سه شنبه / ۲۲ مهر / ۱۴۰۴ - 14 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۵/۱۵

دستور پخت یک پاستای ایتالیایی کلاسیک به شیوه یک آشپز ماهر (فیلم)

دستور پخت یک پاستای ایتالیایی کلاسیک به شیوه یک آشپز ماهر (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز ماهر ایتالیایی با مواد اولیه شامل: ۲۵۰ گرم پاستا، یک عدد بادمجان، یک حبه سیر، ۴۰ گرم پنیر پارمزان، مقداری ریحان، ترکیب ۴۰ گرم بادام هندی و درختی، روغن زیتون، نمک و فلفل این پاستا را درست می‌کند.