چهارشنبه / ۲۳ مهر / ۱۴۰۴ - 15 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۵/۱۹

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی با فوت‌وفن مجلسی شدن (فیلم)

طرز تهیه قیمه نثار قزوینی با فوت‌وفن مجلسی شدن (فیلم)
در قیمه نثار قزوینی مجلسی از ۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی یا ماهیچه گوساله، ۱ پیاز بزرگ، ادویه‌هایی، چون نمک، فلفل سیاه، پودر دارچین، زیره سیاه، پودر زنجبیل، کمی جوز هندی و پودر گل سرخ به همراه ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه، ۲ عدد هل سبز، زعفران دم‌کرده، زرشک، خلال بادام، خلال پسته و گلاب استفاده می‌شود.