پنجشنبه / ۲۴ مهر / ۱۴۰۴ - 16 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۵/۱۳

خرما هنوز نرسیده، خارَک درو می‌شود / روایتی از شادگانِ شیرین و تلخ

خرما هنوز نرسیده، خارَک درو می‌شود /  روایتی از شادگانِ شیرین و تلخ
در نخلستان‌های شادگان، خارک تنها میوه‌ای نارس نیست، بلکه طعمی تمام‌عیار از تابستان است. نوع برحی با رنگ طلایی و شیرینی خاص، اشگر به رنگ قرمز درخشان و بافتی لطیف، و یوزی با رنگ قرمز سوخته و طعمی ملایم، از محبوب‌ترین خارک‌های منطقه‌اند.