یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۱/۲۶

پاستای راویولی؛ اوج هنر و حوصله در آشپزی

پاستای راویولی؛ اوج هنر و حوصله در آشپزی
آخرین خبر/ مواد خمیر پاستا راویولی اسفناج و پنیر: آرد قنادی ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد روغن ۲ ق غ نمک ۱/۴ ق چ خ بازار خمیرتون رو قشنگ‌ ورز بدید و یک ساعت بهش استراحت بدید. مواد فیلینگ : فیله مرغ ۱،عدد قارچ ۵ عدد پیاز ۱ عدد اسفناج  ۲۰ الی ۲۵ برگ پنیر خامه ای ماسکارپونه یا پنیر ریکوتا ( اگر در دسترستون ه