سه شنبه / ۲۲ مهر / ۱۴۰۴ - 14 October, 2025
 سایت عصرایران / ۱۴۰۴/۰۲/۳۱

مصرف آووکادو در بارداری احتمال آلرژی غذایی را در نوزاد کاهش می‌دهد

مصرف آووکادو در بارداری احتمال آلرژی غذایی را در نوزاد کاهش می‌دهد
آووکادو غنی از مواد مغذی مفید برای رشد جنین‌اند، از جمله فیبر، فولات، لوتئین و چربی‌های غیراشباع سالم دارند که سیستم ایمنی در حال رشد جنین را تقویت می‌کنند و احتمالا می‌توانند احتمال واکنش‌های آلرژیک در نوزادی را کاهش دهند