شنبه / ۲۹ آذر / ۱۴۰۴ - 20 December, 2025
 سایت اندیشه معاصر / ۱ ساعت قبل

کتلت ترد و خوشمزه؛ فوت‌وفن‌های استادانه آشپزی / نکات مهم برای هر خانه / تکنیک‌های حرفه‌ای

کتلت ترد و خوشمزه؛ فوت‌وفن‌های استادانه آشپزی / نکات مهم برای هر خانه / تکنیک‌های حرفه‌ای
بر اساس توصیه منابع معتبر آشپزی، کتلت باید با حرارت متوسط و در روغنی سرخ شود که تا نیمه ضخامت آن را پوشش دهد. حرارت بالا باعث سوختن سطح کتلت و نپختن مغز آن می‌شود، اما سرخ کردن آرام تردی یکدست و طعمی دلپذیر به کتلت می‌بخشد.