آن بستگی به علا قه شما دارد.
منبع : روزنامه کارگزاران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست